O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

JAK TO ASI DOPADNE? PDF Tisk E-mail
Neděle, 03 červenec 2011

Byl jsem předevčírem u pumpy střekovské pro benzin a potkám pana vedoucího. (Známe se asi rok a něco, kdy jsem ujel od pumpy bez zaplacení (celejch 200.-Kč !). Za tři dny jsem tam samozřejmě přijel znova, chtěli mě pálit svícema bok a podobně, nakonec holt starej dědek má na zapomnění právo. Od té doby se docela zdravíme.) No, a on mi povídá historku skoro strašidelnou:

 

 

 

 

 

 

     V pondělí minulý týden, tak nějak kolem poledne, přijel pán v černém plášti s posledním modelem stříbřitě fialovém Mercedesu, požádal o plnou nádrž benzinu, vypůjčil si mezitím klíč od hygienického zařízení z druhé strany baráku.

 

 

 

     No, a vono uplynulo 10 minut, dvacet minut, pak už začalo obsluze harašit, tak za barák, klíče v zámku, ale chlap nikde. U stojanu ale stojí otevřené auto s klíčem v zapalování, plné benzinu a nikde nikdo.

 

     Navečer už ze zoufalství volali Policií ČR, ty ovšem nic, jen jestli ukrad někdo něco, ale vono se jinak nic nestalo. Ráno pan vedoucí volal Policii znova, a že prý je podezřeni z krádeže a únosu. Tak to už policajti dorazili a zjistilo se - značka falešná, čísla motorů už se nesledují, číslo karoserie neznámé, papíry od auta nejsou... Cena auta dle kvalifikovaného odhadu cca 1,5 megakorun.

 

     Auto Policie odtlačila do rohu parkoviště, žádné startování, protože - co kdyby - vybouchne to? - člověk prý nikdy neví. Takže auto zapečetěno, klíče má Policie a vedoucí u pumpy auto hlídá dál. Dost sou z toho všichni na hlavu. Auto hlídat musí, že prej existuje jakýsi etický kodex, že když se ti u pumpy něco stane, tak majitel se má o tebe postarat (za tvoje love, ovšem).Vykládá to asi už po 220x, už tu storku má docela vypracovanou... No, stejně je to divný, budu to dále sledovat !!!!!

 

Franta Bouška

 

 

PS. Nevíte náááhodou někdo něco víc?

 

 

Komentáře (3)add feed
to sou teda věci . . . : toulavej
ještě žes´ to doplnil tou poznámkou za jakých okolností se znáte s panem vedoucím :-). Hned mě napadlo, že to bude nejspíš stejnej případ - taky zapomněl. Tentokrát na auto :-)
červenec 04, 2011 10:53
hele, až budeš vědět, : evule
jak to dopadlo, tak napiš!
červenec 04, 2011 13:12
jo.... : alík puntík
jsou věci mezi nebem a zemí....
červenec 04, 2011 22:21
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]