O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KAMIOŇÁKEM V AMERICE - 12 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 10 říjen 2013
Přejít na obsah
KAMIOŇÁKEM V AMERICE - 12
Strana 2

Do Bostonu jsem dojel včas, Chelsea market jsem podle popisu našel, zaparkoval - a šel spát. Po půlnoci mne vzbudili, že abych otevřel vrata, bude se vykládat. Pak už jsem se jen divil, protože tady si vykládal dělník a vedoucí v jedné osobě sám.

 

 

 

 

 

 

 

     Náklad byl na paletách a on vybíral levou stranu trajleru, takže vznikala úzká ulička. Koukal jsem na to a snažil se pochopit proč. Nakonec zase navozil část nákladu zpátky, řekl mi, že je to zkažené a ráno na to zavolají inspekci. Přitom si ale od každého druhu nechal tři palety! 

 

 

 

 
      Napadlo mě hned, že je to ta stará známá hra, jako s jahodami na mé první cestě. Objednali si celý trailer, pak si vezmou co potřebují, - za výhodnější cenu - a ještě ani nebudou chtít zaplatit za dopravu, protože toho většinu odmítli. 

 

     Ráno jsem čekal na inspektora a hned jsem mu o tom všem řekl. Nejdřív si myslel, že ho chci nějak ovlivňovat, ale dal si říci, když jsem mu pracně vysvětlil, že po něm nechci nic jiného než pravdu. Dlouho prohlížel hrozny, nechal si rozebírat palety, bral vzorky ze spodních i horních vrstev. Po několika hodinách mi řekl, že je hotov a jde teď dovnitř jim říct výsledek. Pak že přijde za mnou.

 

     Za několik minut byl venku, oči vykulené, vlasy mu vlály a hned ke mně. "Tys měl pravdu" povídá,"oni jsou z toho celí nešťastní, hrozny jsou v pořádku, musí je vzít a nemají na ně místo. Tak takovou špinavou hru si s námi hrajou?" Vůbec nechtěl věřit, čeho byl právě svědkem. 
 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]