O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 13 PDF Tisk E-mail
Neděle, 09 březen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 13
Strana 2

V životě každého muže existuje několik milníků, kterými si muž musí projít a které ho budou posouvat dál a dál dokud neumře anebo si nenechá změnit pohlaví (tam na něj čekají ale ženské milníky, kterým nerozumím. Určitě tam ale bude první kadeřník, první spálená polévka, první zlomený nehet nebo první Justin Bíbr).

 

.

.

 

 

 

 

     Oněmi zlomovými body u mužů jsou například uhry na zadku, pubertální knírek v pubertě, pubertální knírek ve čtyřiceti, první rvačka, první rozbitý okno šutrem, první ranní probuzení po pařbě vedle transvestity Radka, první pusa od dívky, první pusa od transvestity Radka a hlavně první rande s dívkou.


     Jelikož Čeňkovi už pomalu táhlo na tři měsíce, byl největší čas ho zasvětit to tajů svádění a balení holek (má se toho ode mě dost co naučit, jelikož jsem v tomto extratřída. Za život jsem svedl tři ženy a transvestitu Radka). Pro tento moment jsem pro něj připravil ideální partnerku na zaškolení. Tou partnerkou je pětiměsíční dcera mého kamaráda - Žaneta Soukalová. Mladá Soukalová je v okolí vyhlášená harcovnice a prostopášnice.

 .

      Proslýchá se, že na kurzu plavání pro mimina proklouzla (spolu s taťkou) do pánské šatny, kde seděla mezi převlékajícími se muži a na každého se koketně smála a dudala dudáka velmi nevybíravým způsobem. Také byla spatřena, jak se úplně nahá převaluje na koupališti u brouzdaliště. To je ideální partie pro Čeňka na rozjezd. Je o tři měsíce starší a hlavně zkušená. To Čeněk potřebuje. Získat zkušenosti.


     Inu, domluvil jsem tedy Čeňkovi rande a jednoho slunečného sobotního odpoledne jsme šli na návštěvu k Soukalům.

. 

     Čeněk byl už od rána jak na trní. Pořád nervózně žužlal pana Pandu (plyšová hračka) a ani tomu řevu nedával takovou razanci jako obvykle. Rande s mladou Soukalovou se z počátku vyvíjelo slibně. Čeněk dělal humor, koketoval, flirtoval a házel očkem, načež s ní dokonce mazácky ulehl na deku. Nicméně záhy udělal začátečnickou chybu - začal brečet a posral se, což většinou výsledek rande ovlivní negativně (pokud nerandíte s Němcem, tam se to naopak očekává).

 .

     Zhrzeného milovníka jsem tedy potupně z rande odnesl, přebalil a dal domů spinkat. Čeněk tedy poprvé neuspěl, ale není všem dnům konec.


     Na poli svádění jsme si to již odbyli a je nasnadě otevřít sportovní okénko. Divím se, že jsem to ještě nezmínil, ale je potřeba sdělit jednu zásadní informace. Můj otec (Čeňkův děda) není pouze dokumentarista - amatér. Ne ne. Je to také bývalý vášnivý hokejista. Aktuálně tento sport díky svému stáří sleduje z povzdálí a pouze radí doma z křesla s pivem v ruce trenérům v televizi při zápasech.

. 

     Jakmile zjistil, že bude mít vnuka, naběhla mu na čele žilka, hurónsky zařval a vyběhl nenarozeného Čeňka zapsat do hokejové přípravky a nakoupit mu hokejky. Dokonce nám oznámil, že si ho v patnácti přebírá a pojede s ním do Kanady protlačit ho do NHL. Když to říkal, tak měl na čele naběhlé žilky už tři a dle výrazu vypadal, že právě zabil člověka a udělá to znovu. Nebylo tedy moudré mu odporovat, tedy se patrně v patnácti letech s Čeňkem rozloučíme a on bude odtažen šíleným dědou do Kanady.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]