O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

MÁ NEJČERSTVĚJŠÍ BLÁZNIVÁ STORY PDF Tisk E-mail
Pátek, 04 říjen 2013
Přejít na obsah
MÁ NEJČERSTVĚJŠÍ BLÁZNIVÁ STORY
Strana 2

Slíbila jsem, že vám vypovím svůj nedávný setsakra výživný zážitek. Můj  drahý choť má byteček na pronájem. Spolu s tím, co z toho "vydělám", se už dá vyžít. Důchod mám 7.320,- Kč, takže bez tohoto příjmu - po zaplacení činže a pár dalších poplatků - bych se mohla v nejlepším případě přidat k ptáčkům nebeským a sbírat s nimi drobečky od hodných lidí. Nojo, ale při mé váze a neschopnosti se ohnout k zemi, natož se vznášet z větévky na větévku... 

 

 

 

 

     Ale takhle se to dá. V podstatě vycházím "tak akorát", anžto nechci na nikom vydělávat. A - tady už se dostávám k prvnímu průseru. (Nezvládnu si brát v tomhle případě servítky, ubrousky ani slušnost v potaz, protože to bylo setsakra mizerné.)

 

     Letos jsem kvartýr pronajala nejprve dvěma dívčinám. Ve smlouvě mám, že zvěřinec, myšinec, rybinec a jiné potvory neberu. Přesto, když jsem tam po pár týdnech přišla, přivítal mne vypasený králík, kočka a našla jsem všude možně i jejich projevy vylučovací. Nojo, bobky atd. A potrhané potahy. Takže dívky se vystěhovaly a já, protože jsem už měla koupenou letenku za manželem, odletěla vstříc tamějším zážitkům.  Tímpádem nebyl příjem.  Sotva jsem se vrátila, pronajala jsem byt velmi sympatické mladé rodince - on, ajťák, pracující pro zahraniční firmu a větší část měsíce v zahraničí (UA), ona na mateřské s roztomilým batoletem.

 

      Protože to bylo na knop a on zrovna odlétal, nevzala jsem si od nich ani kauci, že mi to dají maximálně za 14 dnů, až on se vrátí... Jen ať se zatím nastěhují.

 

 

      Nebudu to protahovat, byla to mucholapka olbřímých rozměrů, na kterou jsem se přilepila.

      V průběhu následujících tří měsíců jsem dostávala e-maily a sms a dopisy podobného ražení:

 

 

  • To jsme moc radi, v pr. tydnu se muzeme sejit toho 25. cervence treba zas okolo 17h, slozili bychom tedy polovinu kauce a najem, nebudeme zaskryvat, ze jak jste sama rikala, ze plna vyse kauce by nas nyni polozila. Chci se zeptat jake udaje potrebujete do smlouvy, at Vam je mohu obratem poslat? Chtela bych se zeptat zda by byl velky problem Vas poprosit o moznost lednicky, ta nase uz mele z posledniho a byli bychom radi.:-)

 

  • Dobry vecer, chci se omluvit, ze jsem nedostupny, ale jsem pres tyden bez telefonu z duvodu opravy.

 

  • "Dobry den, omlouvam se,partner od stehovani nemuze najit telefon a teprve dnes jsme se vratili z chaty, mam neco vyridit? Teprve ted budeme zrizovat internetove pripojeni a do patku bychom meli byt pripojeni, nevim tudiz jak casto ted budu na emailu, pres partnera mám vzkazat ze bude uhrazeno vse nutne a domluvime se dal.

 

  • Partner se omlouva, je ale v zahranici, hned jak se vrati, stavi se za vami.

 

  • Dobrý den, to je moje chyba, za kterou se Vám osobně omlouvám. Mohu Vás požádat, vzhledem k mé probíhající služební cestě o možnost se s Vámi sejít v následujícím týdnu? Je to to moje velká osobní chyba, kterou jsem opomenul. Takže vám mohu dlužné peníze předat v druhé polovině následujícího týdne, protože to se vracím do ČR kvůli práci, kterou vykonávám v Praze. V současnosti jsem placen hotově, jen částku proměním na koruny. Doufám a pevně věřím, že mi to prominete. Jsme Vám velmi vděčni a nechceme si vás rozhádat.

 

  • pisi Vam z duvodu, ze ja se musim omluvit ze zitrejsi schuzky na byte. Musim neplanovane zustat o jeden tyden pracovne v zahranici, jelikoz me byla dana další práce. Chci se Vas timto zeptat zda mne prominete. Letenku mam blokovanou na sobotni vecer s navratem sobotu v noci. V nedeli bych se s Vami mohl castecne srovnat.. Andrea je cely den doma. Ma práce se zmenila a to v tom smyslu, ze budu casteji mimo Prahu. Pul mesice v zahranici a pul v Praze. V druhé pulce zari bych uz platil standartne další najem. Pokud by byl jakykoli problém, prosim dejte mi vedet, jsem na emailu skoro denne a ceske cislo mam vyple z duvodu roamingu. Dále bych s Vami rad probral, pokud by to bylo mozne vymenit sporak a udelat mensi upravu v byte. Mam na mysli kazetovy strop, tapety, vymalovani. Vse bychom si hradili. Také jsem se chtěl zeptat, zda by bylo mozne si nechat upravit prostor u oken.  Doufam, ze mne neutrhnete hlavu, pokud by bylo nutne, prevedu penize firmou na prevod penez ze zahrnici.

 

  • Dobry vecer, jsem na ceste do Kyjeva abych mohl letet do Prahy, zitrejsi setkani potvrzuji jen s mensi upravou jelikoz sef nebyl pritomny v patek, aby mne vyplatil cash, jeho sekretarka zadala prevod na muj bank. ucet. Penize Vam budu moci predat v plne vysi behem utery/stredy. Snad me za to nevykarate za usi, tesim se na Vas. S pozdravem ...

 

(to je jen pár na ukázku, stejně tak jsem dostala plno suprových sms.) 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]