O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

DOBROU CHUŤ, JOANNE... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 27 březen 2014
Přejít na obsah
DOBROU CHUŤ, JOANNE...
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5

 

 

 

 

 

 

 

      Teplota klesla o 20 stupňů a dnes ráno bylo -32 C. Joanne je i s Jedem už na cestě zpět domů přes Hart Pass a já je zítra budu následovat. Sejdeme se, doufám, někde na posledních kilometrech stezky, před místem, kde na nás čeká zaparkovaný pickup, a pojedeme domů.

 

 

 

 

 

     A až se Joanne vrátí v pondělí večer z práce, může se pustit rovnou do jídla. Bude zaječí guláš s houskovým knedlíkem.

 

MIKIN,

psáno ve srubu

na West Hart River

 

 

 

 

 

Komentáře (14)add feed
Úžasné, Mikine. : Myška
Jak jsou ty vzdálenosti relativní, že? Tebe snad musí i štvát, když přijedeš sem do ČR, jak je všechno blízko, všude plno lidí...
Nějak mi neštimuje počet psů - píšeš, že ve srubu byli čtyři, ale píšeš jen o Jedovi a Cleopatře... Co ti další dva? To víš, já si prvně všímám psů, to už je taková moje úchylka. Na fotkách je Jed?
březen 27, 2014 07:34
Mysko : Mikin
ano, na fotkach je Jed, na te uplne posledni Lubos. Dalsiho psejka mela Maleena. Jinak - ja mam lidi rad, ale je krasne byt obcas uplne sam. A ten nas srub v horach je na to primo stvoreny…..
březen 27, 2014 07:53
Bože, to je hezké počteníčko ! : Pája--
Miluju cestopisy a Vaše příspěvky na Kudlance jsou moc super ! Hned jsem si na google maps našla kdeže vlastně ten Dawson leží. Někdy by jste nám mohl povyprávět, jak se kluk z Čech dostal až téměř na konec světa ! Syn dostal pracovní vízum a jede na léto do Kanady, ale taková romantika jak ta vaše na Yukonu to asi nebude ! Loni pracoval v Yellowstonském národním parku a tam to bylo moc fajn !
Tak hezký pozdrav z jarních a prosluněných Čech a těším se na další příspěvky!

březen 27, 2014 16:31
Diky Pajo, : Mikin
pokud se meho odchodu do Kanady tyce, zverejnila Daniela tady na Kudlance hotovou sedmi dilnou epopej. smilies/cool.gif
http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=4135&Itemid=37
At se vasemu klukovi v Kanade libi. Prace pro mlade je tu dost, i u nas na Yukonu.
březen 27, 2014 17:19
Mikine, díky za upřesnění. Oba psí kluci jsou moc krásní. Kolik už je Lubošovi? : Myška
Jed vypadá tak trochu jako naše kavkazanka...

Piš, čte se to moc hezky.
březen 27, 2014 19:43
Mysko, : Mikin
Lubosovi je tusim 9 let. Jeddy je mladsi, mame ho z utulku. Byl nalezen nekde v lese v hodne zbedovanem stavu. Podle vzhledu je to hlavne newfie, ale muze tam byt primichany treba i Bernsky salasnicky pes, nebo nejaka dalsi velka potvora…..
březen 27, 2014 21:15
Jasně, to se nikdy nedá u nalezence s jistotou říct. : Myška
Měl ale pořádné štěstí, že jste si ho vybrali.
březen 27, 2014 21:44
Yo, Mikine. : Krakonoš
Kdybych byl mladej a bezdětnej, vyrazim tam za tebou a už se asi nevrátim. Jenže když je člověk mladej a bezdětnej, většinou věří, že ho čekaj jen samý krásný věci přímo tady doma, tak kam by se hnal, když nezuří zrovna bolševismus.smilies/grin.gif
(Jak to krásně zpívá můj milovanej "udavač z Těšína" - ještě že člověk neví, co ho čeká...)
Takhle vim navopak skoro jistě, že už se tam za tebou asi nikdy nepodívám. Ale máme google earth, takže aspoň virtuálně není problém. Mějte se tam!
březen 28, 2014 22:08
Krakonosi, : Mikin
nikdy nerikej nikdy. Ted muzes k nam do hlavniho mesta Whitehorse letet bez viza a z Frankfurtu nonstop s Condorem. (I kdyz jejich Boeing 767 nebude doufam pristavat na Schwatka Lake).
https://www.youtube.com/watch?v=q9YkHAUm00w
březen 29, 2014 05:25
Mikin : Pepa
Mikine 3. listopadu 2013 nám Billyho kolem desáté večer napadl kugoar a než jsme cokoli stačili udělat, byl sním pryč. Bylo mu 11 let. Jsme z toho smutní.
březen 29, 2014 06:06
Pepo, : Mikin
to jako cougar, puma ? To je me lito. Uz jsem Lubosovi rekl, ze je sirotek…. smilies/cry.gif
březen 29, 2014 06:25
Sirotek : Pepa
Miki, Billy, byl ze všech mých pejsků jednička. Ten gauner kugr, dle informací starých obyvatel,pobývá v blízkém kaňonu nejmíň deset let. Je to starý mazák. Alenka mi dala za úkol jej zabít. Pláče dvakrát denně. On již zde odchytil nejmíň deset koček. Jediná možnost je past. Já to neudělám, byla to naše chyba, že jsme Billyho pouštěli pozdě večer očůrat jeho teritori. Pohlaď Luboše.

březen 30, 2014 10:19
... : JarkaJ
moc krasna priroda a klid uprostred prave divociny. Taky jsem si pocetla a pri predstave , ze jako tohle je pro vas v Kanade normalka smilies/smiley.gif, se v teple sveho utulneho bytecku usmivam smilies/smiley.gif: snezny skutr, srub,sama na ceste kilometry lesem, kde me jen tak muze potkat rys, nebo buhvi co hladovyho jeste- asi i vlci a medvedi,ne ? Na psani dobre misto, cloveka nerusi hluk civilazace a myslenky mu leti az ke hvezdam...zavidim to krasne splynuti s prirodou a preju mnoho loveckych uspechu !
březen 30, 2014 15:46
Jarko : Mikin
dik.
Rys ani vlci cloveka nenapadnou a medved vetsinou taky ne. A medvedi ted navic jeste spi - i kdyz jsme asi kilometr od srubu pomerne cerstve stopy tentokrat nasli.
My jinak zijeme celkem pohodlne, ctvrt hodinku autem z mesta, mame elektrinu i internet. A proto je to krasny moci obcas vypadnout na nejakou dobu do hor.
březen 30, 2014 21:51
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]