O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

HELE, LIDI, JÁ TO ZVLÁDLA... PDF Tisk E-mail
Středa, 15 prosinec 2010

Umíte si představit, jakou jsem z toho měla hrůzu? Výměna RAM, paměti, švába, dimu... co já vím, jak se té placičce říká. Jednoduše jsem - na rozdíl od toho pražského - měla místo počítače leklou rybu, chcíplou mrtvolu, totálního nefachčenka... A co já tu s tím? Jak bych dělala kudlanku???

 

 

 

 

 

 

     Napřed jsem si zoufala, pak jsem kudy chodila, tudy nadávala, pak rezignovala. Tedy - ne jen tak jednoduše, protože synek, když se dozvěděl, co s tou mrchou šedočernou je, tak mne politoval a prohlásil, že mi přes Amazon pošle paměť jinou (jé, kdybych si ji tak mohla objednat i do svý hlavy...) a já že si to vyměním... Že to vlastně nic moc není... Jen to tak trošku musím komplet odšňůrovat, vyndat, vzít si to někam, kde na to budu moct, taky si najít nějaký ty šroubováčky ("mami, řekni si Jirkovi, nějaký jsem tam viděl"), a pak že to v podstatě už nic není... (Mj. nepřišla jedna, ale dvě - a to už jsem vůůůbec nečekala...)

 

     Tedy, já nevím, kolik z vás to už dělalo. Koukla jsem se na dobré hodné youtube.com - a tam jsem jen zoufale sledovala, jak to ti šikovní chlapci (všichni tak v rozmezí dvacet - max. třicet let) jen tak hup hup prásk šup - vyměňují... Ale zaprvé - nikdo nevyměňoval paměti přesně v tom samém, co mám já - a... no, pro legraci vám tu zkopíruju rozhovor, co jsem, ještě celá rozklepaná a s určitě předinfarktovým tlakem, těsně po vykonaném díle vedla:

 

 

 

 

  • tak se pochlub a prehanej
  • představ si, tam je místečko na dvě ramky, nikdo mi neřek, jak to tam strčit, já byla jak panic na nic... já tu sakrovala, Bobovi ke všemu chcípal mobil (a to u něj byly už dvě v noci... místo aby se věnoval jinejm kratochvílím...) - a furt jen: "mami, dyk ty na to přijdeš, prostě to tam nějak narvi..." a ještě používal takový hnusný cizí slova jako "dim" a slot.., kterým jsem nerozuměla... takže - položit telefon - vzít tu ramku - nějak to tam zkusit dát - nešlo to - sakrovat do telefonu... ach - bylo to hrůzostrašný... A pak znova - ještě s tou druhou, to jsem už vůbec nevěděla, jak to tam dát...
  • dva sloty - no právě :-D
  • no, jak říkám - jediný, co mě k tomudle přimělo, bylo moje superkrkounství... když sem si přečetla, že bych za tudlenc operejšn dala v Praze minimálně 1500,- Kč, tak sem si řekla, že si to zkusím sama...  (já sem ale hrozná, co?)
  • a vyslednej efekt?
  • dyk vidíš, že píšu a docela rychle ...
  • pomohlo to? Tak je synek dobrej diagnostik - takhle na dálku ...
  • no, prej to je vo 4 giga lepší, ale von mě už zná, a má mě na háku... když začnu skuhrat, tak mě seřve ... přesně řek, kam se mám kouknout, co mu mám ofotit - no, dneska už bych to mohla odšňůrovávat a dělat rozborku laptopu na kšeft...
  • No ženský jsou dost nabitý elektřinou - tak ti gratuluju
  • jo, já si šla před tim vošahat dvéře - kliku, řetězy... to sem si všechno prohlídla předem na youtube. Akorát jsem remcala, že tam to dělaj dvacetiletý kluci a nikdy ne cca šedesátiletá babizna - vždyť to je diskriminace!!!

