O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 5 PDF Tisk E-mail
Neděle, 16 únor 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 5
Strana 2
Strana 3
V době, kdy vaše partnerka vypadá, že pukne (jelikož takhle tělo neřkuli abdomen roztáhnout nejde, to není možný) je čas si připustit, že porod je nasnadě a začít dostatečně panikařit. I já jsem pořád s vědrem a hadrem pobíhal za Natašou a čekal, až jí praskne břicho a já malýho Čeňka budu sbírat po zemi.

 
      Ještě než došlo na samotný porod, jsme se byli v rámci předporodního kurzu podívat do porodnice. Zážitek je to chlapácký a po stránce uvědomění si své mužnosti šlape na paty okamžiku, kdy jsem s Natašou (podotýkám, že pouze coby doprovod) navštěvoval gynekologa.
.
     Před porodním sálem si za dvacku můžete koupit v automatu celý chirurgický set, který obsahuje chirurgickou čepičku, chirurgický plášť, roušku na obličej a návleky na boty. Stetoskop ani skalpel v setu nebyly (pravda, za dvacku bych toho asi chtěl moc), z čehož jsem na místě lehce posmutněl. Absence širší chirurgické výbavy mi však nezabránila automat na chirurgický set řádně podojit.
.
     Do kantýny jsem si skočil rozměnit drobný a následně vzal z automatu sety za pětikilo na, jak jsem doufal, zvrácené a znepokojivé vášnivé hry s Natašou (to jsem ještě nevěděl, že s příchodem dítěte bude jediná zvrácená a znepokojivá vášnivá hra utírání posranýho přebalovacího pultu).
.
     Se třemi igelitovými taškami plnými chirurgický setů v podpaždí jsem byl spolu s ostatními vpuštěni s lékařským doprovodem do prostorů porodnice. Zde se nachází několik různých oddělení. První je přípravní místnost, kde se provádí různá vyšetření a odhaduje se, za jak dlouho přijde porod. Naše doprovodná lékařka odvedla celou naší skupinu zrovna do jedné z těchto místností, kde aktuálně ležela rodička s roztaženýma nohama na roztahovacím křesle.
.
      Kupodivu nebyla ze skupinky cizích lidí u vytržení a když jeden z tatínků z naší úderné skupiny návštěvníků začal tajně s bleskem fotografovat její ne příliš zahalené prostory, byly jsme z místnosti bez okolků vykázáni primářem.

     Náš lékařský doprovod záhy pravděpodobně nabyl oprávněně dojmu, že naše zvídavá skupinka je banda nevděčníků a pubertální chátra, tedy razantně zkrátil naší návštěvu porodnice. Pouze nás odkázal na prohlídku prázdných porodních sálů, které byly zcela nekorektně rozděleny podle ceny. Nejprve jsme byli v nadstandardu, kde byla vířivka, televize, odpočinkové křeslo pro tatínka a vana pro maminku.
.
     V druhém, taktéž nadstandardu, to už bylo slabší. Tam byla jenom postel pro rodičku, rádio, záchod a malé štokrle pro otce. Poslední pokoj byl standard hrazen pojišťovnou.
.
     Na zemi byl flek od krve, na oknech byly mříže, na stropě blikala zářivka, uprostřed byla postel pro matku a v rohu na stole ušmudlaná návštěvní kniha s přidělaným utrženým řetízkem, kde pravděpodobně bývala přidělaná propiska, než jí někdo urval a použil bůhví k čemu. Výběr nadstandardu se přímo nabízel, avšak já jsem i přes hlasitý apel Nataši stále váhal.

      Návštěva porodnice naskýtala jistě řadu věcí k zamyšlení, avšak já už měl jasno. Měl jsem svojí vizi. Vizi otce-hrdiny.
.


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]