O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

ARCHIV - SPLNĚNÉ PŘÁNÍ PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 23 únor 2012
Přejít na obsah
ARCHIV - SPLNĚNÉ PŘÁNÍ
Strana 2

 

 

 

 

 

 

    Chci, takže přikyvuji, mluvit skoro nelze, protože mi dost vyschlo v krku... Zároveň se pokoušim aktivně účastnit povídání u stolu, ale moc mi to nejde. Kamarádka, sedící naproti, se na mě dlouze usměje, vyfoukne kouř z cigarety a bezhlasně artikuluje: „Děvko!" Taky vyfouknu kouř, trochu prudčeji, než bych chtěla, neboť na stehně cítím Černovlasou ruku. Zároveň slečna po mé levici hlasitě vykřikuje směrem k Černovlasovi: „Helejte, tadydle Ráďa si vzal za manželku mojí nejlepčí kamarádku, no není to supr?" Dívá na mě, já mhouřím oči a nezvykle hlubokým chraplavým hlasem jí přitakávám: „No to je o-p-r-a-v-d-u  ú-ž-a-s-n-ý," zatímco Ráďa neříká vůbec nic, lehce se usmívá do prostoru a hladí mi stehno.

 

     Slečna něco mele, ale nezajímá mě to už. Zabrousím pohledem k číšníkovi, který stojí opřený o barpult. Naše pohledy se protnou a pán se na mě pomalu usměje a kývne. Jakoby přitakával tomu, co se rodí uvnitř mý hlavy a způsobuje pokračování dialogu s Černovlasem alias Ráďou.

 

„Úžasný je, že mi ujel vlak a další jede až za čtyři hodiny.... Co ty na to...?"

„No.... to je skvělý..."

„..a taky je úžasný, jak tu sedíš a hezky voníš.."

„Hmmmmm..."

„..a máš krásný ruce a úsměv...."

„Hmmm, děkuju..."

„Vím jen, že se jmenuješ Jarka, ale to stačí, viď?"

„Bohatě, Radku, a zcela úplně.."

„..a můžu tě požádat o malou procházku tady po Smíchově? Moc to tu neznám..."

„No....ráda..."

 

 

 

 

 

     Naše společnost platí účet, taxíky před nonstopem jsou nastartovány a nejlepší kamarádka Černovlasovy ženy se snaží strčit na zadní sedadlo svého vínem úplně vláčného přítele. Volá: „Ráďo, jedeš s náma? Hodíme tě na nádraží!" Z jejího hlasu jasně problikává výhrůžka. Mé kamarádky usedají do dalšího vozu a vesele na mě mávají. „Tak ahój!!!" Mávám taky, když mou ruku stáhne Černovlas a podrží ji ve své. „Já s váma nejdu, dám si ještě procházku, mám dost času," odpovídá důrazným barytonem své kamarádce. Ta jen trošičku vztekle pohodí hlavou, usedá vedle svého totálně zhrouceného a proto již spícího protějšku a odjíždí.

 

     A my se pomaloučku ruku v ruce vydáváme směrem k Andělu. Jeho pusa voní po jahodách a moje zas po skořici (oblíbený žvýkačky Big red, bez kterých nedám ani ránu!). Někde uprostřed cesty , kde nepotkáme živou duši (a ty mrtvý nás nechávají na pokoji), se naskytne tmavej průjezd s betonovym sloupkem falického tvaru, kde zakotvíme... Podrobnosti fakt vypisovat nebudu, ale byla to taková smršť, jakou jsem dlouho nezažila. Bez jakéhokoli studu, stínu obav či snad dokonce strachu, naprosto svobodně a s radostí a nezměrnou chutí jsme si navzájem poskytli tolik rozkoše, kolik jsme byli schopni.

 

     Za svítání jsem ležela ve vaně a civíc nepřítomně do stropu, naprosto uvolněně jsem vzpomínala na jeho doteky a necítila nic jiného, než čirou esenci radosti.

 

     Řekla bych, že se už nikdy nepotkáme, ale vím jistě, že na tenhle zážitek nikdy nezapomenu.

