O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ARCHIV - SPLNĚNÉ PŘÁNÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 23 únor 2012
Přejít na obsah
ARCHIV - SPLNĚNÉ PŘÁNÍ
Strana 2

Jednou jsem si říkala, co bych všechno chtěla stihnout, než natáhnu ráfky. Mimo jiný to byl sex s někym neznámym. No já vim, zní to strašlivě... ale řekla bych, že s tímhle přáním nejsem na světě sama... No, stalo se, že se mi - splnilo. A bylo to tak nečekaný a pěkný, že jsem si říkala, proč o tom nenapsat. Hm, sice si budete myslet, že jsem teda pěkná rajda, ale je mi to vcelku fuk.

 

 

 

 

      Říkám si, že než o něčem jenom snít, je lepší, si to prožít, ne? Teda ne úplně vždycky, ale speciálně tohle... No nic, už to nebudu okecávat a jdu do toho: Byla jsem s kamarádkama na jednom divadelnim představení. Pěkný to bylo a nejvíc mě bavilo, že u toho můžu pocucávat tullamorku a nikomu to nevadí, páč pili skoro všichni diváci. Po představení jsme se přesunuly (my ženy) na panáka do přilehlý vinárničky a během dvou hodin nás seděla u narvaného stolu docela pestrá směsice slečen, paní, dívek, chlapců, pánů a tak dále.

 

     Klábosili jsme o všem možnym, jak se tak u panáka činívá, a najednou jsem zaregistrovala upřenej pohled jednoho spolustolovníka. Zapíchla jsem se do těch hnědejch očí, kde se rozsvítilo světýlko, jasně signalizující, oč jde. Jeho pohled jsem vydržela asi tak deset vteřin a uhnula, páč jsem cítila, že mi začíná bejt pěkný horko. Snažila jsem se soustředit na probíhající diskuzi o upadající úrovni pop music, smyslu přímý volby prezidenta a nadcházejících módních trendech, ale nešlo mi to. Pohled toho černovlasýho kluka, provázenej takovym mírně arogantním úsměvem, mě vyloženě pálil!

 

     Po půlnoci nás z vinárny nemilosrdně vyhnali, nedbajíc skutečnosti, že jsme byli pěkně rozpití a ochotni tam nechat fakt velkou útratu, a tak se ti statečnější z nás přesunuli do nedalekého nonstopu. Byl kukpodivu čistej a docela příjemnej.... já znám totiž akorát jeden nonstop kousek pode mnou, kam jsem si jednou skákla pro cigára a čekajíc na drobný zpátky, rozhlídla jsem se kolem, načež po mně vystartovala jakási tmavá ženština, která mi přitiskla až na nos kostnatou pěst a vyštěkla: „Co čumíš po Ferovi ty svině??!!!???" Jistě chápete, že jsem se sesunula z barový židličky jak saténovej šáteček, na drobný nečekala a zbaběle prchla....

 

     Černovlas si sedl vedle mě a horko, který z něho sálalo, nebylo možný ignorovat. Během následující hodiny, kdy jsem své rozběsněné libido pokoušela utlumit minerálkou a tullamorkou (marně, ale fakt jsem se snažila!), mezi námi proběhl tichej dialog:

 

„Hele, já si to neumim vysvětlit, ale ty mě fakt děsně přitahuješ.."

„Hmmmm, nápodobně"

„Máš nádherný živý voči a sexepýl z tebe úplně sálá, víš to..?"

„Hmmm, nevím, teda teď už jo...dík.."

„Můžu se tě dotýkat?"

„Můžeš, ale pak nevim, co se stane..."

„Stane se to, co budeš sama chtít....chceš?"

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]