O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 16 PDF Tisk E-mail
Středa, 26 březen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 16
Strana 2
Strana 3
Strana 4
 
 
 
 
 
 
 
    Plazení mu nedělá žádný problém a už se dokonce začíná v postýlce stavět. S Natašou jsme dlouze diskutovali a shodli se, že to je roztomilé. Aby to bylo ještě roztomilejší, jednoho rána Čeněk v postýlce vstal, okouknul prostředí, plivl si do dlaní, chytil se vrchního rantlu, udělal výmyk, střihl si trojitého Rittbergra, dopad hlavou na zem a rozsekl si čelo. To bylo natolik roztomilé, že jsme jeli přímo na pohotovost. Postýlku jsme mu tedy upravili tak, aby nedosáhl na vršek. Dokud se nenaučí šplhat (to bude tak do měsíce), jsme vykrytý a další salta z postele na zem jen tak nebudou.

     Ohledně dalšího zabezpečení domácnosti jsme časem rezignovali. Byla tam sice z naší strany snaha, to se upřít nedá. Nakoupili jsme bezpečnostní kryty na nábytek a ostré hrany, ale Čeněk je s vervou odlepoval a pak je polykal, takže tady se ten význam ztrácel.

     V období růstu zubu se udála ještě jedna důležitá věc. Čeněk absolvoval své druhé rande. Z prvního rande s mladou Soukalovou si odnesl drahocenné zkušenosti a dovednosti. Balící techniku má vypilovanou a proto se nyní očekává úspěch a dosah minimálně na druhou metu. Natašinina kamarádka má dceru Tamaru, která je stejně stará jako Čeněk, tedy je mladší než mladá Soukalová a na mladý holky to Čeněk umí.
 
     Navíc je Tamara partie jak hrom. Její otec vlastní květinářství, má chatu na Vysočině a navíc má motorový člun. Oproti Soukalům, kteří zdědili po babičce valník a maringotku a motorový člun nemají, je Tamara úplně jiná liga. Do tohoto rande vkládám velké naděje a už se vidím, jak brázdím hladinu vody v motorovém člunu se západem sluncem na obzoru. Tohle musí klapnout. Bez motorového Člunu odmítám existovat.
 
      Nebudu dlouho napínat. Neklaplo to.
 
     Motorový člun nebude a ještě prstíčkem budeme hrabat po valníku mladé Soukalové. Ne, že by se Čeněk nesnažil, ale prostě to nevyšlo. Společně s Tamařinimi rodiči jsme byli v kavárně, kde jsem horečně vyjednával podmínky užívání motorového člunu a mládež jsme nechali sedět vedle sebe v dětských sedačkách. Čeněk Tamaru chvilku zvídavě pozoroval a lačně poslintával, načež se osmělil a zabodl jí vidličku do ruky. Tím rande skončilo.
 
     Tamara začala řvát a spolu s rodiči kvapem odešla. Čeňkova budoucnost květinového magnáta a dědice impéria malého obchodu s květinami, stejně jako mé léto v motorovém člunu, mizí tedy v dáli.
 
 
 
 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz

 

(pokračování co nejdříve)

 


 

 
Komentáře (4)add feed
Roztomilé, : mamča
přemýšlela bych o síťovém lůžku pro Čeňka smilies/cheesy.gif. Taková síť v postýlce nad hlavou výrazně omezí kaskadérské kousky... smilies/cheesy.gif Ani chladivý roubík by nebyl úplně od věci. Jednak by omezil nepřetržitý řev a druhak by napomáhal v klubání zubů.

Naše dvojčata kdysi vymyslela super zábavu : Když jeden stál v kočárku zapnut do kožených kšírek, druhý mu zručně odepnul karabinku, která ho z prostředka kočáru-dvojáku jistila. Odepnutý sourozenec pak vylétl z kočáru jako kosmonaut, postranní úchyt ho zadržel před letem mimo galaxii a utržené batole si obtisklo na čelo vzorek podlahy, nejlépe dlažby. Po návratu z RTG a chirurgie byli oba kaskadéři vybaveni kšandami s tříbodovými úchyty.
Díky bohatým zkušenostem jsem došla k závěru, že takové malé dítě hodně vydrží. smilies/grin.gif
březen 26, 2014 09:06
... : bb2
:-))
březen 26, 2014 18:14
Fakt : Iris
není co dodat smilies/grin.gif smilies/grin.gif
březen 26, 2014 21:01
Sice jsem nespal, : Ivča
ale nespal jsem v klidu smilies/grin.gif
březen 26, 2014 21:16
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]