O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KAMIOŇÁKEM V AMERICE - 8 PDF Tisk E-mail
Úterý, 03 září 2013
Přejít na obsah
KAMIOŇÁKEM V AMERICE - 8
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

 

     O vzrušující Nebrasce jsem psal už minule, na míli 426 čeká truckstop, kde zase spíme. Dnes jsme ujeli hodně, skoro 800 mil. Wyoming je sice v horách, ale jen jeden prudký kopec. Nebraska je rovina, můj trak jede až 75 mil za hodinu (120 km/h , cesta pěkně ubíhá. Povídáme si cestou o všem co nás jen napadne, oba máme vyschlo v krku, ale je nám dobře.

 

     Na CB radiích nemáme naladěn celoamerický "trucking channel číslo 19", abychom si mohli povídat česky. Ostatní řidiči nemají rádi, když nerozumí, ale takhle zase my neslyšíme žádné zprávy o tom, co se děje kolem nás. Mám strach, co na mě čeká na konci, sám v New Yorku a navíc musím vjet přímo do města, ve kterém jsem byl jen jednou a to ještě omylem, když mi Franta vysvětloval, že se mi to v žádném případě nesmí stát.

 

     Slyšel jsem už dřív řidiče vyprávět o tom, jak v New Yorku přežít. Hlavní místo, kam se vozí zelenina, je NYC Produce Terminal Market in Hunts Point (měl jsem štěstí a nikdy jsem tam nebyl). Přijet se tam musí až po půlnoci, protože do té doby není kde zaparkovat.

 

 

 

 

 

     Slyšel jsem vyprávět, jak zastavil řidič na červenou a viděl v zrcadlech, jak přiběhl jeden s velikými kleštěmi na uštípnutí zámku, pak viděl, jak se otevřely vrata traileru, přijely dva vysokozdvižné vozíky a když mu padla zase zelená, měl o dvě palety jahod míň. Byl chytrý, nevylezl.

 

      No, mrtví svědci nemluví.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]