O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

SEZÓNA V PEKLE PDF Tisk E-mail
Pondělí, 04 únor 2013
Přejít na obsah
SEZÓNA V PEKLE
Strana 2

 

 

 

 

 

Naskočila jsem na něj v běhu a v pelotonu cyklistů elegantně vytočila první zatáčku. Síla v nohách, euforie a vítr ve vlasech. Mokré plavky příjemně chladily v parném dni a já vydupávala první kopce a předjížděla závodníky po dvojicích. Ve třetím kopečku jsem ucítila na pravé noze prudký tah a než jsem stačila jakkoliv zareagovat, tkanička od boty několikrát obtočila řetěz a já přistála i s kolem na asfaltu.

 

V mžiku mě předjelo několik osvalených vrchařů, deset ženských v kategorii žena-matka a než jsem se vymotala zpátky na kolo, minulo mě dokonce obézní dítě na jakési rozkládačce.

 

Závěr cyklistické etapy jsem věnovala nadějím, že mě čeká zlatý hřeb triatlonu, běh, v němž to všem natřu. Na centrální louku plnou fandících místních jsem dojela smykem. Místo plánovaného elegantního seskoku a sprintu k lesíku se mi ale okamžitě po kontaktu se zemí podlomily nohy. Zjistila jsem, že nemůžu chodit, natož běžet.

 

S rukou v kříži jsem se odbelhala k prvnímu fáborku v mlází mimo oči davu a sedla si na pařez. Svalová paralýza po chvíli povolila a já jsem indiánským během odbelhala i poslední etapu. Cílová rovinka patřila mému napínavému duelu s desetiletým chlapečkem.

 

 

Sebeúcta v háji.

 

A tak jsem to cestou ze Sudoměřického triatlonu vzala přes obchůdek se zdravou stravou. Dozvěděla jsem se, že člověk by neměl jíst nic, do má Ph vyšší než 5, co neroste v našich zeměpisných šířkách, mléčné výrobky a nic, co rostlo ve stresu nebo bylo hnojeno. Vylučovací metodou jsem dospěla k tomu, že člověk by měl jíst výlučně biomrkev.

 

A tak jsem si na vlastní kolena zkusila, že všeho moc škodí (sport a biomrkev nevyjímaje), a že si asi místo žvýkání polystyrenu a pocení na páse radši koupím zmrzku a vyběhnu schody.

 

 

RENATA FRANCOVÁ

(i obrázek)

 

 

Komentáře (3)add feed
Dávám palec nahoru. : Josef Kouba
Dobře napsané,vtipné. Obrázek je kouzelný, máte rozhodně víc než talent.
Dnešní modní trend štíhlé,téměř hubené postavy dává mnohým ženám zabrat. Před 70 lety, když poprvé můj otec představil mou maminku rodičům, děda si jej vzal stranou a řekl.
"Pepíku co sis to přived, vždyť ta holka má prdel, jako když bába sepne ruce." Musím podotknout že maminka byla krásná žena s postavou jakou by si dnes většina žen přála.
únor 05, 2013 05:37
Tahle ženská : Ivča
prostě psát umí!
únor 05, 2013 11:12
moc jsem se zasmala, : AnnAA
dekuju!!!
únor 05, 2013 15:45
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]