O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 16 PDF Tisk E-mail
Středa, 26 březen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 16
Strana 2
Strana 3
Strana 4
 
 
 
 
 
 
 
 
   To debilní sexy krajkové prádélko mi byl čert dlužen. Všude to mám zařízlý, bolí to a začíná to krvácet. Pro lásku se musí trpět. Ještě jsem si vyčistil zuby a tím veškerá vášeň končí, jelikož jsem se probudil až ráno. Patrně jsem vyčerpáním samovolně usnul na hajzlu v sexy krajkovém prádélku a probudil se ráno s hezkou a hebkou vyrážkou v oblasti třísel a přilehlých partií. Nataša o nic nepřišla, jelikož usnula při drhnutí poblitý podlahy s rejžákem v puse. Předešlá noc byla opravdu velmi vášnivá a divoká.
 
     Člověk si řekne, že se aspoň pořádně vyspal a vše si vynahradí další noc. To by ale nesměla volat moje máma, ať si okamžitě pro toho malýho Satana přijedeme, že už na to nemá nervy. Smutně se tedy rozloučíme s klidným bytem a jedem si pro dítě. Ve dveřích u našich nás vítá rozespalá, takřka se slzami v očích sešlá stařena, s napuchlou tváří s popraskanými žilkami v očích a se zlověstně nablito na rameni.
 
     Třesoucím se hlasem nás poprosí, abychom si Čeňka neprodleně odvezli, že na tohle nemá. Procházíme rozcupovaným bytem a se zatajeným dechem sledujeme tu spoušť. Tiše míjíme mého zlomeného otce, který vzlykaje lomí rukama nad rozbitou hustopřísnou kamerou s nočním viděním a rozlomeným a poblitým DVDčkem kluků z Nagana (není pochyb, že za oboje může Čeněk) a míříme k dětské postýlce, odkud se na nás již z dálky směje naše malé štěstí.

     Tak ještě ho na jeden večer šoupnem někdy k Natašinimým rodičům (Třeba na Boží hod, ať mají hezké svátky) a potom si s ním už nikde neškrtnem a už nám zůstane navždy na krku, jelikož toho malýho sígra nikdo už chtít nebude.

 
x x x
 
 
     V životě každého rodiče existuje několik sluníčkových okamžiků, na které rád vzpomíná a které velebí. Vedle samotného narození dítěte, první prosrané pleny skrz deset vrstev oblečení a nablito do pusy při dělání letadýlka s dítětem, je to bezesporu růst zubů.

     Oba dva s Natašou jsme tušili, že k tomu někdy dojde, ale tak nějak jsme tajně doufali, že to třeba neklapne. Že Čeňkovi zuby růst nebudou vůbec, a nebo mu narostou až v dospělosti, což už nebude náš problém. Bohužel, naše tajné tužby nebyly naplněny a jednoho krásného prosluněného dne se to událo...
 
     Ten den byl Čeněk nesvůj. Bylo na něm vidět, že se něco chystá. Ranní posrání skrz plenku do postýlky odfláknul, až jsem se za něho styděl, a ani do poblití podlahy nedal tolik toho srdíčka, jako obvykle. Něco bylo špatně.

     Vše se projevilo naplno až ve večerních hodinách, kdy během své oblíbené hry "spadni z postele na zem na hlavu a pak se směj rodičům, kteří kolem tebe hystericky pobíhají, lomí rukama a halekají", propukl v úděsný pláč.
 
     Nataša vyjekla, zbledla a začala škytat, načež to celé vzdala a odevzdaně šla volat pohřební službu. Patrně jí to celé vzalo a situaci nezvládla už jenom proto, že odešla volat do koupelny skrz fén na vlasy. To já jsem se naopak zachoval jako pravý rodič, zkušený otec a protřelý opatrovník a zavolal jsem své mámě, co mám dělat. Ta mi to naštěstí nebrala, jelikož se od ní dala očekávat podobná reakce jako od Nataši.
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]