O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

A JE TO! (VYMALOVÁNO) PDF Tisk E-mail
Středa, 31 srpen 2011

To byste fakt nevěřili, že je možné nesehnat v létě ochotného malíře... Tedy, ne že by všichni malovali, panejo, to bych tolerovala, ale - protože jsem chtěla vymalovat zatím "jen" obývák, bylo to pro ně málo. Takhle kdybych potřebovala vymalovat panelák, to jo... Protože oni jsou převážně na dovolené... Ano, obvolala jsem jich pár, plno oslovila před internet... Hodně mi jich slíbilo, že snad - možná - by se přišlo podívat v září...

 

 

 

 

      Nejhorší bylo, že mi asi tři (postupně) vymalovat slíbili. Ale v podstatě byl scénář vždy podobný: "Přijdu za týden, v pondělí, připravte si to! To se vodpráskne jedna báseň, nebojte..." A pak následovalo esemesko cca tohoto znění:  NEZLOBTE SE, VIDITE TO POCASI, MY SI TU DOVOLENOU JESTE PRODLOUZIME, OZVU SE ZA TYDEN.

 

     Ano, počasí bylo někdy opravdu víc jak na dovolenou, rozhodně přálo všemu, jen ne bydlení v jedné místnosti vyprázdněné a dalších téměř ke stropu narvaných - krámama a nábytkem... Už mne občas chytal fantas a manžel (ten, co si lebí v zaplavené Americe - mj. má kliku, uprostřed na Manhattanu se nic moc nestalo) mi absolutně nevěřil, že jsem dopadla, jak jsem dopadla. Už mi z toho pomalu hrabalo :-)))  

 

      A najednou se stal zázrak: byla jsem si nakoupit, a jak tak otráveně bloumám mezi regály, najednou slyším: "Paní, koukám, že vám teče do bot!" Ulekle jsem sklopila hlavu ještě o kousek níž - pantofle byly pochopitelně v suchu - vedle mne se ozval veselý hlas: "Těbůch, jak žiješ?" Představte si, kámoška, stavební inženýrka... Jistě chápete, co následovalo. Ano, zachovala jsem se stejně trapně, jako když hloupá návštěva říká mezi kafem doktorovi, co ji kde píchá...

 

 

 

 

      Jo,dopadlo to. Tedy pro mne dobře. Noc na  včerejšek jsem ještě všechno připravila, veškeré zbylé krámy vyklidila, sehnala barvu, znovu všechno zabalila, honem na psala články - ty na včera - a pak ještě na dvě hodinky zalehla... 

 

      Od rána od osmi do devíti večer se tu brousilo, sádrovalo, tmelilo, malovalo jednou, malovalo podruhé...

 

      Chudák holka, konec malby se konal v místnosti už téměř setmělé... Protože při světle elektrickém bylo vidět prdlajs a světlo denní se ze zatažené oblohy odpoledne už moc neukazovalo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       Já toho moc nedělala, spíš jsem byla jen za poskoka, ale i tak jsem večer nebyla schopná o moc víc, než zase znovu přitahat vše potřebné a zapojit počítač.

 

       Ještě jsem koukla, jestli na kudle není níc moc nepřístojného a pak už  opravdu zapadla na volný kus postele (ostatní všude je obloženo a zapráskáno krámy).

 

Takže - ještě dejchám, nebojte, kudlanka pokračuje :-))).

 

 

 

 

 

 

 

      Teď tedy budu mejt, mejt, mejt, pak přestěhuju (na tu skříň si asi pozvu synka) nábytek tam, kam patří, jo, ještě ta okna a rámy... to asi taky bude lahoda - no a začnu pomalu sem přinášet další a další krámy... Mezitím se občas kouknu, co se děje v tom mém drahém virtuálním kudlím společenství :-))).

 

 

Mj. moji drazí - dejte mi, moc prosím, vědět:

 

nedávno jsem některým z vás

napsala e-mail, ve kterém jsem zadala jedno téma

a poprosila o odezvu.

Jenže - odpověď nulová - a já nevím, jestli vám to došlo?

 

Že byste mi nenapsali ani "Nevím, neznám, těbůch!"

 

 

Mějte se! Jdu si  vypít kafe,

pak natočit kbelík

a šup na tu podlahu...

 

d@niela 

 

 

 

 

