O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KAMIOŇÁKEM V AMERICE - 16 PDF Tisk E-mail
Úterý, 03 prosinec 2013
Přejít na obsah
KAMIOŇÁKEM V AMERICE - 16
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

 

     I ta sebenovější silnice je někdy zvlněná, že člověk slyší chrastění vlastních kostí. Například o Interstate 90, asi tak posledních sto mil do Seattlu, řidiči říkají, že ji postavili dobře, jen dali omylem tu hladkou stranu dospod. Ono to má pro místní úřady jednu výhodu. Nikdo tam nejede rychle, to se nedá vydržet a stejně po projetí bolí plíce i žaludek od toho cvičení.

 

 

x x x  

 

 

      Okamžik, kdy jsem našel jinou práci nadešel. Našel jsem si nové místo, má drzost neznala mezí s mými čtyřměsíčními zkušenostmi, u podniku, který rozvážel benzin a naftu v Los Angeles a okolí. Sídlo podniku bylo jednak v L.A., měli tam vlastní objekt s nádržemi, autopark byl v San Diegu. Celé to bylo postaveno na faktu, že do San Diega vede bezino- a naftovod, ale poplatek za přepravu jednoho galonu potrubím byl 15 centů. Traky to vozí levněji, proto náš podnik mohl prodávat za nižší cenu.

 

 

 

 

 

 

     Našimi odběrateli byly malé, většinou nezávislé pumpy, ne značková jména. Prodávali jsme a rozváželi pěkný sajrajt. V tu dobu byl mání benzin s olovem, 86 oktanů, pak bez olova, 86 oktanů a super s 92 oktany. My jsme rozváželi: místo olovnatého benzinu lehký topný olej (LTO). Místo bezolovnatého benzinu směs 80 % LTO a 20% benzinu bez olova, to kvůli barvě, LTO také nemá olovo. Jako super jsme prodávali zázračnou směs 68 % LTO, 20% super benzinu (zase kvůli barvě, je do červena) a 12 % směsi, jejíž základ je alkohol, který zvyšuje oktanové číslo, a toluenu.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]