 

 

Roseanne

 

 

Komentáře (38)add feed
Krásný... : Aknela
ale realita bohužel bývá trochu prozaičtější - kamarádka z taxíku se prokecne své nej kamarádce, Ráďovo manželce, on z toho bude mít průser a protože česká země je země malá, někdo určitě bude znát tu manželku a i tu tajnou milenku...a začne to řešit. A nebo Roseanne začne toužit po více smrštích (ehm, jako se to stalo mě po takhle báječné noci s neznámým...vždycky se dá vystopovat kdo to byl . smilies/wink.gif)
Ale napsané je to krásně, uspávajíce děti které pocházejí z desetiletého monogamního vztahu, se něco ve mě pohnulo smilies/grin.gif smilies/grin.gif
únor 24, 2012 07:59
Tak : Boubelka
trošku závidím a moooc přeji! smilies/wink.gif
únor 24, 2012 08:10
... : deeres
Je vidět, že Roseanne má literárního ducha, moc hezky napsáno. Člověk prostě není od přírody monogamní a ženská také ne. To pro ty, co si myslí, že ženy nepatří mezi lidi, že je to jiný druh. Takový úlet je krásný, povznášející a dlouho se na něj vzpomíná, protože vybočuje z fádního života a tady byl zážitek umocněn alkoholem. Tedy alespoň si to myslím, že tullamorka je nějaký alkohol a s tularemií nemá nic společného. smilies/grin.gif
Jenomže ty následky. Jednou jsme takhle popíjeli na chalupě a jeden náš ženatý kamarád se vytratil s vdanou kamarádkou do blízké stodoly. Jenomže manželé to nebyli.Po jejich návratu se jejich protějšky začali domáhat vysvětlení, kde že byli a co tam dělali. Vlastně nemuseli.On si ve spěchu na sebe navlékl předtím sundaný svetr s tričkem tak, že to na sobě měl obléknuto naruby, tričkem navrch. To, že se byli jenom opalovat, tak to jim neprošlo.
únor 24, 2012 08:18
Mně se ten : Sidon
příběh zdá být "trošku" vymyšlený. Styl, jakým ho pisatelka píše neodpovídá jejímu naturelu, ledaže by vyjímka potvrzovala pravidlo. Takových příběhů se asi odehrává denně spousta, ale že by to takhle "měkkce" většinou vyšlo, se mi nezdá. Mně jednou kdysi vyprávěla moje přítelkyně, že jedna její kamarádka měla taky takové, podobné stavy, kdy z otevřeného okna (bydlela nad kavárnou Opera na Malinovského náměstí v Brně), křičela z plných plic - já chci chlapa, já chci šukat ! A dost často prý byla vyslyšena. Nejsem si jist, jak by to vypadalo, kdyby to samé v tom okně křičel chlap, samozřejmě že na ženskou. Zcela určitě, dřív, než by se snad nějaká odvážlivka rozhodla, by zasáhla policie. Ale v případě té ženské nikdy. Není to diskriminace ?!
smilies/grin.gif
únor 24, 2012 08:27
Dýresko, : Sidon
Tullamore Dew, je irská whisky, velice chutná, Irové narozdíl od Skotů nepřidávají do sudů, kde zraje whisky, rašelinu. Tulamore je odvozenina od Tullach Mhóre, což je okres v Irsku a znamená - Velká Mohyla, nebo val. Nedalo mi to, abych se jako samozvaný "znalec" irské "whiskey", zdržel komentáře. Ale není mi jasné, jak to ta Rózanka dokázala všechno "ukočírovat" po takové spotřebě. Asi má pěknou výdrž !
smilies/grin.gif
únor 24, 2012 08:39
Sex s někým neznámým - v představách dobrý. : Myška
Ale v reálu nikdy. Jsem příliš přízemní, racionální a opatrná, a dřív, než by se mi tu přízemnost, racionálnost a opatrnost podařilo přepít tullamorkou, měla bych otravu alkoholem.
únor 24, 2012 08:49
Sidone, : deeres
to já jen tak vtipkovala, protože mne hned po přečtení názvu napadla ta zaječí nemoc. Já dávám přednost whisky Ballantine’s, ta je pro mne jediná pitelná, ostatní mně chutnají po petroleji. Tady tu jsem ani z výzkumných důvodů neochutnala, možná by i ta byla pro mne přijatelná.smilies/wink.gif
únor 24, 2012 08:58
Sidone : mia I
taktéž jsem si myslela, když tu příspěvek poprvé vyšel, že je smyšlený. Literárně hezké. To ostatní - za mě sex bez předchozí hygieny, s člověkem, o němž naprosto nic nevím, neee.
únor 24, 2012 08:59
:-)))) - můžete nevěřit, můžete závidět (v dobrym, jak jinak), ale : d@niela
Roseanne, docela fajn a velmi chytrá ženská, si tohle psala jako svůj normální deníček.
Jo, někdo to občas riskne, někdo ne. Vzhledem k tomu, že se to nekonalo v současné době, ale v době, kdy ještě jsme nebyli tak "promořeni chorobama", tak to dopadalo většinou dobře. Tedy - pokud se v okamihu váchně neudělo navíc něco "živýho"... smilies/grin.gif
únor 24, 2012 09:05
Dýresko, : Sidon
já jsem měl kdysi to štěstí, že jsem se v mládí potkal s jedním Angličanem, který studoval jeden čas v Brně Slavistiku a u piva jsme kecali o všem možném. A taky samozřejmě o whisky. On se mě zeptal, jestli vím, kolik je druhů whisky a já jsem mu odpověděl, že tak asi dvacet. To byl jakýsi odhad, který obsahoval moje moje vědomosti po pár návštěvách Tuzexu. On se zasmál a řekl, že je jí kolem 450 druhů, neboli značek. Tož jsem vyvalil oči a až teprve potom mi řekl, že je občan GB a že je z Leedsu. Mluvil srandovním "hantecem", takže mě docela zmátl. A taky mi řekl, že jedna z nejhorších kvalit whisky, je Queen Anne. Že prý, když dělal nějaký měsíc doma v hospodě, tak mu šéf nařídil, aby pokaždé, když přijde nějaký host a poručí si whisky, bez udání druhu, mu nalil právě tu Queen Anne.
