O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 9 PDF Tisk E-mail
Úterý, 25 únor 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 9
Strana 2
Šestinedělí je snové období pro každou matku. Je to čas, kdy navazuje vztah se svým potomkem, je plná ženství a příslibů do budoucna. Je obklopena láskou, hrdličkami, štěňátky a jednorožci, kteří se prohánějí po rozkvetlé louce. Každý nový den s dítětem je pro ní požehnání, je pro ní darem z nebe, je pro ní jako pohlazení.

     .
.
.
.
     Pro otce je šestinedělí období bídy, zoufalství, paniky, temných myšlenek, žaludečních i jiných vředů, spánkových poruch a v neposlední řadě příležitostí k demonstrativnímu sebepoškozování.Já osobně jsem si ve sklepě začal hloubit tunel a připravoval se k velkému útěku, který mi bohužel zhatila má neobratnost, kdy jsem prokopnul potrubí a sklep vytopil.
.
     Po celou dobu těhotenství to se sexem nebylo příliš valné. Občasné a nárazové akce trvající pár vteřin nebyly nic světoborného. To se naštěstí v šestinedělí změní, jelikož v šestinedělí není sex žádný. V šestinedělí není totiž nic. Jenom mimino.

     Po pár dnech jsem si pomalu začal zvykat na nový režim. Abych byl Nataše i Čeňkovi na blízku, vyhodili mě z práce a já si to mohl vychutnat se vším všudy. Slovo spánek bylo zakázané. Podle studií stačí člověku krátkodobě pět hodin spánku denně, aniž by se mu změnila osobnost nebo vzal pušku, v pravé poledne vyšplhal na radniční věž a začal střílet lidi. Já jsem veškeré studie strčil do kapsy, jelikož já spal denně hodiny tři. V postatě jsem se vědcům vysmíval do obličeje.

      Věděli jste, že novorozenec má jedinou obranu a tou je úsměv? Jelikož je to po fyzické stránce malej chcípáček, co by nepřepral ani veverku, brání se potencionálnímu útoku vyšinutého a nevyspalého rodiče úsměvem. Když jsem ve čtyři hodiny ráno už po desáté během dvou hodin vstával k Čeňkovi, sahal jsem po noži s tím, že to ukončím a bude pokoj, počastoval mě Čeněk v sebeobraně úsměvem, já jsem udělal "jééé", odložil nůž, opětoval jsem mu ospalý pohled rudýma očima s popraskanými žilkami a s odulým ksichtem jsem si šel zase na deset minut lehnout v blaženém očekávání, že mě ve spánku skolí mrtvice.
.
      Novorozenci v drtivé většině případu spí kolem dvaceti hodin denně. My máme ale výjimečné dítě, další vývojovou fázi člověka, evoluční zázrak a proto ke svému životu spánek nepotřebuje. Akorát je škoda, že my s Natašou jsme zastaralý a očividně přežitý typ člověka, který se ještě nestačil vyvinout a spánek potřebuje. Tady bych viděl toho zakopaného psa. Ještě, že jsme flexibilní rodičové, co dokáží improvizovat a nedostatek spánku jsme nahrazovali zvracením a nárazovým omdléváním.

     Ale dítě není jenom o nevyspání. Kdepak. Skýtá celou řadu jiných lahůdek. Pokoušel jsem se tomu vyhnout, jak to jen šlo, ale nakonec mě to dohnalo. Přebalování. Nataša mi jednoho dne vrazila Čeňka do náruče a poslala mě s ním do koupelny, abych pozvednul vztah otec-syn na další úroveň. Položil jsem Čeňka na přebalovací pult a strategicky vyčkával. Čeněk mě sledoval značně nedůvěřivě a přeměřoval si mě očima. Ani jednomu z nás se do toho očividně nechtělo.
.
     Na můj dotaz, jak velkou spoušť má v plenkách reagoval nesmělým škytáním. Nebylo zbytí, musel jsem jít na to. Čeněk byl překvapen mou iniciativou a jal se mě povzbudit tím, že se poblil. Opatrně jsem mu rozepnul bodýčko a začal mu sundávat plenu. A bylo to tam. Bylo toho spousty a všude to teklo. Čeněk si řekl, že mi pomůže, takže začal kopat nohama, čímž vše ulehčil. Bylo to všude, ale já jsem to dokázal zkrotit. Čeněk mě posléze za mou snahu odměnil tím, že mi počůral bradu a já se stal fotrem se vším všudy.

     Malé dítě kupodivu však skýtá i výhody. Jedna z hlavních předností dítěte je ta, že se stává stravenkou. Od té doby, co máme Čeňka, nás příbuzní imrvére zvou na jídlo, takže nemusíme vařit. My bychom stejně nevařili, jelikož na to není čas. Jelikož mě Nataša odmítla kojit, stravuju se výhradně po hospodách. Co bych vypíchnul jako zajímavost je to, že Čeněk se na návštěvách chová jako andílek. Jakmile odejdeme z návštěvy, začíná řvát a je posranej. Vždycky.
.


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]