O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

V UČENÍ U ZDEŇKA POHLREICHA - III. PDF Tisk E-mail
Středa, 09 květen 2012
Přejít na obsah
V UČENÍ U ZDEŇKA POHLREICHA - III.
Strana 2

Na závěr následovalo focení účastníků kurzu s hlavními protagonisty, podepisování knih a podobné taškařice. Ocenila jsem trpělivost a vstřícnost obou pánů, ovšem, jak podotkla jedna moje známá: „Za ty peníze..."  Ano, finanční stránku celé záležitosti vidím jako jediné negativum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

   Na druhou stranu se musím přiznat, že po skončení kurzu jsem okamžitě začala uvažovat o tom, jak nejlépe vykrást banku, přinejmenším o tom, koho požádám o vhodný vánoční dárek.  Tohle chci zažít znovu a znovu!


P. S. Co jsme si uvařili, to jsme si i snědli, a co jsme si nesnědli, to jsme si odvezli domů v připravených krabičkách.

 

o o o


P. S. P.S. Vzhledem k tomu, že je Zdeňku Pohlreichovi mnohdy vytýkána vulgarita v jeho pořadu Ano, šéfe (aniž by byl brán zřetel na nastavený koncept tohoto pořadu), rozhodla jsem se spočítat všechny jím použité neslušné výrazy:

 

 


     Za celou dobu kurzu vyřkl celkem tři „sprostá slova“: 1x vole (směrem ke kolegovi), 1x kurva a 1x vychcaní Francouzi, přičemž se hned vzápětí opravil: „Chtěl jsem říct – vyčůraní Francouzi“.

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]