Velice chutné a taky pěkně drahé jsou whisky - single malt, což je trošku jako unikát, není míchaná s ostaními druhy a má většinou korkový špunt. Další jsou potom whisky, které mají přívlastek "Glen", což je minimálně 12 let stará whisky. Pokud máš ráda tu Ballantinku, která je celkem dobrý průměr, tak bys měla ochutnat i některou tu Glen, nebo Chivas Regal. Whisky je vlastně vodka, která je uložena k dozrávání v dubových sudech. Rusové mají dubů spoustu, ale jsou moc nedočkaví, proto ji nenechají uzrát a vychlastají to hned po vypálení.
smilies/cheesy.gif
únor 24, 2012 09:18
... : deeres
Dávám přednost jiným alkoholickým nápojům,než je whiska. Ballantine’s je pro mne z ochutnaných druhů ještě snesitelná. Úplně nejhorší se mně osobně zdá "pochodovací Honza", ale to je jenom můj názor. Ještě víc nepřijatelná než whiska, je pro mne vodka. To proto, že jsem s s ní jednou nepřijatelně po vzoru Rusáků upravila. smilies/grin.gif
únor 24, 2012 09:44
Sidone : Mikin
me by zajimalo, jestli se do tech 450 druhu pocita i whisky, kterou jsem jednou koupil v Mandalay v Barme. Jmenovala se "Real Manhood", na nalepce byla hlava cowboye a napis "Real Scotch from Scotland. Cela flaska stala dolar a chutnalo to jako ryzova koralka..... smilies/cheesy.gif
únor 24, 2012 09:50
Mikine, : Sidon
to asi jistě ne. Protože se v tomhle případě jednalo jenom o skotskou whisky. Jeden můj kamarád, který taky trošku cestuje, se ocitl svého času v Kambodži a tam zase prý mají whisky, která se jmenuje - Nasrat Nam. A že prý není špatná.
smilies/grin.gif
únor 24, 2012 09:59
Kdyby někoho zajímalo, : Krakonoš
jak jsme diskutovali před třema rokama, a jestli třeba někdo nezměnil vod tý doby názor, tak tady je původní diskuse: http://www.kudlanka.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=1968&Itemid=41&limit=1&limitstart=1
Jinak mi nejni moc jasný, kde by vzala autorka "v dobách, kdy jsme ještě nebyli promořený nemocema" Tullamorku. Tak ještě možná Ještědský jablečný. smilies/grin.gif smilies/cheesy.gif smilies/wink.gif (I když možná vona byla pani Tuzexová...)
únor 24, 2012 10:35
Tak jsem mrkla na tu původní debatu (díky Krakonoši), : Myška
a můžu jen s radostí konstatovat, že můj názor je stále stejný.
únor 24, 2012 10:45
aaaach, : anina
sny se mají plnit, když to jde, proč ne. Kolik že bylo dotyčné let? Tipuju 30 - 40? Dovedu si představit tu atmosféru, když to zajiskří na obou stranách, to přitažlivý napětí, slov není třeba, joj...
Onehdá moje matka (84 let!!) při návratu z procházky dost pobouřeně vyprávěla, kterak ji zastavil pán a optal se, zda paní nechce sex. Prej prasák jeden... Když už to vyprávěla poněkolikáté, znělo to čím dál méně pobouřeně a při poslední verzi dodala: A víš, že nebyl vůbec ošklivej? smilies/cheesy.gif
únor 24, 2012 12:23
Tak jsem také mrkla na původní debatu : deeres
a mohu jenom konstatovat, že dříve nějak bylo té srandy víc.A také to někdy mělo špatné následky. Když začínaly barevné televize, byly u nás v baráku jenom dvě. Jednu měli důchodci pode mnou, ale pak se ukázalo, když si pořád stěžovali, že mají obraz rozmazaný a moc červený, že si přes ní přehodili kus červeného silonu, aby se na ní neprášilo a zapomněli ho sundat. Druhou měla mladá svobodná holka nade mnou. Většina pánů z baráku se k ní chodila dívat na fotbal, protože černobílé to nebylo ono. Když pak přestali plnit manželské povinnosti a načerno shánět antibiotika, tak nakonec prasklo, že tam nechodili jenom za fotbalem.
únor 24, 2012 12:47
jenom pro upresneni : b_a_d
tento clanek si pamatuju uverejneny od autorky blogu "Jarka bloguje" ( byvalo to tusim na blog.cz? zmizelo po nejake cistce ), kde bylo pomerne dost clanku, z davne minulosti, pres jeji ( druhe ) manzelstvi s jakymsi umelcem ktery mel manipulativni matku a autistickeho bratra a spoustu zajimavych a realistickych situaci a komentaru. Pokud je Roseanne Jarka, tak uctive zdravi byvaly ctenar pokud to Jarka neni, gratuluji k uspesnemu zkopirovani ciziho dila :-)
únor 24, 2012 15:03
pro b_a_d : : d@niela
ano, je to od Jarky, a uveřejněno s jejím vědomím, neboj. Bývalo to na bloguje.cz, kde také v šerém dávnověku byla i Kudlanka. A nezmizelo po čistce, prostě dlouhou dobu nefunkční blogy odcházejí "do nebe".
Jo, a díky, tím snad je i potvrzena pravost jejího zážitku smilies/wink.gif

