O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KAMIOŇÁKEM V AMERICE - 5 PDF Tisk E-mail
Pondělí, 19 srpen 2013
Přejít na obsah
KAMIOŇÁKEM V AMERICE - 5
Strana 2
Strana 3

Doma jsem byl přes víkend a hned v pondělí ráno jsem už zase stál na dvoře naší firmy. Mimochodem, z domova do práce jsem to měl 76 mil (122 km), ale po té dálce přes Ameriku je to vlastně maličkost. Sešli jsme se tam tři budoucí řidiči, čtvrtý už řidičák měl, ale potřebovali jsme někoho, kdo může oficiálně jet do města, kde jsme měli dělat jízdní zkoušky. Všichni jsme byli Češi, utěšovali jsme se navzájem siláckými řečmi a třásli se přitom strachy.

 

 

 

 

 

 

      Když jsem přišel na řadu, byl už ten zkoušející otrávený natolik, že ani po mně nechtěl předvést technickou prohlídku traku, jen se těšil, jak si sedne dovnitř, kde je klimatizace. Naštěstí ji už spravili.

 

     Pak jsme vyjeli. Musím podotknout, že to bylo poprvé v životě, kdy jsem s tím jel jinde než po dálnici a že je mi stále ještě záhadou - a už je to devět let - jak jsem to dokázal.

 

     Motali jsme se po městě, pak mi poručil najet na dálnici; tam už mi bylo líp, to jsem uměl. Bohužel jsme zase sjeli a navedl mne na jakési parkoviště, nebo co to bylo. Prostor o rozloze fotbalového hřiště, pokrytý udusanou hlínou.

 

     Udělali jsme okruh, poručil mi zastavit a povídá: "Vidíš tu cestu tamhle? To je dok, zacouvej na vrata!" Existenci cesty jsem zapřít nemohl a tak začalo mé první couvání v životě. Kdo kdy couval s vlečkou za svým autem, ví, že je to možné, ale napoprvé obtížné.

 

     Trak je ovšem trochu větší, což bohužel neznamená, že je to snazší. Nějak jsem tam nacouval, moc spokojený nebyl, ale bylo to tím, že já ta vrata viděl asi o dva metry víc nalevo, než on. Pak už jsme jeli zpět odkud jsme vyjeli a tam jsem se konečně dozvěděl, že jsem test udělal. Já k tomu jen dodávám, že jsem ho udělal, ale Pán Bůh se u toho pěkně nadřel. 

 

 

 

 

 

      Dostal jsem místo řidičáku "bumážku", ten pravý že přijde poštou. Jeli jsme zpět do podniku, dva z nás vítězně, třetí neuspěl. Šéf mi ukázal na trak, se kterým jsme se Zdenkem přijeli, v kanceláři mi dal číslo prvního comcheck a jel jsem.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]