O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JE LÉTO, HORKÉ LÉTO... PDF Tisk E-mail
Neděle, 18 srpen 2013

Tak jsem po dlouhé době provedla něco, za co se musím stydět. Ne že by se mi to nikdy nestalo, ale už jsem se naučila v životě chodit obezřetně a nešlapat do nastrčených ho.en, ale obloukem se jim vyhnout. Taky si zachovávám nějaké dekorum a úroveň.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Sice mám nejraději tepláky, triko, culík, pivo, špagety, rozpustné kafe u kámošky a lidi, kteří mluví, jak jim zobák narostl, ale život mě zavál do hoooch společnosti. Naštěstí jen pracovně.

 

      Dělám již několik let šéfovou administrativního oddělení jedné nadnárodní společnosti. Mám pod sebou dvacet lidí a kromě toho jsem i pravou rukou tzv. CEO – což je velmi distingovaný pán kolem padesáti, vzdělaný, slušný, ale pes na lemply a nemakačenka. Vytáhl si mě cca před osmi lety z davu a naučil mě spoustu věcí. Dal mi šanci, aniž by po mě kdy sáhnul jako po ženě. Prostě jsme profi dvojka, respektujeme se a já jsem mu za spoustu věcí vděčná.

 

       Díky němu jsem byla nucena se naučit chovat podle bontonu, jíst tím správným příborem, vést konverzaci, umět jednat s vysoce postavenými lidmi apod. O to raději se vždycky vracím, tam odkud jsem přišla. Nejsem ani vdaná a ani nemám děti. Je mi čtyřicet. Mám přítele, je nám stejně let a jsme stejní job idioti a nejspíš to tak i zůstane.


      No a teď k tomu, co se mi stalo. Na návštěvě u kamarádky v jedné nejmenované moravské vísce jsem se opila. Slavilo se bůhví co, myslím, že nějaké kulatiny a já jsem se coby pražanda vmísila mezi bodré moraváky. Nejdříve se ke mně moc neměli, ale pak se kolem mě utvořila parta asi pěti lidí, hlavně mužů a začala dobrá zábava. Tancovala se, grilovalo a pilo. Já jsem se po dlouhé době opravdu uvolnila a pod vlivem alkoholu se zdálo být všechno tak hrozně růžové.

 

     Ne tak mé vystřízlivění u kamarádky na kanapi. Probudila jsem se s hlavou jako střep, v oblečení, co jsem měla na sobě na oslavě a matně jsem vzpomínala, jak zábava pokračovala. Byla jsem totiž trochu umazaná.  Samozřejmě jsem si pak vzpomněla...

 

      Když už jsem měla dost alkoholu, zvedla jsem se a šla jsem se trochu projít kolem rybníka. Procházela jsem, když na mě kdosi začal pískat, byl to jeden muž  asi v mém věku, z oslavy. Nesl láhev vína. Dohonil mě a začali jsme si povídat. Byl příjemný a my jsme seděli u rybníka, pili víno a povídali si. Mě začala být jen trochu zima a on si ke mně přisedl a když byl tak blízko, tak mezi námi začala probíhat ta známá velmi erotická energie.

 

      Začali jsme se líbat a pak už to pokračovalo k jednou takovému "sexu na jednu noc". Vím jedno, jmenuje se Roman. Jinak nevím vůbec, ale vůbec nic. Ještě teď, a to už jsem týden v Praze, je mi stydno. Kamarádka nejspíš nic neví, ale co když se to rozkřikne, co když to ona zjistí? No říkám si, kdyby tak o mě věděl můj šéf, co jsem zač...

 

      Ale - jak si tak matně vzpomínám, stálo to opravdu za to...

 

JINDŘIŠKA

 

 

 