únor 24, 2012 17:47
Jo, a taky musím uznat, že kdysi bývalo víc legrace... : d@niela
kam se nám ten humor vytrácí?
únor 24, 2012 17:48
Do propadliště dějin ;-) : Míša šíša
Chybí tu Strejda a NČ, Kolemjdoucí píše nárazově - tudíž chybí legrace.

Ta původní diskuze byla super, díky Krakonoši!
únor 24, 2012 18:07
Copak to je za lamentace? : anina
Děje se Kudlance to samý, co jakýmukoliv jinýmu kolektivu. Vyvíjí se k obrazu většiny jejích členů, no. Pokud jdu někam s očekáváním, že budu bavena, tak se budu nudit. Takže volám: "bavme se", nikoliv "bavte mě"!
únor 25, 2012 08:24
Míšo šíšo : mia I
zdravím. Taky mám pocit, že původně tu bylo víc legrace, špičkování v dobrém. Puntíkatá chrlila humorné zážitky. Teď je to víc na vážno. Minulý víkend jsem byla u Vás na Vysočině, na divadle. http://web.quick.cz/ochotnici/ Moc se mi líbilo. Ofifiální stránky se mi nezkopírovaly, tak alespoň tyhle. U Vás na Vysočině má ochotnické divadlo hodně silnou tradici. Jinak sněhu tam máte ještě plno, tady už pomalu roztává.
únor 25, 2012 10:14
anino, : Petronila
přesně tak!

Komu se stýská po legraci, nechť začne nějakou produkovat smilies/wink.gif
únor 25, 2012 14:15
jinak mě smysly nešálí, : Petronila
a pamatuju si to dobře,že už jsem přesně takovýho něco četla a pravděpodobně tady.

Nevím jak komu, ale mně celá ta historka přijde od začátku do konce hnusná.

Pán je pěkný ho.ado - je nevěrnej manželce, navíc před očima její nejlepší kámošky (takže je mu asi úplně fuk, jestli se to manželka dozví).

Asi takhle nereaguje poprvé, takže je na místě dost důvodný strach z nějaké pohlavní choroby, případně nechtěného těhotenství.

Autorka se o nějakém svém partnerovi nezmiňuje, takže nevíme, zda nasazuje parohy i manželovi, nebo jen pánově manželce (o jejíž existenci prokazatelně ví).

Všechno umocněno vlivem alkoholu - výsledek - soulož s ženatým velmi pravděpodobně silně promiskuitním chlapem někde v průjezdu na patníku.

