O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

FOTŘÍK - 2 PDF Tisk E-mail
Pondělí, 10 únor 2014
Přejít na obsah
FOTŘÍK - 2
Strana 2
Období druhého trimestru je obdobím, kdy muž nalézá svou vnitřní rovnováhu. Je to taková mezifáze mezi panikou prvního trimestru a mnohem větší panikou v trimestru třetím. V tomto období je muž se svou situací nejen obeznáme a smířen, ale je potřeba napsat, že si již plně uvědomil, co udělal, co udělat mohl, co mohl udělat lépe a hlavně, co mohl tehdá vytáhnout rychleji. Je to období rezignace...
.
.
.
.

 
     Co je také velice důležité je to, že byl nalezen viník celého tohoto incidentu. Po důkladném prošetření a nasbírání řady důkazů je bezpochyby jasné, že jediným viníkem celého tohoto těhotenství jste vy. Slovo "jediný" je potřeba zdůraznit, jelikož samozvaný soudce - těhotná partnerka, odmítá mít na této události jakýkoliv podíl.
.
     V žádném případě se jí to nepokoušejte rozmluvit (v podstatě celé těhotenství jenom přikyvujte, chvalte její vzhled, masírujte její nateklé údy, pořád se usmívejte a říkejte, jak jste šťastní i když v myšlenkách se podřezáváte ve vaně rezavou žiletkou, popřípadě strkáte hlavu se slastným úsměvem do plynové trouby).

     Je také čas se pomalu připravit na příchod mimina. Zde na vás konečně dopadne tíha otcovství. Nataša ve druhém trimestru (hnána škálou různých hormonů) nepříčetně jako smyslů zbavená nakupovala různé oblečky, bodýčka, tepláčky a další zdrobněliny oblečení. Jistě vás napadne otázka, kam všechny ty tuny toho malého oblečení dáme? Odpověď je zcela nasnadě, je jasná jak den a je naprosto prozaická. Veškeré věci pro miminko uložíme do mých komod a mé věci z těchto komod zcela bez výčitek a bez emocí vyházíme na hromadu na zem.
.
     Postupně jsem byl tedy přesunut z mých komod do prostoru horní police ve skříni k vánočním ozdobám, balícímu papíru a kartonu od kytary - tichým a smutným svědkem mé sladké a hustopřísné minulosti, kam se tímto oficiálně přesouvá můj celý život. Není čas si zoufat, jelikož časem budu odsunut i z horní police ve skříni na neznámé místo a ve finále se budu muset poroučet i z neznámého místa a všechny svoje věci, které mám, budu nosit na zádech v baťůžku. Ano, i tak se dá dopadnout.

     2. trimestr je také přehlídka různých vyšetření. Jako opora chodím s Natašou takřka na všechna vyšetření. Je to asi jediná šance, jak se muž legálně podívá ke gynekologovi. Za mne musím konstatovat, že není o co stát a zážitek je to podobný, jako byste se šli podívat třeba do ordinace zubaře. Ani nevím, co jsem si od toho sliboval. Žádný zvrhlý nástroje se v tomto případě nepoužívají a většinou vás tam sestřička vpustí až když se provádí ultrazvuk, což vyjma patrně lubrikačního gelu namazaným na břiše Nataši, nevykazuje známky erotiky či zvrácených libůstek.
.
     V rámci různých vyšetření jsme si nechali provést i legendární tripltest, který potvrdí či vyvrátí možnost třech genetických poruch (plodu, nikoliv vašich) a to již dříve zmíněný Downův syndrom, potom další syndrom, jehož název si již nepamatuju a třetí byl klasický rozštěp. Všechny tři poruchy jsou lahůdkového rázu a obsahují vlastnosti, které u svého dítěte rodič příliš nevyhledává.
.


 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]