Komentáře (7)add feed
Dani, : deeres
nevím, jestli i já jsem obdržela tento tvůj email, nějaký ano, ale já odpověděla.
Řemeslníky také miluji,co mohu raději udělám sama i když než malovat, raději tapetuji, není to takový svinčík. Nejraději mám odborníky, kteří vhamtnou do bytu a začnou s "paninkou". Na ty bacha, vidí, je tu jenom ženská, budu machrovat. Jeden takový mně kdysi instaloval plynová kamna. Byla to pro něho brnkačka. Vedle v pokoji už jedny byly, tak se tam na plynové vedení napojil, prošťoural díru ve zdi do vedlejší místnosti, pod oknem díru pro odvod kouře a kamna zapojil. Pořád jsem čekala, kdy si požádá o vodu, aby odvětrání do zdi zazdil. Když se nic nedělo, šla jsem se podívat a hele, on už byl hotový a já koukám, jak blázen, jak vítr otvorem za kamny žene koudel po linoleu přes celou místnost. Poněkud jsem zvýšila hlas při dotazu, kdo to bude zazdívat a on na to: "Paninko, to se teď tak už nedělá, teplo musí cirkulovat." Myslela jsem, že ho zabiju, ale on byl v klidu, když viděl, že jeho vysvětlení neprojde, tak řekl, že on není žádný zedník, že jsem to měla mít připravené před jeho příchodem a jestli mu nezaplatím, tak mně nevydá potvrzení, že kamna jsou instalována legálně. Do dneška mně žere, jak mne převezl. Kamna musela jít znovu dolu, jnak bych vytápěla pánu Bohu do oken.
Vyskytlo se jich takových víc, začnou s paninkou a pak mne posílají pro pivo a to už je mně jasné, že mne mají za blbce.
srpen 31, 2011 09:28
Celý život jsem si dělal všechno sám. : strejda
Dětmi počínaje, malováním konče.
Jen plyn jsem si nemohl zavést sám. To byla pochopitelná výjimka. Ale připravil jsem jim to komplet. Včetně průrazů i zavěšení kotle.
Jo a pak mám ještě truhláře, který mi dělá jak polotovary, tak i hotové výrobky na míru. Teď mám u něho objednaná eurookna do pokojíčku, která si pak sám vyměním.
Jsem tím pádem velmi levný řemeslník. Dělám jen za žrádlo, za nocleh a za občasnou kopulaci. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
srpen 31, 2011 09:52
strejdo, tak jsem se nádherně zachechtala... : d@niela
jo, žrádýlko bych ti dala, s noclehem by to už bylo horší, páč bys se ke mně na moje Záhořovo lože asi už nevešel. No, a ta třetí fáze - jéje, už to vidím, jak bys zdrhal ... :-))) Nojo, takhle před léty... To je fakt, to bych ani vařit nemusela :-)))

Mj. já si doteď taky všechno dělala sama, ale s těma sešroubovanejma zádama... Prostě jsem už podstatně míň provozuschopná smilies/wink.gif

srpen 31, 2011 09:55
jo jo malíři včera jsem měla : Inka
natírat fasádu na jednom domě, spadla jsem ze šmajdavých štaflí na záda, zbytek dne jsem strávila v nemocnici. Nic zlomeného nemám, ale jsem stašně pomlácená, nemohu chodit, ani ležet ani sedět ufff, no alespoň se mohu učit ... vše má svá pozitva smilies/grin.gif
srpen 31, 2011 10:23
jo, vifím, že je to pořád stejný : alík Puntík
já nezapomenu, když nám měli ve Vodičkový zavést Wawky. V pokoji jsme měli nafťáky a tak jsme potřebovali potvrzení od kominíků. Přišli dva, měli vysílačku, jeden šel na půdu, jeden zůstal v pokoji. "Tak paninko, vy tvrdíte, že vám ty kamna nehřejou?" "NEHŘEJOU"" řekla pevným hlasem moje máma a poloýžila na kamna stovku. "Nojo, to ani nemůžou...to je štítová zeď" a strčil hbitě stovku do kapsy. Pak zahovořil do vysílačky "Pepo, je to dobrý, můžeš jít dolů" - hbitě vystavil potvrzení...žadatelů jako my, bylo totiž tehdá mnoho. Psala se sedmdesátá léta.

Pak měli přijít zedníci a vykopat ve zdi kulatou díru na takový to odvětrávání. Přišel inteligent, kterej tvrdil, že, aby mohl žádanou práci vykonat, musí se v celé Vodičkové zastavit doprava a zamezit průchod chodcům, protože hrozí nebezpečí, že odborníkovi vypadne ze zmrzlé ruky kladívko a někoho zabije. Pak nám vystavil účet za "zbitečnou cestu" a odkvačil. Díru pak za hodinku vykutal bráchův kamarád.Jinak si od doby, kdy mi odborník malíř nařídil, že vyžaduje pouze OZMAL a s jiným nemaluje a v drogérii mi řekli, že OSMAL SE DESET LET NEVYRÁBÍ, maluju sama - PRIMALEXEM.
Co mám doma manžely, tak malujou oni.
srpen 31, 2011 11:02
Taky : Milene
jsme malovali. Ale u nás to bylo zgruntu i s broušením podlahy. Včera přivezli nový nábytek. Tak teď čeká jenom smilies/grin.gif smilies/grin.gif to uklízení. Ale snad to budu dělat i ráda, protože už konečně budou mít věci své místo. Teď to bylo u nás jak na skládce. Vnouček jde do školy a bylo na čase, aby se odstěhoval z máminýho pokoje. Malíře jsem bohudík shánět nemusela. To zajistil exík. Do stěhování jsem zapojila celou rodinu i syna a bráchu. smilies/wink.gif večer jsem pustila fantazii z uzdy a vymýšlela, co by se ještě mohlo udělat. (Ložnice taky vymalovat a schody a v koupelně nějaký změny...) Dcera volala klííííd mami. Letos už nic! smilies/angry.gif
srpen 31, 2011 14:15
šmarjá Inečko, : Iris
jsi fakt v pořádku? Musíš všechno dělat s takovým nasazením? Ony ty zhmožděniny kolikrát bolí víc, než zlomenina. Dej se do kupy, držím palce, ahoj I.
září 03, 2011 16:30
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]