O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 6 PDF Tisk E-mail
Úterý, 18 únor 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 6
Strana 2
Strana 3
,
,
,
,
,
.
    Navíc nesmím stoupat na podlahu, dokud tato nebude uschlá, jinak a nyní cituji paní uklizečku: "Se na to tady všechno můžu vykašlat. Já tady uklízet nemusím. Už jsem v důchodu a mám nemocný nohy". Aby potrhla svá slova, odplivla si směrem ke mně a odešla. Jářku, mé představy o porodu vzaly za své. Sedím sám na porodním sále s nohama nahoře a nemůžu vstát a jít se podívat aspoň na chodbu a čekat, až tudy povezou Čeňka.

    Asi po hodině, kdy jsem usoudil, že podlaha už je suchá, jsem se odvážil na ní postavit. Zároveň v tu dobu jsem zaslechl z operačního sálu dětský pláč. A je to tu. Synátor řve jako by ho na nože brali. Běžel jsem aspoň do futer dveří a čekal jsem, až se rozrazí dveře sálu a vyjde doktor s Čeňkem. Záhy se dveře sice rozrazily a doktor cosi nesl, avšak pevně jsem doufal, že to Čeněk není. Už proto, že to bylo neforemné, krvácelo to a navíc to dal doktor do ešusu a vložil do skříňky. Patrně to byla placenta, ale co s ní budou dělat, to raději nedomýšlet.

    A pak to přišlo.
,
    Doktor odnáší řvoucí mimino kamsi do jiné místnosti a já na chvíli zahlédnu plod mého penisu. Musím přiznat, že to byl silný moment. Asi po čtvrt hodině, kdy nemám ponětí, co mám dělat, tak postávám ve dveřích a často nahlas pokašlávám, aby si mě někdo všimnul, za mnou přijde sestra a ptá se, zda jsem otec (zde končí a padá jakékoliv bezpečností opatření porodnice, jelikož když kdokoliv bude chtít dítě, stačí si zajít do porodnice, opřít se o dveře, tvářit se zmateně, a až se ho někdo zeptá, jestli je otec, stačí přikývnout a zajít si pro dítě) a jsem konečně odveden za Čeňkem.
,
     Začíná se mi motat hlava a je mi na zvracení. Patrně mě zastihla tíha otcovství.

     Čeněk je malej a řve. Aby ho asi ještě víc nasrali, tak mu sestřička strčila do zadku teploměr. Čeněk řve ještě víc. Ocitám se v jakémsi deliriu. Mé plány, že budu fotit jak zběsilý, vzaly za své. Kdyby mi sama sestřička nepřipomněla, že mám v ruce foťák a že bych měl asi fotit, vůbec by mě to nenapadlo.
,
     Beztak jsem vyfotil Čeňka jenom dvakrát, a z toho jednou rozmazaně a podruhý jsem se netrefil a vyfotil jsem strop. Jakmile mu změřili teplotu, zvážili ho, změřili, zabalili, dali mi ho do náruče.
,
     Čeněk přestal na chvíli řvát a začal dělat ze slin bublinky. Je to šikovnej kluk. Následně mi ho vzali a odvezli. Nataša v narkóze a dítě odvezeno na novorozenecké oddělení.
,
     Ideální čas na to, jít se opít.
,
,

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz

 

(pokračování co nejdříve)

.,,
,
,
 
Komentáře (6)add feed
Tak tenhle díl : Ivča
je asi nejlepší! smilies/grin.gif
únor 18, 2014 20:59
... : Mikin
ha, ha.... perfektni.... smilies/grin.gif
únor 18, 2014 21:19
Čeňek je na světě, : Michal
doufám že ještě poroste a není to konec. smilies/cheesy.gif
únor 19, 2014 09:46
Souhlasím, : Míša šíša
že tento díl je nejlepší. Náramně jsem se pobavila.
únor 19, 2014 13:45
... : marty
mám těhotnou kamarádku, v 8 měsíci. Uvažuju, že jí pošlu na kudlanku odkaz aby se zasmála. Na druhou stranu mám obavy, aby se neřechtala tolik, že by předčasně porodila. Pak by to bylo na mě. Po 3 holkách čekaj vytouženýho "Čeňka", tak ať je donošenej. smilies/grin.gif
únor 19, 2014 19:38
:) : bb2
po tváři mi teče řasenka
únor 20, 2014 11:26
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]