Fakt úžasný zážitek hodný závisti. Hlavně že mu voněla pusa po jahodách.
únor 25, 2012 14:21
a ještě něco, : Petronila
prostitutka by "Ráďu" stála nejmíň pětikilo (tedy taková, která by s ním šla do toho průjezdu).

Tady to měl zadarmo, jen za pár banálních slovíček. Ani útratu nemusel zaplatit. No nekup to.
únor 25, 2012 14:29
Petronilo : Iris
díky, já si netroufla smilies/wink.gif
únor 25, 2012 14:40
Ahoj Mio, : Míša šíša
díky za pozdrav, i já zdravím na Šumavu. smilies/smiley.gif
Máš pravdu, ochotnické divadlo tu má skutečně dlouhodobou tradici. Jinak konkrétně v Humpolci se každoročně v březnu pořádá festival divadelních ametérských souborů "Honzlův Humpolec". Jindřich Honzl, významný režisér, který se mimojiné v roce 1926 podílel na založení Osvobozeného divadla, se totiž narodil právě v Humpolci, takže je to na jeho počest.

Sníh tu každou hodinou ubývá, což je dobře, protože za dveřmi je březen a já už se začínám těšit na jaro. smilies/smiley.gif

Měj se krásně!
únor 25, 2012 19:54
... : bb2
Fíha, Míša šíša se objevila, to už asi opravdu bude jaro :-)

Mio, řekla bych, že Deeres si posteskla po mizející legraci ve společnosti obecně, ne na Kudlance.
A pokud jde o to zde - mám pocit, že nejlepší blogy, diskuzní fóra a komunity mívají podobný vývoj - první 3 roky rostou, další 3-5 let drží vrchol a pak pozvolna klesají, přičemž tohle pravidlo tří platí ve všech parametrech blogu, netfóra, chatu atd.
Taky drtivá většina blogů zajde po třech letech smrtí hladem.
únor 26, 2012 02:23
Vlastně má bb2 pravdu, : deeres
připadá mně, že se humor v honbě za úspěchem nějak všeobecně vytratil. A co se týká Kudly, tak jsem se schválně podívala na archiv a docela mně pobavila historka nějakého Boušky, která byla vytržena z článku Honzy Čecha, mého vrstevníka a velice mnou oblíbeného autora. Tady je odkaz a zároveň důkaz, že i přes blbou dobu jsme se uměli bavit a Čech to umí senzačně podat.:http://neviditelnypes.lidovky.cz/z-druheho-kopce-klukovske-vzpominky-126-dya-/p_spolecnost.asp?c=A110110_113035_p_spolecnost_wag
únor 26, 2012 09:22
... : mia I
no já jsem vlastně tím odkazem pro Míšu šíšu na amatérské divadlo taky ukázala, že i v dnešní době se najdou nadšenci, kteří z obyčejného fandovství dokáží bavit druhé i sebe, rozdávat pohodu, dobrou náladu. Že i v dnešní hektické době, kdy se lidé dost často za něčím neustále ženou si party nadšenců dokáží udělat čas na zkoušky, čas na představení. A že těch představení není málo. Konkrétně tenhle soubor zkouší od podzimu a pak od února do konce března hrají pravidelně každý pátek , sobotu.
únor 26, 2012 10:16
a tráva byla : mura1
zelenější a nebe modřejší a bramborák víc bramborovej smilies/wink.gif
únor 26, 2012 13:05
Souhlasím : Anka
s paní Petronilou, (25.2.- ve 14.21 a 14.29 hodin). Napsala to
naprosto výstižně. Každý má právo na svůj názor. Jsem ráda, že
i paní Iriska se přidala.
únor 26, 2012 14:10
... : Mikin
To jo, s NC byla sranda. Hlavne, kdyz se vydaval za rudou Manu z Pocernic...... smilies/tongue.gif
únor 27, 2012 05:20
Ale, že ti to nedalo, : Míša šíša
si do něj nerejpnout, co? smilies/wink.gif
únor 27, 2012 07:26
Muro1, kdyby jenom tráva, : deeres
ale i pánové se stěžujou, že prezervativy taky nedělaj tak kvalitní jako dřív. Tehdá se jim jaktěživo nestalo, aby se jim nějakej vohnul a teďka to je prý každou chvíli.... smilies/grin.gif
únor 27, 2012 09:08
Deeres, : Myška
dobrý smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif smilies/cheesy.gif.
únor 27, 2012 09:09
Miso siso : mikin
nedalo..... smilies/cool.gif
únor 29, 2012 10:13
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]