O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 15 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 20 březen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 15
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6

 

 

 

 

 

 

 

      Mateřská ... Mno, jak začít? V první řadě je potřeba si položit otázku, zda je muž na mateřské (oficiálně se to jmenuje rodičovská dovolená, ale co si budeme nalhávat) stále mužem, anebo přešel na druhou stranu. Odpověď se nabízí a je nabíledni. Ano, je to muž. Ba co víc, pouze opravdový macho muž, kterému testosteron vytéká ze všech pórů, je chlupatý i na dlaních, krká při jídle, po jídle i ve spánku, a který se ve sprše myje ponožkou, je natolik mužem, že si v klidu může odskočit na mateřskou dovolenou a stále bude mužem.
 
     Skutečnost, že budu mužem, i když půjdu na mateřskou, mně nezávisle na sobě potvrdily čtyři osoby po telefonické konzultaci. Jeden můj známý dokonce mou neochvějnou mužskou pozici po telefonu potvrdil výbuchem hurónského smíchu, čímž vyslal jasný signál, že je to v pořádku.

      Má kariéra ženy v domácnosti se rýsovala již nějakou dobu. Jsem zastáncem rovnosti pohlaví a podle mého názoru, ten kdo nosí domů méně peněz, ten prostě a jednoduše zůstane doma s dítětem. Vzhledem k tomu, že já jsem domů žádné peníze nenosil, byla má pozice živitele rodiny notně ohrožená. Nedalo se nic dělat. Nataša už beztak nekojí, takže půjde dřít a já si budu dva roky válet šunky doma a občas i nakrmím dítě.
 
 
x x x 
 
 
      A je to tu. Nastal den D. Večer před dnem D jsem na důkaz svého mužství vypil lák od okurek a vydal jsem se do ulic porvat s jinými muži. Chvíli jsem se potloukal kolem baráku, hledaje snadný, leč houževnatý cíl mých chlapáckých choutek, když tu mi zavolala Nataša, že se připozdívá a že mám jít domů spát, jinak budu mít malér. Alespoň jsem tedy počastoval kolemjdoucí paní s jezevčíkem dlouhým chlapáckým pohledem a před vchodem do baráku jsem mrštil dlažební kostkou do přilehlého keře. Tím jsem jako muž skončil.

      Druhého dne ráno jsem Natašu vypravil do práce, před odchodem jsem jí odevzdal svá varlata, dal pusu na rozloučenou a vrhnul se střemhlav do dovolené. Na stole jsem měl seznam domácích prací, které je potřeba vykonat, jako je například vyžehlit, vytřít podlahu, vyprat prádlo, pověsit prádlo na balkon, postarat se o dítě, vzdělávat dítě pomocí edukativních hraček a hravých básniček, uvařit večeři a podobně. Řvoucí Čeněk v postýlce dával tušit, že to tak úplně dovolená nebude.

      Nejprve jsem se postaral o dítě.
 
     Nakrmil jsem ho, přebalil, převlékl, znovu převlékl, jelikož se hned poblil a položil jsem ho na pěnové puzzle na zemi, kde jsem mu zřídil dětský koutek. Vypadalo to, že bude chvíli pokoj, jelikož Čeněk se zaujetím deklasoval pana Pandu tělními tekutinami, tedy jsem ho nechal zápasit a vydal se do koupelny k hordě prádla a pračce. Zde vyvstal první problém a to ten, že nevím, jak se pere, jelikož jsem nikdy nepral. Zajímavé zjištění...
 
      Byl jsem natolik zaskočen svým prozřením, že jsem šel raději žehlit. Žehličku se mi nepodařilo zprovoznit (ano, ještě nikdy jsem nežehlil), tak jsem si řekl, že to vezmu všechno hezky zlehka. Nejprve vytřu podlahu. To dám. To už jsem dělal.
 
 
      Jakmile jsem začal vytírat, Čeněk zanechal pana Pandu panem Pandou, zbystřil a začal pronásledovat mop. Pokoušel jsem vytírat a zároveň se mu vyhýbat, ale ten prcek mop vždy dostihnul a začal mu žužlat třásně. Pomyslel jsem si, že to příliš hygienická ani gurmánská záležitost nebude, ale je to můj první den na mateřské dovolené, takže pokud dítě bude do večera živé a byt nevyhoří, bude to bráno jako úspěch.
 
     Začal jsem vytírat v rychlejším tempu, aby Čeněk nestíhal ožužlávat mop. Nakonec se mi podařilo pronásledovateli unikat. Plazící Čeněk však za sebou v honbě za mopem zanechával poblitou cestičku, tedy jsem musel vytřít znovu. Tentokrát jsem vytíral již s Čeňkem přisátým na mopu, což se ukázalo jako pokroková strategie, jelikož se podlaha skvěla čistotou.
 
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]