O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 11 PDF Tisk E-mail
Pondělí, 03 březen 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 11
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 


     Další cvik byl z těch náročnějších. Čeněk se měl chytit plovoucí destičky a spolu jsme se měli otočit opět za tónů odrhovaček kolem osy. Od této chvíle pozbyl Čeněk jakékoliv snahy o účast na sportování a bez nějakého zájmu o dění kolem ležel na hladině a upíjel vodu z bazénu, která mu zachutnala. Z celého toho zápolení začal škytat a znovu se poblil. Plavčík Vláďa zpozorněl a udělil nám druhou a poslední výstrahu, za což si vysloužil od Čeňka pohrdavý pohled, a aby znázornil svůj vzdor proti jeho autoritě, začal plácat ručičkama o hladinu.


     Následujícím cvikem se Čeněk opět vrátil do hry. Mohl zde totiž uplatnit své nabyté sociální zkušenosti, které získal při rande s mladou Soukalovou před nějakou dobou. Hra spočívala totiž v tom, že se děti daly do kruhu a na signál dělaly berany berany duc. To se Čeňkovi líbilo a při prvním berany berany duc knokautovat hlavičkou protější mimino, které okamžitě začalo řvát. Čeněk se smál a byl šťastný. Jakmile knokautoval i druhé dítě, byla hra přerušena a plavčík Vláďa raději vyhlásil relaxační bezkontaktní cvičení s pěnovými želvičkami, které měli děti chytat a zase pouštět.

 

     Plavčík Vláďa spokojeně s plovákem obcházel bazén a tvářil se důležitě. Čeněk šel do tohoto bezkontaktního cvičení naplno a posral se. Toto nedopatření rozpálilo plavčíka Vláďu do běla. Okamžitě se naježil, začal křičet a pobíhat kolem bazénu. Během jeho hysterického běhu mu vypadl plovák, o který zakopl, spadl na hranu bazénu a vyrazil si zub.


     Tím pro nás koupání skončilo. Plavčík Vláďa nás plivaje krev okamžitě vykázal z bazénu s tím, že nás ani naší famílii už nikdy nechce vidět. Beztak už byl nejvyšší čas jít. Teta z venkova u futer zavrávorala a i s nedopitým lahváčem spadla do bazénku a babička se slzou v oku pronesla, že je škoda, že se tohohle dne nedožila její maminka.

 

 

 

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz

 

(pokračování co nejdříve)

 

 

 

 

Komentáře (1)add feed
:-D : Ivča
Plovák a věž na kraji krytého bazénu vede...
březen 04, 2014 20:49
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]