O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 12 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 06 březen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 12
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

 

 


6. hodina.....

............................................................
     Právě jsem vykouřil purpuru zabalenou do novin a nestydím se za to. Nemám výčitky. Zjistil jsem, že když si hodím Čeňka přes rameno a skáču po jedné noze, že nebrečí, ale směje se. Vzhledem k vykouřené purpuře mi skákání po jedné noze nedělá úplně dobře na orgány a žaludek mi začíná bublat. Pokládám proto Čeňka zpět na zem, aby mohl spokojeně pokračovat ve řvaní.


     Je čas na koupání a odložení mimina do postýlky. Nedaří se mi tak úplně nalézt pro Čeňka pyžamo. Zřejmě jsem při Natašinině instruktáži lelkoval a nedával pozor, proto bude dnes Čeněk spát v poblitém pyžamu, které jsem získal z koše na špinavé prádlo. Ujistil jsem Čeňka, že to bude naše malé tajemství. Domluva byla jasná. On neřekne mámě, že ho táta oblékl do nechutného poblitého pyžama a já zase mámě neřeknu, že jí posral prostěradlo během minulého přebalování. Všichni pak budou spokojeni.


     Napustil jsem tedy vanu a Čeňka do ní uložil. Vypadal spokojeně a během koupánkování se do vany počurinkal, poblinkal a hlavně pokakuškal, to je ale hodňoučkej Čeněček. Hezký a příjemný večer to je. Místo sledování filmu držím v jedné ruce řvoucí dítě a druhou rukou drhnu posranou a jinak znehodnocenou vanu.

 

 


7. hodina.

......................................
     Čeněk už je v postýlce a začíná usínat. Přichází Nataša. Nachází mě pohozeného v rohu místnosti v poloze znásilněné ženy, jak stěží lapám po dechu a žužlám pana Pandu. Jestli měl někdo někdy pochybnosti o mém otcovství, dnes jsem mu je vyvrátil.

 

 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz

 

(pokračování co nejdříve)

 

 

 

 

Komentáře (6)add feed
Krásně napsáno :-) : mamča
Chodím si číst na blog a těším se na každé další pokračování.
Škoda, že tenhle balzám na duši nevycházel v době, kdy jsem měla doma dva uřvané "Čeňky" a k tomu jednoho škodolibého, z jedináčkovského trůnu sesazeného dvouročka, co těm bratrům mimiňákům bral dudlíky, aby řvali. A já abych viděla, jaký on je hodný chlapeček na rozdíl od bratrů-uřvanců. smilies/grin.gif
Jo, je to někdy na zbláznění. Naštěstí paměť je milosrdná a na to špatné se brzy zapomene a zůstávají jen ty dobré vzpomínky.
Teď jsem se přistihla : Byly v té době vůbec nějaké "dobré" ? smilies/grin.gif
březen 07, 2014 08:15
mamčo, : Iris
já zase vzpomínám, jestli kdy moji kluci takhle často ublinkávali jako blinká Čeněk smilies/cheesy.gif
Možná je to záležitost umělé stravy, já oba výhradně kojila,když měli dost, pustili se a hotovo - takže nevím....nebo jsem to tedy také jen milosrdně zapomněla.
Anebo je to tvůrčí nadsázka toho našeho "fotra".Každopádně se u toho bavím.A možná jsem i tak trochu ráda, že to mám za sebou, jakkoliv to bylo roztomilé smilies/wink.gif
březen 07, 2014 08:27
Iris : mamča
Můj první syn byl "tabulkové" dítě. Vyvíjel se přesně jak velely tabulky a odborná literatura. Dvojčata se narodila o dva měsíce dřív, takže tam jakékoli tabulky neplatily, a "ublinkávání" i dalších radůstek jsme si užili vrchovatě.
Ale naštěstí z nich vyrostli normální zdraví jedinci. Jen to dýl trvalo a dalo to zabrat... smilies/wink.gif
březen 07, 2014 08:47
... : JarkaJ
A proc musel chrstnout to varici kafe tomu cloveku primo do obliceje ? To je jako vtipne ?
březen 09, 2014 22:39
Jarko J., neber to zas až tak vážně... :-))) : kokýna
ono tam je i dost "spisovatelské fantazie" - např. v tom dalším dílu:
Jakmile zjistil, že bude mít vnuka, naběhla mu na čele žilka, hurónsky zařval a vyběhl nenarozeného Čeňka zapsat do hokejové přípravky a nakoupit mu hokejky. Dokonce nám oznámil, že si ho v patnácti přebírá a pojede s ním do Kanady protlačit ho do NHL.

No, tomu snad taky věříš?
:-)))
teď jsem shltla všechno od začátku a těším se na další
březen 10, 2014 15:50
kokýno, : JarkaJ
to víš,že nevěřím. Já docela dost čtu, už odmala knížky miluju, tak samozřejmě chápu, že mít fantazii je pro spisovatele životní nutností a bez ní by nenapsal ani řádku, pokud bychom nemluvili zrovna o autobiografiích nebo cestopisech. Ale mě udivuje ta skrytá agrese...mně prostě věty typu,namátkou : chrstnul jsem mu vařící kafe do obličeje, nebo poloha znásilněné ženy, mně to prostě přijde zbytečný a kazící celkový dojem. Mohl to napsat úplně jinak, ale vybral si tohle slovní spojení, protože se mu z nějakého osobního důvodu líbí, vystihuje, to co si myslí, to, co si představuje, ne-li dokonce co si přeje...Můj názor.Ale nechci se v tom pitvat, nikdo mě o žádný rozbor neprosil a tak všem, komu se tyhle seriálový příběhy líbí, tu zábavu přeju a je fajn , že si každý najde to svý. Mějte se !
březen 10, 2014 22:59
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]