O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 15 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 20 březen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 15
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6

 

 

 

 

 

 

 

     Příkrm mezitím dosáhl v mikrovlnce bodu varu a začal bublat. Asi jsem ho tam nechal moc dlouho. Nemám čas ani náladu příkrm nějak ochlazovat, takže si Čeněk pošmákne na vařící brokoličce. Ač jsem každé sousto důkladně pofoukal, očividně to na něho bylo moc horké, jelikož každé sousto za úpěnlivého pláče vyprskal. Jakmile byl obsah celé lahvičky na zemi, na mé tváři, na mém oblečení a na zdi, krmení skončilo a já se mohl vrhnout na domácí práce.
 
      Hladové a řvoucí dítě jsem dal spinkat do postýlky, kde nespinkalo v žádném případě. Pouze jsem stihl zaběhnout omrknout pračku, ve které něco znepokojivě bouchalo, a už jsem musel zpět k dítěti, které zlostně lomcovalo pryčnou postýlky a řvalo. Uklidnil se až po náloži Sunaru. V obavách jsem ho položil do dětského koutku, ze kterého jsem musel po minulé nehodě vymýtit ďábla, a odešel jsem vařit večeři. Mé kulinářské ambice byly nejvyšší a hodlal jsem Nataše vytřít zrak. Bešamelová omáčka s jehněčím bude pro tento můj záměr ideální.
 
      Stihl jsem pouze zapnout troubu, když malý Satan z problémového dětského koutku zase něco požadoval. Tentokrát však pouze prahnul po lidském teple, tedy jsem ho pochoval a upaloval zpět do kuchyně. Na nějaké edukativní hry a básničky kašlu. Na to nemám čas ani náladu. Ve škole ho naučí vše, co potřebuje.

      Jehněčí jsem dal rozmrazit na talíř a běžel se podívat do koupelny na pračku. Při průchodu kolem Čeňka, mě protnul vyčítavým pohledem, že se mu dostatečně nevěnuju a hlavně absence edukativních podnětů má za příčinu, že vývojově strádá. Celý zpocený se tedy nad ním na chvíli skloním a zazpívám mu jeho oblíbený hit "skákal pes přes oves".
 
      Během mého vystoupení se Čeněk poblil, čímž dal jasně najevo, že má mé umění na háku. Nechal jsem poblitého Čeňka Čeňkem a pospíchal zkontrolovat pračku, která už dobrých pět minut hlasitě pípala. Na displeji svítila červená kontrolka. Nebyl jsem si přesně jist, co to znamená, ale pravděpodobně bylo vypráno.
 
      Po vyndání prádla z pračky vypluly na povrch dvě skutečnosti. Za prvé to bouchání během praní byly moje klíče a peněženka, které jsem zapomněl v kapse riflí a za druhé je všechno původně světlé prádlo růžové. Zpětně jsem se dozvěděl, že například bílé prádlo má během praní tendenci nasát červenou barvu z prádla červeného.

      Prádlo sice změnilo barvu, ale je vyprané, takže mi Nataša nemůže nic zazlívat. Po úspěchu na poli praní jsem běžel zpět do kuchyně dělat večeři. Čeněk opět začal vzlykat, což mělo za následek úpadek mého entusiasmu na poli gastronomie. Místo bešamelové omáčky jsem šoupnul do trouby mraženou pizzu a utíkal zpět k dítěti.
 
     Už jsem mlel z posledního a to bylo ještě potřeba pověsit prádlo. Pohrával jsem si s myšlenkou, že prádlo poletí z balkonu za propálenou košilí a koupíme nové. V záchvatu přicházejícího psychického kolapsu jsem popadl prádlo a vyrazil směr balkon. Naštěstí zacinkaly klíče v zámku a přišla Nataša. Nevděčný Čeněk se začal okamžitě smát a sápat se za mámou a já šel vyčerpáním do kolen.
 
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]