O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PREZIDENT OBAMA A PANÍ MYRTLE PDF Tisk E-mail
Pondělí, 08 srpen 2011

Minulý týden si zaletěl prezident Obama do Chicaga, oslavit své padesáté narozeniny. Průšvih byl, že v tu samou dobu seděla (a letěla si "na procházku") ve svém letadle i paní Myrtle Rose z malé obce, asi třicet kilometrů od Chicaga.  

 

 

 

 

 

 

 

 

     Letadélko KITFOX Model 2, které pilotovala, však nemělo zapnuté radio... A tak se stalo, že v severoamerickém velitelství vypukla nejprve menší a později větší panika ... Místní policejní šéf, Federal Aviation Administration, nakonec i samotné velitelství - všichni najednou řešili problém možného teroristického útoku.

 

     Nakonec z Toleda v Ohia vyletěly dvě stíhačky F 16, a daly paní Myrtle poměrně drsně najevo, že „tamtím směrem neee".      Milá Myrtle však nepropadla žádné panice, své letadélko klidně otočila a pohodově přistála na svém „letišti" -  v podstatě travnaté louce uprostřed vilové čtvrti.

 

 

 

 

   Sotva přistála, začalo se to všude hemžit policejními vozy... :-))) Naštěstí to dopadlo dobře, sestřelena nebyla. Vyšetřování „incidentu" však prý bude probíhat ještě několik týdnů. Sankce mohou být různé - od pokuty až po odebrání jejího pilotní průkaz, ale také nemusí být žádné…

 

 

 

     "Bylo to krásné odpoledne," tak jsem se šla proletět. Nevěděla jsem, že  nad Chicagem je vzdušný prostor omezen kvůli návštěvě prezidenta… Sotva jsem byla nad předměstím, najednou byly u mne dvě stíhačky. Já si zprvu myslela, že ti vojenští piloti u mne zpomalili, aby se zblízka podívali na nás dvě starožitnosti, mé letadélko a mě…" Myrtle si i zavtipkovala: "Ach bože, možná bych Obamovi měla poslat opožděné blahopřání k narozeninám a připsat, že měl raději zůstat doma a Michelle mu měla upéct narozeninový dort."

 

     Nejvíc ji však mrzelo, že zveřejnili její věk. Myrtle Rose totiž bylo nedávno pětasedmdesát...

 

d@niela

(z internetu)

 

 

Komentáře (5)add feed
... : Mikin
Spravna zenska a hezkej ultralight. Vsak taky dostal cenu na airshow v Oshkosh....
Ale pravidla bezpecneho provozu plati pro vsechny. Proto se tady v severni Americe vydava buletin NOTAM (notice to airmen - zprava pro letce). A radio by ta dama mela monitorovat v kazdem pripade - hlavne nad obydlenymi oblastmi.
V Evrope jsou vsechny tyhle predpisy mnohem prisnejsi......
srpen 09, 2011 05:50
tu ženskou obdivuju, : evule
jasné je, že asi moc potíží v životě neměla smilies/cheesy.gif
Tyhle zábavy jdou zatím asi mimo nás.
srpen 09, 2011 08:24
... : Ivona
čupr baba, ta tu bude určitě ještě dvacet let smilies/tongue.gif
srpen 09, 2011 09:03
... : bb2
Létající Myrtle :-)

ženy začínají být opravdu staré ve chvíli,kdy začnou tajit věk. tím na něj upozorní, do té chvíle se tím málokdo zabývá:-) jako tahle paní - vypadá výborně, stálo to asi dost pohodlí a něco peněz, ale těch 75 nesmaže, to prostě je vidět. Tak proč na to upozorňovat.
srpen 09, 2011 15:51
Nikdy jsem nepochopil, : Krakonoš
proč ženy tajej to číslo. Numero je jen numero. Vrásky nezatejíš. Tisíc plastik je stejně vidět, navíc se stačí podivat na krk a je jasno. Baba, která intenzivně bojuje proti věku tak, že je to na ní vidět pomalu z dvaceti metrů, vzbuzuje soucit, nikoli vobdiv. Proč někdo, komu je xy let, nejni schopnej říct: Je mi xy let. Když je ženská krásná a je jí šedesát - a znám jich pár takovejch - nebude vo nic míň krásná, když mi řekne: Je mi šedesát. Ale bude v mejch vočích trapná, když bude lhát, že je jí štyrycet a pravej věk tajit. Asi tak.
K týhle události jen tolik, že když někdo leze do letadla a do vzdušnýho prostoru a neumí se tam chovat, pak se nemůže divit. Ale je to holka vodvážná, doufám, že v jejím věku už taky v ňákým UL pobrázdím voblohu, je to můj zatím nesplnitelnej sen.
srpen 09, 2011 20:22
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]