O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 5 PDF Tisk E-mail
Neděle, 16 únor 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 5
Strana 2
Strana 3
.
.
.
.
.
.
     Plán byl jasný. Až to na Natašu přijde, vezmu jí do náruče, do zubů vezmu její zavazadla a poběžíme do auta. Samozřejmě, že bude pršet, ne-li přímo sněžit. Bude temná noc. Cestou nám dojde benzín, takže zastavíme u krajnice. V rádiu v autě naladím nějakou motivační hudbu (Šakiru, Byjoncé a nebo nějakou podobnou hrůzu), nasadím si golfové rukavice a nebo spíš igelitové rukavice z benzinky, jelikož golfové rukavice nemám, rozervu svůj chirurgický set, který mám z nemocnice za dvě pětky a svého syna porodím sám v příkopu.
.
      Pupečník podvážu svým páskem Hugo Boss (musím si koupit pásek Hugo Boss a nebo si ho rychle přát jako dárek k něčemu), načež pupeční šňůru překousnu a plačící dítě položím matce na hruď. Tehdy budu vítěz a otec roku.
.
     Skutečnost však byla mnohem méně romantická...
.
..     Žádný porod jak z červené knihovny od padesátileté nepolíbené panny, která čeká "na toho pravého", jelikož je hnusná, má hrb a když mluví, tak se jí chvěje vole a kroutí knírek, se nekonal.
.
     Den před termínem porodu jsme byli s Natašou na kontrole, kde jsem očekával potvrzení termínu. Abych okolí včetně vyšetřujícího doktora i nenarozeného Čeňka utvrdil, že to myslím vážně a datum porodu nehodlám posouvat, vzal jsem s sebou i Natašiny věci do porodnice s tím, že jí v porodnici už zanechám a bude pokoj.
.
     Věci do porodnice čítaly čtyři metrákový kufry na kolečkách, které se v závějích sněhu půldruhého kiláku od parkoviště do porodnice přepravovaly v podstatě samy, ne-li ještě lépe.
.
    Samozřejmě, že bylo potřeba, aby s sebou do porodnice Nataša tahala svůj nadpozemský notebook z konce osmdesátých let, který váží jako malý rodinný vůz, aby na něm mohla hrát například solitér, jelikož nic jinýho ten starej křáp neumí. Stejně tak bylo více než nutné brát s sebou do porodnice fén, žehličku na vlasy a další podobný záležitosti, který zabírají polovinu koupelny (v druhé polovině je kosmetika a tampóny.
.
     Já si čistím zuby na hajzlu a pastu na zuby spolu s deodorantem mám lišácky schovaný pod záchodovou štětkou nebo, pokud se zadaří, tak zamotaný v rezervním hajzlpapíru).

     Asi po hodině, kdy jsem se prodíral sněhem s kuframa v zubech, dělal stopu pro těhotnou Natašu a po několika zpřetrhaných vazech v koleni a naštípnuté patě, kdy jsem špatně trefil obrubník, jsem se dopotácel ke vstupu do gynekologicko-porodního pavilonu. Zde jsem odpadl vyčerpáním. Nataša mě romanticky překročila a namířila si to do čekárny. Akce porod byla tedy v plném proudu.
,
     Asi po čtyřech hodinách, kdy jsme v podstatě tři hodiny a padesát pět minut čekali v čekárně, pro nás také akce porod pro dnešek skončila. Pan doktor nařkl Natašu z toho, že je málo otevřená, respektive vůbec a proto máme přijít až koncem týdne.
.
     Takže super. Vzal jsem tedy opět všechny kufry do zubů a do podpaždí a jako ten nejubožejší portýr jsem se šinul zpět k autu.

     Za čtyři dny se situace opakovala, vyjma toho, že tentokrát jsem táhnul kufrů pět a Nataša byla otevřená ještě míň, neřkuli byla přímo zavřená. Opět jsme se měli ukázat až po pár dnech.
.
     Když ani po třetí návštěvě a desíti dnech po termínu porodu stále nic, byl čas jít na to od lesa. V podstatě jsem tam Natašu zavezl, nechal ji tam a odjel. Doktorům se jí patrně zželelo, tedy jí začali vyvolávat porod a umístili jí na oddělení rizikového těhotenství.
.
     Druhý den jsem jí jel navštívit s tím, že porod je nasnadě. 
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]