O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 16 PDF Tisk E-mail
Středa, 26 březen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 16
Strana 2
Strana 3
Strana 4

Již od počátků věků, od dob, kdy je člověk člověkem a od té doby, co člověk založil první požár a okusil teplé mamutí ragů, má rodič jeden velký a toužebný sen. Tím snem je odlifrovat své dítě na co nejdelší dobu a pokud možno co nejvícekrát pryč -

 
 
(k babičkám, k tetičkám, k pánovi s knírkem, který se náhodou nachomýtl a celou dobu měl podezřele dlouho ruku v kapse a dmul se mu poklopec, a k jiným více či méně bezpečným osobám), aby se vyspal, a tak nějak měl na sebe i druhého rodiče více času.
 
 
 
 

 

     I mně se zapalovala lýtka a nutkání vyprášit Nataše kožich mě pronásledovalo, kudy jsem chodil. Nepočítám konstantní nevyspání a vtíravé myšlenky na únik buď formou hezké ultimátní sebevraždy něčím tupým a rezavým, popřípadě únik z dosahu Čeňka kamsi do hor či jeskynních labyrintů, kde bych v klidu dožil o vodě a netopýrech. Už jen při pouhé myšlence, že bychom Čeňka šoupli na víkend k babičkám, se mi chvěl blahem podbřišek a tepalo mi vole.
 
      Jak já bych si to přál.
 
      Jelikož jsem si to opravdu hodně přál a byl jsem moc hodný kluk, který si po záchodě myje ruce, tento můj velký sen se mi vyplnil.

     Jednoho slunného a usměvavého dne (Čeněk se toho dne hodně nasmál, jelikož se mu podařilo slinama zkratovat vysavač a tedy porazit svého nepřítele - odsávače hlenů a taky se asi třikrát zvláštně posral) mi volala máma, že teda jo, že si ho na víkend vezmou. To byla prostě krásná zpráva. K tomu není co dodat.
 
      Čeněk půjde na dvě noci pápá, já se vyspím a hlavně to zavání regulérním sexem.

     Coby správná hausfrau na mateřské dovolené jsem to celé zařídil, zkoordinoval a logisticky vyřešil. V pátek slavnostně dítě odvezeme a večer se zachvěje zem. Rantle postele budou skřípat a praskat pod náporem proudící energie a vášně. Nejeden kondom (No, nebudu tady lhát. Máme už asi tři měsíce pouze jeden kondom schovaný v šuplíku pod vrstvou prachu) si nemůže být jist svým bezpečím. Jsem si jist, že pod tlakem touhy použijeme i různé náhodné předměty a nástroje a možná i Pan Panda pozná středověk a projde zatěžkávací zkouškou hanby a ponížení a možná i lehkou bondáží.
 
     Prostě to bude divoký, zvrácený, dlouhý a na hraně zákona.

     Odpoledne Čeňka s velkou pompou odvážíme k babičce a dědovi. Ani já a ani Nataša nepociťujeme nějakou formou stesku. Dokonce se bavíme o tom, že v neděli si pro dítě nepřijedem, a kdyby nám naši volali, nebo nedej bože dítě přivezli, budeme se zapírat.
 
     Jsme dobří rodiče. Předání dítěte probíhalo bez větších problémů. Můj otec celý týden nemohl dospat a zařekl se, že z Čeňka udělá přes víkend hokejového znalce a proto sehnal na DVD všechny zápasy Čechů z Nagana. Čeňka čeká hezký víkend nonstop pravého hokejového šílenství, jelikož o tom, že se tady půjde spát, o tom si můžou všichni nechat tak maximálně zdát. Tady se bude dívat na hokej, bude se křičet "góool", bude se skákat jako pravý Čech, bude se fandit a budou se držet palce. Celé sledování hokeje bude můj otec natáčet na tři statické kamery, jednu hustopřísnou kameru s nočním viděním a jednu pohyblivou, která se houpe před Čeňkem na provazu ze stropu, a výsledný materiál sestříhá do Vánočního speciálu rodinného videa, na které se, jak je již v naší rodině tradicí, nebude nikdo nikdy dívat.

 
     Mimino předáváme hned ve dveřích spolu s jeho věcmi (osmikilový malý člověk má na víkend věci a předměty, které váží dohromady osmdesát kilo) a okamžitě upalujeme domů, kde se budou dít velké a legendární věci. První velká a legendární věc, která se po návratu domů děla, bylo vydrhnutí problité podlahy v dětském koutku rejžákem a já jsem náruživě vynesl smetí a zametl v kuchyni. Když jsem si rovnal ponožky, to sexuální napětí by se dalo přímo krájet. Nevypadalo to, že se dneska bude něco dít, ale já jsem šel tomu štěstíčku naproti a koupil si krajkové sexy prádélko. Nechal jsem Natašu drhnout poblitou podlahu a vydal se do koupelny převléknout do sexy krajkového prádélka s tím, že ji svedu.



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]