Komentáře (12)add feed
.. : kolemjdoucí
takže abych to stručně shrnul: umíš jíst příborem a neumíš chlastat. A co se toho sexu týká, tak jestli to stálo za to, budeš vědět až časem...
srpen 18, 2013 20:43
Morální kocovina : Aknela
se dostavila, to je normální.
Podle popisu moc nevím co je tu k řešení - svobodná, bez zavazků si užila jeden letní úlet. Houbelec se stalo, není důvod si sypat popel na hlavu.
Co by tomu řekl šéf? Asi nic, co děláš ve svém volném čase, do toho mu nic není.
srpen 18, 2013 20:45
jsem to tak trochu nepochopila : Kamila
chlubíš se kariérou? Zpovídáš se? Pokud to měla být "jen" historka, tak je to slabý...
Jo, jsem zhýčkaná spisovatelskejma schopnostma místního osazenstva (namátkou můra, bíbí, Krakonoš, Alena... na koho jsem zapomněla, tomu se omlouvám)
srpen 19, 2013 10:13
zalezi, jak to bude pokracovat : mila1
pokud za nejakou dobu zjistis, ze jsi tehotna, tak by to bylo i fajn, protoze ve ctyriceti je to asi uz jedna z poslednich sanci..pokud tedy vubec stojis o to byt maminkou..
pokud si casem vzpomenes na to, ze to bylo fajn, tak bych trochu prehodnotila vztah s tim tvym pritelem, a pokusila se ho trosku ozivit..
zijeme jen jednou..a prace neni vse

srpen 19, 2013 11:12
Jindřiško... : doktor
...prosím pěkně na vše se vyprdni a nech to jak je.Hlavně,že to bylo docela bezva a šlapnout do ho.na může každý.Jseš frajer,že se k tomu přiznáváš.To stačí,za více popela na tvou hlavu tonestojí.Žiješ jen jednou,ahoj.
srpen 19, 2013 13:54
Tož Kamilo, : Krakonoš
tos mě uvedla do rozpaků, tím zařazením mezi spisovatelskou elitu - to abych taky konečně něco sepsal smilies/grin.gif. Nene, já jsem jen pouhej glosátor, titul spisovatel si zatím nezasloužím. Ale děkuju smilies/wink.gif.
A Jindřiško - když tě ani tak netrápí to, žes přítelovi nasadila takový trochu umatlaný a rozmazaný parůžky, jako spíš co si vo tobě pomyslej lidi a šéf, tak to neřeš - je to oukej. Prostě na to zapomeň, což, pokud jsi nic nechytla a pokud se něco neuchytilo, by mělo bejt vcelku snadný. smilies/smiley.gif
srpen 20, 2013 00:19
krindypindy, to už je folklór : bb2
každé léto se nějaká job idiotka plusmínus čtyřicítka z Prahy vymotá z prahy někam na moravskou vísku, tam se vmísí mezi přiopilé moraváky, vždycky se jí udělá zima/teplo/komáři/bolehlav/náhlá chmura, tak se jde jakoby projít k rybníku/lesu/za ves/k řece/k lomu, vždycky za ní jeden z těch přiopilých vyrazí v přestrojení za gentlemana se svetříčkem/bundou/vínem, protože si nezávazně vrzne, pražanda (jiná -anda) odjede a on bude mít fajn letní zážitek, a ta -anda to ví, že takový je dávno starý scénář, včetně happy endu - užili si, rozešli se a do smrti se šťastně neviděli.

No já vím, že to není ani v diskuzích, ani v úkolech pro nás, jen v zážitcích. Ale tak to příště Jindřiško tak podej, jako letní zážitek. Vždyť proto jsi tam jela, k rybníku šla. Tak na co řešit, jestli tě tam na Moravě někdo zdrbne. Ti už dávno nevědí, že existuješ, tak buď v klidu. Šéfovi to mailem určitě nepošlou.
srpen 20, 2013 11:52
když jsem to sem psala, : Jindřiška
nečekala jsem, že to budete brát jako vytahování se s tím, co dělám, nebo s tím, co jsem vyvedla.
Mám pocit, že je tu skupina lidí, kteří s obrovským nadhledem shlížejí na "plebs", který něco nedělá podle nich. Na Kudlanku si chodím číst asi půl roku, všimla jsem si, že občas máte opravdu kruté odsudky.
Mj. týden po té záležitosti jsem byla dost vykolejená, snad jsem si chtěla ulevit, že se alespoň anonymně někomu svěřím. Ale dozvědět se, že jsem nějaká job idiotka, tak to jsem fakt nečekala.

srpen 20, 2013 17:47
Nevim proč job idiotka??? : micka
To tu někdo psal? Nevim. Asi mi to oko přeskočilo. Spíš jsem tu viděla reakce typu, "Stalo se. Stalo. Pozdě plakat nad rozlitým mlékem."
A pokud už se stalo, tak proč se trápit s následky, které nejspíš ani nenastanou.

