O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KAMIOŇÁKEM V AMERICE - 4 PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 01 srpen 2013
Přejít na obsah
KAMIOŇÁKEM V AMERICE - 4
Strana 2
Strana 3

Cestou domů už jsem věděl, že s Frantou do budoucna jezdit nechci, on byl docela fajn jako kamarád, ale pracovat s ním bylo za trest. Jak seděl za volantem, našel si svoji pohodlnou polohu, lehce natočen doprava a opřený o dveře, pravou ruku nataženou na loketní opěrku sousedního sedadla a tak vydržel bez hnutí sedět deset hodin. Jel a přemýšlel si kdoví o čem, sám říkal, že si v duchu promítá filmy.

 

 

 

 

 

     Ty hrozné dálky a nedostatek čehokoli, čemu by se dalo věnovat trochu pozornosti, je hrozný. Třeba Nebraska: Vjedete do ní u Cheyenne ve Wyoming, vlevo je "úchvatná" podívaná na truckstop Antelope.

 

 

 

 

     Potom zase míle a míle ničeho, protože savaně se jinak říct nedá. Ono se to tady vlastně jmenuje desert, přeloženo do češtiny je to poušť. Jenomže když se řekne poušť, každý vidí saharu a tohle přeci jen vypadá jinak. Pak vede dálnice 100 mil rovně, s občasným velmi vzrušujícím exitem...

 

 

 

 

 

      Na 102. míli je město Big Springs, jméno je o něco větší než město samo. Zprava se připojí Interstate 76 z Colorada a je tam jeden z těch trochu horších truckstopů, "Kalumet". Dalších 296 mil je rovně až do Lincolnu, mírná zatáčka vlevo a teď už se musí dávat "pozor" na cestu, protože po 30 mílích rovně, na značce 426 znovu vlevo a pak mírně vpravo, ještě čtrnáct mil a jste v Omaze; na hranici do Iowy je to co by kamenem dohodil.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]