O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 14 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 13 březen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 14
Strana 2
 
 
 
 
 
 
 
     Dalším velkým životním milníkem je bezesporu skutečnost, že Čeněk již není kojen. Natašinina ňadra nebyla schopna uspokojit Čeňkovu poptávku po mléce a proto zastavila provoz. Byla to celkem čára přes rozpočet a hlavně to zhatilo mé plány, že Čeňka budeme kojit do jeho plnoletosti, čímž ušetříme na jídle. Navíc tímto svým vylepšením pozbyl prakticky funkce stravenky, jelikož již nebylo potřeba zvát na oběd celou rodinu, ale příbuzní si odváželi samotného Čeňka, kterého mohli krmit Sunarem.

     Čtením pohádky před spaním a přechodem z mateřského mléka na mléko umělé patrně končí s velkou pompou naše snaha o zavedení režimu, jelikož naše dítě je nerežimovatelné. Jako podle mě další marný pokus o výchovu a takový sebedestruktivní výstřel do tmy, je pokus Čeňka po prvním ranním probuzení uložit mezi nás do postele. Tím pádem jsme blíže řevu, který nyní máme z první ruky kousek od ksichtu, což rodinu tmelí. Rána jsou od té doby ještě radostnější než dříve.
 
      Kolem čtvrté se malý šikula už po několikáte (jak kdy) budí řevem na krmení. Nataša Čeňka přebalí, nakrmí a pro mou potěchu ho řvoucího uloží hned vedle mě, abych z něho taky něco měl. Postupem času k řevu přidává různé roztomilé a trýznitelské manýry, kdy mě mlátí hračkami do obličeje anebo šťouchá prstem do oka.

      Abych ale nebyl pořád zlomeným pesimistou, je potřeba tu sklenku vidět z poloviny plnou. Po šestinedělí totiž končí doba hájení a to může znamenat jen jediné. Sex. Ano, je to tu. Odpalte ohňostroje, vypusťte krakena, zahajte salvu z děl, nechť muzikanti hrají a jak my cool týpci rádi říkáme: "lets rockenroll" (překlad - pojďme rakenroll), protože já jdu na věc.

     Ráno jsem nemohl dospat. Všechno jsem nachystal, veškeré záhyby řádně odchlupil, vycídil a navoněl, střihnul si pár kliků a už jen očekával, co se bude dít. Děly se opravdu velké věci a sláva to byla ohromná. Natašu se mi po pár hodinách přemlouvání, vyhrožování a vzlykání podařilo přemluvit.
 
     Jakmile jsme začali, Čeněk se vzbudil a začal řvát. Nevadí, jedem dál. Nataša následně začala kňučet, jelikož jí to bolí a já začínám být nervózní. Řvoucí dítě a bolestí křičící Nataša měly za následek, že se mi spustila krev z nosu, čímž jsem slavnostně ukončil tuto parodii na sex.
 
     Nejsem si jistý, že to naplnilo očekávání, ale každý sex se počítá. Zvlášť v této složité době...
 
 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz

 

(pokračování co nejdříve)

 

 
 
Komentáře (7)add feed
:) : bb2
Je to sice čím dál děsivější, od hravého fejetonku se zlehka blížíme k thrilleru, ale mně se to pořád moc líbí a bavím se.
Těším se na pokračování příhod s mladým budoucím neonacistou Čeňkem :-)

jo, a s tím dojmem z kocoura Mikeše mě Fotřík vyloženě potěšil, měla jsem při četbě podobné nápady ohledně Mikeše a Nácíčka. Na mozek zmasírovaný duchem doby se to nedá svést, Mikeše jsem četla a milovala někdy ve třetí třídě.
Nácíček byl od začátku úplně stejně podezřelej, ale protože babičce dělal společnost, když Mikeš odešel do světa, tak jsem mu to odpustila
březen 13, 2014 13:24
bb, : Iris
jestlipak víš, zdrobnělinou jakého jména je Nácíček? smilies/wink.gif
březen 13, 2014 16:04
Iris, : bb2
nevím, určitě nějaké pěkné nevinné jméno smilies/smiley.gif nejspíš to v Mikešovi bylo, ale nepamatuju se.
Když jsem si přečetla co píšeš, okamžitě mi na mysli vytanul Jacek, ale to by byl ladovský nesmysl, tak Jacka vylučuji.
Ladovská zima nás tedy, zdá se, letos minula určitě. Před chvílí u večeře venku u grilu jsme vzpomínali na loňské březnové dny pod ledem a sněhem..brr.
březen 13, 2014 18:47
bb, : Iris
víš, musím se pochlubit - když už docházím třetí rok do Univerzity třetího věku, tak jsem ráda, že si něco také z přednášek pamatuji do prčic smilies/cheesy.gif
Nácíček je Ignác - dlouho to v hlavě neudržím a proto machruji hned začerstva, neboť to vím dva dny. Jednomu z přednášejícíh totiž kocourek stejného jména zemřel.

Jinak fotr dobrý - stále se bavím.Tuším, že zásadním a hlavním mottem i nadále bude sex, resp. jeho nedostatek..no ale pobaví to, člověk (=ženská) tak lépe pochopí zákruty složité mužské duše, že....

Takže hezký večer a pojďme rakenroll smilies/wink.gif


březen 13, 2014 19:27
vida ho, Ignáce : bb2
kdyby tušil, že z něj doba internetová udělá neonacistu.-)

taky přeju pěkný večer. Já si pochopitelně pro tyty krásné dny vybrala plno práce, takže si k jaru ven jen odskakuju. Až bude volněji, tak bude nejspíš mrznout.
březen 13, 2014 19:36
... : Sandra.
Tak vida, Ignác:-) Kdo by to byl řekl.. když jsem byla malá, tak jsem si myslela, že se autor spletl a chtěl napsat Macíček, jako Macek, to je takové typické jméno pro kocoura...a von je to ve skutečnosti Ignác:-)
březen 14, 2014 13:49
... : Milene
Nácíček je to asi zdrobnělina od Ignáce. Ale tenhle Nácíček, z pohádky, se myslím jmenoval Nácíček proto, že byl takovej nanicovatej ani pořádně mluvit se nenaučil, tak Nácíček.
smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
Jinak Fotříka čtu ráda, tak trochu mi to připomíná povídky Šimka a Grossmanna.
březen 14, 2014 16:09
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]