O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

GROSSGLOCKNER - JO, STÁLO TO ZA TO... - II. PDF Tisk E-mail
Úterý, 26 říjen 2010
Přejít na obsah
GROSSGLOCKNER - JO, STÁLO TO ZA TO... - II.
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

  

     Dáváme poslední pivo, dobalíme batohy a míříme dolů. Ahoj, Herzog hütte, bylo to moc fajn. Následující víkend už má chata zavřeno... Sestup na Stüdlhütte jde ráz naráz. Ponecháváme si mačky, sněhem dolů je to tak o dost jednodušší. Vytváříme s Kildou první družstvo a jdeme bez sedáku. Cestou si povídáme o Kildových zážitcích z jeho dobývání 7summits, především pak o vrcholech Aconcaqua a Mt. McKinley.

 

 

 

 

 

      Na Stüdlhütte se loučíme a rozdělujeme. Já s Ivčou míříme dolů k autu a ještě večer do Prahy, ostatní nikam nespěchají, plánují přespat ještě další noc, relaxovat a v klidu během úterka dorazit do Vyškova. My jsme dole docela rychle, ale docela mě ze sestupu bolí stehna. Dávám teda ještě regenerační sprchu na Lucknerhaus a v 18:03 odrážíme směr Praha. Volíme cestu kolem Mnichova. Ta je pohodová, míjí nás v naší 160 km/h zleva audiny a bavoráky, nikoho to ale nevzrušuje, jsou na to zvyklí. Jak vidno, zde v Německu, to jde. Hranice Prahy dosahujeme cca 0:20, v pelechu jsme před jednou ranní, Ivčin vlak do Brna v 0:37 jsme o fous nestihli.

 

Sláva nazdar výletu!

 

     Byla to vynikající akce, poznal jsem fajn lidi a strávil s nimi super prodloužený víkend. Vrchol jsme nakonec taky dobyli. Co víc si přát? Víc takových.

 

dexx

 

 

Komentáře (4)add feed
... : mia I
paráda smilies/smiley.gif
říjen 27, 2010 09:38
připojuju se – paráda :-))) : toulavej
teď vidím, jaká škoda to byla v ´91, že mě kamarád na tenhle kopec nevzal, když tam lezl s tátou. Tátovi bylo 60 a při sestupu mu zkolaboval a nějak se mu podařilo ho dostat dolů. Taky jeli na otočku na víkend, přespali v autě a hurá nahoru. Nevím, měli-li sníh a mačky. Tenkrát bych na to měl, dneska nevím – ach to stáří :-). Už přichází, jak jsem nedávno zjistil. Cestu, tak 12-13 mil, jen malé převýšení párkrát nahoru a dolů tak 300 m - podobnou jsem šel před 4 lety – jsem teď šel už o hodinu dýl . . . Takže, hurá na kopce, dokud jste mladí. Ten zážitek z výšky se nedá koupit :-)))

ty širokoúhlý fotky, to je tak f=25? nebo víc?

říjen 27, 2010 17:48
krása : bb2
nesmírná smilies/smiley.gif
říjen 27, 2010 22:41
Fakt krásný, : tazi
fajn isnpirace a jinak piš dál. smilies/smiley.gif
říjen 28, 2010 12:27
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]