O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KAMIOŇÁKEM V AMERICE - 6 PDF Tisk E-mail
Neděle, 25 srpen 2013
Přejít na obsah
KAMIOŇÁKEM V AMERICE - 6
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 


      Dík, zuby jsem si ten den nečistil. Vlastně jsem se s tímhle setkal opravdu poprvé, předtím jsme byli dva řidiči, jeli jsme a jeli, na hlouposti jako je čištění zubů nebyl čas. Tenhle truckstop byl kdysi parádní, než ho ohlodal svými zubisky čas. Spal jsem tam potom ještě mnohokrát, ale to už jsem sebou vozil kanystr s vodou na ranní mytí.     


      Ale zpět k našemu cestování...  Pojedli jsme tedy pořádně po americku, čili hodně, a vyjeli.

 

    

.
.

     Byl jsem poprvé na severní trase, na Interstate 80. Viděl jsem poprvé nevadské pouště, konečně jsem uviděl Sierru Nevadu. Město Wandover stojí přímo na rozhraní Utahu a Nevady. V nevadské části jsou kasina a hotely, není tam snad jediný obytný dům, a zaměstnanci chodí bydlet do Utahu.


     A - najednou - koukal jsem na to, pak se podívám dopředu, protírám si oči a a ten divný přelud nezmizel! Obrovská sněhová pláň!!! To by nebylo tak divné, ale ona byla polovina června, venku horko až praštělo, tak kde se tam k čertu bere sníh??

 

 

 

MICHAL MÁLEK 

 

 

 

Komentáře (1)add feed
Jo Utah, země zaslíbená, tam je možný všechno :-) : toulavej
Hned za Wendoverem se dá s károu sjet na tu bílou absolutně rovnou pláň Bonneville a vyzkoušet si maximální rychlost svojí nadupaný káry, což je pro domorodce jedna z mála možností, když na silnicích je všude omezená rychlost a tu si nedovolí překročit víc než o pár mil vůbec nikdo :-). A když se tu vyřádíte a otočíte to zpátky na dálnici, musíte projet kolem tu hlídkující káry místního šerifa, který vás svou existencí zase vrátí do reality omezené rychlosti, což je zvláště pro našince dost těžko pochopitelné, že se tyhle všechny nadupaný káry musí přes takový ohromný vzdálenosti jenom tak ploužit . . . :-)
srpen 26, 2013 11:07
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]