O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 5 PDF Tisk E-mail
Neděle, 16 únor 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 5
Strana 2
Strana 3
,
,
,
,
,
     Nataša nebyla zrovna ve stoprocentní kondici. Celou noc jí vyšetřovali a vyvolávali porod, leč stále se nic neděje.
,
    Pro její potěchu byla na pokoji spolu se zkušenou rodičkou, ostřílenou harcovnicí a profesionální matkou - šestnáctiletou paní Balogovou. Když jsem za Natašou dorazil, měla paní Balogová návštěvu asi patnácti příbuzných, tedy jsme se s Natašou raději šli projít po chodbě. Vypadala velmi poklesle. Pokusil jsem se jí obveselit netaktním humorem adresovaným na její nateklou postavu, načež jsem byl poslán domů.

     Druhý den jsem mohl za Natašou už přímo do pokoje, jelikož Balogovi zabrali vestibul i přilehlé chodby, kde tančili a hráli na kytary. Pokoj byl tedy prázdný, takže jsme s Natašou měli soukromí. Opět jí celou noc vyvolávali porod a večer jí převezou na porodní sál. Ne však proto, že už bude rodit, ale proto, aby mohli ve vyvolávání porodu přitvrdit, aby zaplatila víc za nadstandardní porodní sál, který se platí ode dne, kdy tam vkročíte a hlavně, aby uvolnila místo pro Balogovi, kteří si do pokoje večer dotáhnou maringotku.

     Další den tedy mířím už na porodní sál.
,
    Zatímco v noci Nataše tradičně vyvolávali porod, odrodili ve vedlejších sálech tři ženy včetně paní Balogové. I během mé návštěvy se řinul z vedlejšího pokoje nelidský řev, který dal vědět, že se zde odehrává zázrak zrození života. Podle intenzity řevu jsem usoudil, že porod patrně bolí víc než dostat balonem do rozkroku, což považuju (jistě zcela oprávněně) za vrchol bolesti.
. 
     Jednu chvíli jsem měl nutkání zeptat se sestřičky, která zrovna probíhala kolem, zda to rodí opravdu člověk, jelikož zvuky silně připomínaly výbuch kombajnu s patnácti zemědělci na korbě (znáte takový zvuk, viďte?). Každopádně pokud ženy u porodu takovýto rámus opravdu vydávají, mám se na co těšit. Sice to podle průběhu porodu vypadá, že si tak půl roku počkám, než začne Nataša rodit, ale i tak je to znepokojivé zjištění.
,
     Celý bílý se potácím po pokoji, když tu přijde doktor, vyšetří Natašu a oznámí nám, že já jsem pravděpodobně víc otevřený, než Nataša.
.
     No nic. Je čas opět jít domů a zítra na novo. Třeba už se konečně zadaří...
.
.
.

DOMINIK LANDSMAN

http://fotruv-denik.blog.cz

 

(pokračování co nejdříve)

.
..
.
Komentáře (2)add feed
skvostný mužský pohled : ...
na ryze ženskou věc :-)
únor 17, 2014 12:06
Mužský pohled? : Michal
Ano, ale psáno krásně a s nadhledem. Jsem mužskej, to jo, ale mé Aničce se to líbilo snad víc než mně smilies/cheesy.gif
únor 17, 2014 14:53
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]