O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TAJÚPLNÉ ZÁHADY MILOSTNĚ KOMUNIKAČNÍ PDF Tisk E-mail
Neděle, 24 únor 2013
Přejít na obsah
TAJÚPLNÉ ZÁHADY MILOSTNĚ KOMUNIKAČNÍ
Strana 2

Následující článek je cca 6,5 roku starý. Jo, to to letí.... Tak tedy: "Po přečtení mnoha kudlančích stesků, ve kterých hrál hlavní roli nevinný vynález zvaný mobil, jsem si uvědomil, o jak nebezpečnou věc se jedná. A což teprve internet...

 

 

 

 

     Já mohu z vlastní zkušenosti potvrdit, že už v plenkových dobách jsem se pomocí komunikačních prostředků seznamoval tak nějak snáze a rychleji... Celý život se pohybuji v oblasti radiokomunikací a dá se říci, že čím je komunikační technika vyspělejší a dokonalejší, tím snáze se lze seznámit. Ale také rozejít, samozřejmě.

     Při seznámení se však vždy jedná – tedy alespoň v té prvé fázi — o jakési nakupování zajíce v pytli. Rozchody tu popisovat nebudu, protože ty jsou jen důsledkem po úmyslném či náhodném  přečtení emailů či SMSek partnerem.

 

 

Zkušenost z vojny:

 

    Mám noční dvanáctku a sedím sám. Všude ticho. Usoudil jsem, že ani imperialisté se na nás nechystají, protože i radiostanice z radaru mlčela. Sem tam otočím knoflíkem 2. záložního přijímače a slyším velmi silnou — zřejmě místní — stanici.

 

     Chvíli jsem poslouchal a musel uznat, že tenhle telegrafista „umí“. Po odvysílaném telegramu jsem se na ni naladil (sice jsem se prohřešil vojenským řádům, ale nebylo žalobce), výkon vysílače dal na minimum co to dalo a v zápětí slyším otazník. Ha — usoudil jsem, že mě slyší.

 

     Odpověděl jsem, že to jsem „přece já“ s následným výrazem smíchu „hihi“. A tak to pokračovalo — pomocí Q kódů jsme si rychle řekli, že naše společné QTH je Plzeň. Odpověděl jsem 10UP (tedy aby se přeladil o 10 kHz výše) a — a pak už jsem se jen těšíval do služby, protože jsem zjistil, že tím zručným telegrafistou je ONA, že se jmenuje Marie a sedí asi půl km vzdušnou čarou ode mne a je to radiostanice Českých drah.

 

 

      Potíž byla jen v tom,

že Marie byla asi o 6 let starší a byla vdaná...




 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]