O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 16 PDF Tisk E-mail
Středa, 26 březen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 16
Strana 2
Strana 3
Strana 4
 
 
 
 
 
 
     Popadl jsem Čeňka a s výrazem, že přesně vím, co dělám, jelikož tomu děsně rozumím a mám na to školy, jsem ho prohmatal, jestli mu něco nechybí, popřípadě nepřebývá. No a vida. Našel jsem vykukující zub z jeho malé zarudlé dásně. Vítězoslavně jsem spolu s miminem zašel za Natašou do koupelny, abych jí ukázal důvod řevu a hlavně taky abych zkontroloval, jestli v návalu nedostatku lepších nápadů, jak situaci řešit, nesnědla v panice mýdlo nebo se neutopila v umyvadle.
 
     Mé obavy se následně ukázaly jako liché, jelikož Nataša zrovna vykonávala potřebu na záchodě, tedy má návštěva s dítětem nebyla přijata s ovacemi a byl jsem slovy: "Okamžitě vypadni" něžně poslán pryč.
 
     Od toho okamžiku se to už s námi vezlo. Čeněk řval nonstop. První zoubková noc, jak jsem ji humorně nazval, byla legendární. Pokud jsem si někdy stěžoval na nedostatek spánku, tak tentokrát jsem si stěžovat nemohl, jelikož žádný spánek nebyl. Když už se podařilo Čeňkovi usnout, řval ze spaní. Nataša mu napatlala na dásně nějakou mastičku, načež začal Čeněk řvát ještě víc.
 
     Poslal jsem Natašu za trest spát do vany, což se nakonec ukázalo jako kontraproduktivní, jelikož se Nataša urazila a vykazovala tendence hádky a výměny názorů (výměnu názorů je třeba chápat jako jednostranný akt, kdy Nataša předá své názory mě a já jsem donucen je vzít za své a ztotožnit se s nimi).
 
    Možná za to mohla zoufalost a nevyspání, nedostatek testosteronu, či postavení gama samce v domácnosti, ale výsledek byl takový, že do vany jsem šel spát já. Mohl jsem si s sebou vzít mikinu pod hlavu. Nakonec to byla celkem výhra, jelikož Čeňkův řev zde byl slyšet tlumeně. Sice jsem nespal, ale zase jsem nespal v klidu.

     Po pár hezkých rodinných dnech, kdy Čeněk pouze a výhradně řval a sem tam se z řevu poblil a kdy se za mnou do vany přestěhovala i Nataša, se zablýskalo na lepší časy. Zub se prodral ven na svobodu a byl čas radosti, tance a krátkého ospalého sexu ve vaně. Jakmile zub spatřil světlo světa, byl přijat do rodiny a Nataša se o něj začala starat. Je nutno říci, že v některých situacích vykazuje Nataša známky přemotivování. Koupila Čeňkovi kartáček a dětskou pastu a dvakrát denně tomu malýmu chudákovi čistila ten jeden zub. Byl tak čistý, že svítil ve tmě. Ten zub. Dokonce se ho snažila objednat k zubaři, ale naštěstí jí nikde nepřijali. Nataša tedy zahořkla.

     Čeněk si pomalu začal uvědomovat, že v puse má novou věc a že jí lze využít různými způsoby. Zjistil, že už není třeba olizovat zásuvky, ale bohatě stačí překousat kabel zapojený do sítě. Taky je děsná prdel zakousnout se tátovi do nosu, když spí. To je pak velká bžunda, jak táta vyjekne a pak mu teče krev. Každá mince má ale dvě strany a jak zub může dávat, tak dokáže i brát. Zářným příkladem je pan Panda, kterému Čeněk v návalu lásky ukousnul a spolknul oko. Bylo to velké neštěstí a Čeněk si to uvědomil a věnoval panu Pandovi minutu ticha a dva dny řevu.

     Když Čeněk zrovna neřval nebo nepřekusoval kabely, přemýšlel, jak svým rodičům zlepšit den a vnést do domácnosti trochu té pohody. Podle dostupné literatury by měl Čeněk v tomto věku pouze ležet, smát se, občas se převalit na břicho a to je celé. Čeněk však tyto knihy nečetl, proto se tyto informace nedozvěděl a vyvíjel se zcela nezávisle na obecných pravidlech.
 
     Je to holt rabiát a samorost.
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]