O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KAMIOŇÁKEM V AMERICE - 10 PDF Tisk E-mail
Pondělí, 30 září 2013
Přejít na obsah
KAMIOŇÁKEM V AMERICE - 10
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

      Bylo devět hodin, půlnoc v Kalifornii, když jsem byl konečně vyložený. Zavolal jsem můj podnik, co jako mám dělat dál. Šéf mi začal starostlivě vysvětlovat, že New York není místo, kde by měl člověk zůstávat, pokud nemusí a že by bylo nejlepší, kdybych odtamtud odjel. Jak rád jsem ho poslechl.


     Vyřítil jsem se ze dvora, protisměrem, první ulicí doprava a rovně a rovně na stosedmdesátou, kde jsem den předtím čekal na pomoc. Měl jsem moje zápisky s návodem, jak se odtud dostat, projel jsem znovu těmi strašlivými místy a bylo mi to jedno.


      Jen pryč odtud...

 

 

 

 

 

     Přejel jsem znova Washingtonův most do New Jersey, kde na křížení dálnice I-95 a I-80 je velká rest area, plná traků. Chvíli jsem se tam motal, ale nakonec jsem našel cosi jako místo k zaparkování.


     Honem do postele a spát a spát...

 

 

MICHAL MÁLEK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře (5)add feed
Michale, : mamča
to je moc hezké vzpomínání. Moc ráda to čtu, tak se nedej odradit od psaní proto, že pod Tvým povídáním nejsou žádné komentáře. Asi spousta lidí to čte jako já, jako román na pokračování.
Těším se na každé pokračování, ale nějak není, co dodat. smilies/wink.gif
říjen 01, 2013 18:19
Nijak jsem se nad tim nezamyslela : Alena P-H
ale mamca ma pravdu. Michale jenom pis sve ridicske memoary dal, prosim. Cte se to moc fajn. Kdyz vidim ty obrovske kamiony obdivuju jejich sofery. Ja jsem rada ze zvladnu paralelni parkovani. smilies/smiley.gif
Prvni roky po prijezdu do USA jsem mela stresy z hledani novych mist, kde jsem musela jet. To se vzdycky muselo vyhledat pres internet a vytlacit mapu s jizdnimi instrukcemi. Ja jsem totiz postizena orientacni neschopnosti. Kolikrat se mi stalo, ze jsem se stratila i pres ty instrukce a pak si muj manzel vychutnaval telefonaty:
Ja jsem se stratila.
A kde jses?
Nevim. Kam mam jet?
Nejdriv mi rekni kde jsi.
Ale ja nevim. Tak mi rekni kam mam jet?
Pak se ale objevilo GPS a muj zivot se poradne zjednodusil. No a dneska uz ma to GPS kazdy telefon. Tomu ja rikam pokrok. smilies/smiley.gif Ja vim, kupa lidi tenhle problem nema. Ale pro mne je to otazka "zivota a smrti". Nekdy sjedu z cesty jenom pro radost slyset damu v mem GPS uklidnujicim tonem vysvetlit mi novou jizdni drahu. Zivot ma sve vyhry. smilies/smiley.gif
říjen 01, 2013 20:34
jako dycky - : Krakonoš
luxusní počteníčko smilies/wink.gif.
říjen 01, 2013 22:55
Michale, : mikin
presne tak. Pokracuj v krasojizde. Me Dniela pred casem vysvetlila, ze na cestopisy jen malo lidi reaguje, ale vsichni je ctou.
Ja osobne prdnostne.....
říjen 03, 2013 07:28
... : mikin
PREDNOSTNE.... smilies/cheesy.gif
říjen 03, 2013 07:29
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]