Řešíš, co šéf. Nevím, pro mne byl šéf vždycky jen šéf. Pomohl, když pomáhal i firmě. Pokud si tě vybral a vytáhl z davu, měl k tomu patrně důvod. Byla jsi a jsi pro firmu přínos. Na tom snad jedno zapomenutí se nic nemění.

Mimochodem, o job idiotech jsi psala ty, pokud se nemýlím.
srpen 20, 2013 19:41
... : bb2
job idiotem se nazýváš sama
Mám přítele, je nám stejně let a jsme stejní job idioti a nejspíš to tak i zůstane.


kde čteš odsudek?
to příště Jindřiško tak podej, jako letní zážitek. Vždyť proto jsi tam jela, k rybníku šla. Tak na co řešit, jestli tě tam na Moravě někdo zdrbne. Ti už dávno nevědí, že existuješ, tak buď v klidu. Šéfovi to mailem určitě nepošlou.


Jak si představuješ utěšování pracovně úspěšné čtyřicítky, co má kocovinu z náhodného sexu s náhodným známým? a proto jsi to sem psala? Na to fakt nějak nevím co víc říct než to co jsem řekla - "buď v klidu".
Že se vyjadřuju trochu s nadhledem? Jo, asi jo, tyhle prkotiny mě vážně nechávají v klidu. Řekněme, že si myslím, že dospělá ženská by si s tím měla umět poradit..ale to jsi asi taky nechtěla slyšet. Řekněme, že jsem spíš myslela na přítele job idiota, jestli taky má takové letní zážitky jako ty. Ale to jsi asi taky nechtěla slyšet, ne.
Takže - do třetice - buď v klidu. Víc udělat stejně nemůžeš :-))


srpen 20, 2013 20:24
No mě na tom hlavně dostala : Krakonoš
tvoje největší vobava, že co by tomu řekla šéf? No co by tak asi řekl? Bylo by mu to nejspíš úplně u p*dele, pokud to nemá vliv na tvý pracovní výkony. Navíc se to nikdy nedozví. Ale ani zmínka vo tom příteli a pocitech vůči němu. Tak si řikám, jestli by neměl bejt tvým přítelem spíš tvůj šéf, je pro tebe evidentně v životě mnohem důležitější. Naštěstí je tvůj přítel ten "jobidiot", takže je možný, že by mu ty parohy byly úplně fuck (nevim, nepohybuju se mezi job- ani jinejma idiotama smilies/grin.gif). A z toho vyplývá jedinej závěr, kterej napsala už bb -nic se nestalo, vůbec vo nic nejde, tak buď v klidu a nedělej z toho kovbojku. Nebo co bys vlastně chtěla slyšet? A jestli ti to takhle nevyhovuje, tak prostě příště nechlastej - neumíš to. Ale to už ti taky napsal kolemjdoucí hned jako první. Tak nevidim důvod k tvý nespokojenosti s našima komentářema - je v nich vše, co potřebuješ. smilies/grin.gif smilies/cheesy.gif
srpen 20, 2013 21:03
. : toulavej
Báječně mě pobavily poslední dva komentáře, byly výživnější než článek. A tak jsem si ho přečetl znovu. A našel jsem tam podstatnější věci než prvně, tj. náhodný sex na jednu noc. Především, uvědomovat si ve čtyřiceti, že jsem „job-idiot“ a nic s tím, proti tomu, nedělat, je politováníhodné, vyjadřuji upřímnou soustrast. Život je fakt krátkej. A dělat si největší starost o to, jak mě vidí můj šéf, abych snad v jeho očích neklesl, znamená nezdravý obdiv k šéfovi, člověku, který je JENOM šéfem. Určitě taky nebude tak dokonalý, jak ho vidíš, možná by ses divila :-). Člověk má žít SVŮJ život, žít ho podle sebe. Ne žít život voskového panáka na klíček, jak vyžaduje bonton a společnost. Ve čtyřiceti je nejvyšší čas na to přijít. Je zajímavé, že jsi nijak neprojevila starost o to, aby se tvůj zážitek nedozvěděl tvůj přítel, na rozdíl od šéfa . . . něco je u tebe špatně, začni s tím něco dělat, hned. Než budeš stará . . . abys nedopadla jako moje kamarádka, ta se probudila až ve 49 a sama, s podprůměrným platem, se na půjčku 160 tisíc nechala uměle oplodnit, aby nebyla sama . . .
srpen 21, 2013 15:53
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]