    

d@niela,

už zase děsně blažená...

 

 

 

Komentáře (10)add feed
Milá Danielo, : Michal
už jsme o tom mluvili, protože s mrchou se rozjel i Skype.smilies/grin.gif
A tak teda ještě jednou, zcela oficiálně ti blahopřeju a hluboce se pře tebou klaním. smilies/cool.gif
prosinec 15, 2010 23:07
PC(NB) ve spatne kondici - Daniela ho vylecila a Kudla ma podporu i z US :-) : Jaroslav
Danielo,pred tydnem to vypadalo docela beznadejne a docela jsem byl zvedavy jak te ten tvuj synek navede. To vis byl to takovy chirurgicky zakrok do PC-mozku. Nakonec jsi to zvladla jako kdyz stavis domek z LEGA. Ted uz by te mohli vystrelit i na vesmirnou stanici, urcite bys jim byla uzitecna,kdyz obcas maji kolaps nejakeho zarizeni smilies/grin.gif Preji ti hezke zazitky za morem a stastny navrat jeste v tomto roce.
prosinec 15, 2010 23:19
Pasuji tě na Šikulku obecnou ! : wendy
Když je nutné, člověk dokáže takových věcí....gratuluji. Jsme v dobrých rukách.
smilies/wink.gif smilies/grin.gif
prosinec 16, 2010 06:53
Pravdu díš Wendy, : Eny
jsme v dobrých rukách, až mi klekne pc ozvu se, jsi skvělá Danielko. Blahopřeju.
prosinec 16, 2010 07:45
Blahopreju : romanB
a hlavně dobře doleť zpátky smilies/smiley.gif
prosinec 16, 2010 08:16
Ani na vteřinu jsem nepochybovala, že to zvládneš ! : mamča
Pasuju Tě z Kudlanky na Ferdu mravence - práce všeho druhu. Můžeš si otevřít živnost "Rady a porady po telefounu" smilies/cheesy.gif
prosinec 16, 2010 09:05
Dani : mia I
rozšířila jsi Kudlanku o další druh - kromě databází a jiných druhů, které si momentálně nevybavím - Kudlanka šikula, blahopřeju smilies/smiley.gifjá momentálně peču , slepuju, polévám, dělám domácí čokoládu,.. a taky topím jak blázen venku mrzne ostošest, ale krásný slunečný zasněžený den. Možná odpoledne vyrazím fotit ty naše pošumavské a šumavské kopečky.

Psalas tuhle v článečku, že pro nás máš spoustu zajímavostí, tak se těším. Ale jinak si užívejte s manželem ty vzácný chvíle, kdy můžete všechno sdílet ve dvou, hezkou předvánoční náladu Dani smilies/smiley.gif
prosinec 16, 2010 09:10
ach, jak ti rozumim : Aloda
take na pocitaci delame se synkem na dalku a to se jeste on, nikoliv ja , naucil moje odborne vyrazy pocitacove (zmizikovac, posunovac, ....). Pak od nej litaj zpravy, otevri oko a koukej do prava, ne to je vlevo, na druhou stranu....jo, jsou to zazitky, ale pak ta radost!! Congratulations :-)
prosinec 16, 2010 09:49
... : Mikin
Ano, jsi sikula, Danielo. Ja nedavno provadel podobnou operaci na Mac-ikovi a take jsem se kapanek zapotil.....
prosinec 19, 2010 05:01
Klanim se az k zemi!:))) : Eva
Tohoto ja se obavam, ackoliv ledacos jinak smontuju...budu muset byt stale moc, moc hodna a "chlapecky" si predchazet, aby mi do meho stari s montovanim PC vzdycky pomohli.
Ja kdyz vidim, jak jim prijdou nejake krabice plne komponentu, ze kterych se vylihne za chvili pocitac, tak cumim, jak blazen na uplne jinou civilizaci smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
prosinec 19, 2010 11:07
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]