O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NEBEZPEČNÉ PIVKO NAVÍC PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 12 duben 2012

Dostal jsem se nedávno na cestách vesničkami na silnici Litoměřice - Česká Lípa, a taky k zastávce vlakové, Ploskovic zvané... Dneska už tam nikdo neslouží, ale asi tak před léty dvaceti pěti a možná více se tam stala jedna velice zajímavá a skoro neuvěřitelná příhoda jednomu mému spolupracovníkovi, Standovi K, zvanému "kocour". V tyto požehnané doby jsme chodili hrát mariáš do pověstné hospody v ústecké čtvrti Bukov, hospody zvané "Chaloupka".

 

 

 

 

 

 

      Dělal tam hospodského jakýsi Jindra Pryl, ovšem to byl pan hospodský!  Hospoda narvaná,  a on nikde žádnej papírek jako účet, všechno nosil v makovici a ještě stačil sledovat, kdy a komu jede autobus.

 

     "Hezky buď včas doma, zejtra tě manželka pustí zase!" - bylo jeho heslo.


     Ten dotyčný Stanislav bydlel a bydlí stále v Děčíně. Měl tenkrát naštelováno, že řekněme v 21,30 musí vypadnout, autobusem na nádraží a pohodě domů. Jednou ovšem asi vypil o jedno pivo více, na nádraží dojel, sedl do vlaku a usnul.

 

     Vlak jel ovšem na druhou stranu a je to snad jedinej přímej vlak z Ústí na Českou Lípu přes Lovosice a Litoměřice...

 

 

 

 

 

     On se holt žízní vzbudil zrovna na zastávce v Ploskovicích. Ve vlaku skoro nikdo a jen on vylítnul ven. Samozřejmě venku taky nikde nikdo, do těch Ploskovic 3 km. Kdyby jel dál, tak v Lípě snad bude aspoň otevřená hospoda. Ale takhle vydržel s nádražačkou ochranitelského typu sedět až do rána, nebo snad ona s ním.

 

     Časné ráno ho posadilo do vlaku zpětným směrem a on zase přes Litoměřice do Ústí, dojel tak akorát do práce. Doma průser, neuvěřitelnej, kde že byl. No, však si uvědomte, v tý době žádnej telefon, říct někomu něco, to taky nešlo... :-)))

 

 

Zavzpomínal si Franta Bouška

Komentáře (1)add feed
... : deeres
Mám jednoho kamaráda, hudebníka a ten takhle jezdil tramvají celý zbytek noci po představení až do rána. Seděl ve vlečňáku vzadu, poněkud sesut na sedadle a tak ho řidič buď přehlédl, anebo ho nechával milosrdně vyspat z opice. Pravda je, že kámoš se vždycky vzbudil až na té opačné konečné, než by potřeboval.
duben 13, 2012 09:29
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]