O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

TANEČNÍ PRO ČÍŇANY A POKROČILÉ PDF Tisk E-mail
Středa, 16 únor 2011
Přejít na obsah
TANEČNÍ PRO ČÍŇANY A POKROČILÉ
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 


    Ve velkém tanečním sále je pódium, před ním čtvercový taneční parket. Kolem stojí vyrovnané židle. Vypadá to spíš jak na divadle než na bále. Většina židlí je už obsazených. "Nemusíme přece pořád sedět vzadu" dí můj muž sebevědomě a vede mě ke dvěma posledním volným místům přímo v čele. Udělaný chlapík sedící vedle dámy v modrém přitakává, že je tam volno. A už nabíhají rozjuchaní, nicméně velmi profesionální moderátoři celého večera.

 

     Ukazuje se, že Ples města Pekingu opravdu není to, co by jeden očekával. Stáváme se svědky velmi pěkně připraveného představení. Z dámy v modrém se vyklubala sama paní ředitelka tiskového oddělení pekingského magistrátu. Dokonce i městští úředníci si připravili malé představení v kostýmech pro rozptýlení hostů. Čekají nás také dvě módní přehlídky. Nikdy jsem na žádné nebyla, tak si to užívám...

 

     Přede mnou s neuvěřitelným rozptylem pohybu v kyčlích korzují v nádherných róbách bezpohlavní modelové a éterické modelky s vycpanými bažanty a budhistickými chrámy na hlavách. Při pohledu na jejich úzká ramínka a ježtě utlejší pasy jen polykám nasucho. "Nemáš pocit, že kdybys ji trochu zmáčkl, rozdrtíš jí v těle všechny kosti?" šeptám muži s těžko skrývanou závistí a zatahuju břicho. Nevypadá, že by si to myslel, spíš se zdá, že by si to docela rád zkusil.


    Ano, a už tu máme první kolo tomboly. Třicet výherců se staví do řady na taneční ploše. Nesmělé žínky se schovávají za pány. Následuje černošský operní pěvec. Konsternovaně mu zírám na zářivě bílé zuby. Z našich luxusních míst mu vidím až hrtanovou záklopku.

 

 

 

     Poté přibíhá jakýsi multikulturní taneční soubor. Prý dvanáct lidí ze sedmi různých zemí. Ti dva tanečnící opravdu vypadají, jako kdyby se vyloupli z nějakého hip-hopového představení v Bronxu. Některé tanečnice zas asi zrovna přiběhly z West side story.

 

     Další kolo tomboly, dalších dvacet šťasných. Moderátoři už občas zapomínají překládat do angličtiny a tu a tam jim naopak vynechá čínština. Konečně tu máme taky nějaký klasický tanec. Pár jako z pohádky tančí krásný walz. Vyhráli druhé místo kdesi. Představení už běží půldruhé hodiny a já se právě smířila s tím, že tancovat dneska nebudu. Ne, že by mi to vadilo. Tanečníci dokroužili a přichází opět moderátor. "Enjoy your time," haleká. Je čas pro vás, užijte si to!

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]