O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

GROSSGLOCKNER - JO, STÁLO TO ZA TO... - I. PDF Tisk E-mail
Středa, 13 říjen 2010
Přejít na obsah
GROSSGLOCKNER - JO, STÁLO TO ZA TO... - I.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6
Strana 7
Strana 8
Strana 9

 

 

 

 

    

     Uvědomuju si, že jsem se musel dobře vyspat, protože se cítím výborně. Na Lucknerhütte dávám místní čaj, termoskový šetřím, sluníme se, děláme první fotky. Kluci chtějí jít Mürztaler-Steigem, tedy přímo na EHJ hütte, ale mě se to moc nezdá. Debatujeme... Jdu se zeptat do chaty, jak to vidí oni. Pán mé netrénované angličtině rozumí (což je fajn)  a zcela vylučuje přímou cestu Mürztalerem a říká, že jedině standardně přes Stüdlhütte (2802m). Tlumočím zbytku a je rozhodnuto. Vyrážíme.

 

       Jdu první a nasazuju tempo, maje v hlavě svůj plán...

 

 

     Cesta začíná brzy stoupat pěkným zvedákem a přibývá sněhu. Za chvíli mi všichni mizí ze zpětného zrcátka, ale snažím se nepolevovat v tempu. Cestou míjím pána v letech, jde úplně bez ničeho, ten asi úplně nahoru nejde. Popřejeme si šťastnou cestu a pokračujeme každý svým tempem. Sněhu už je souvisle tak 30 - 40cm.

 

     Na Stüdlhütte přicházím přesně ve 12:00, úplně propocenej, s první únavou v nohou, ale s příjemným sluncem v zádech. Obsluha je také velmi příjemná, usměvavá a taky umí anglicky, takže se chvíli bavíme - co mi moje angličtina dovoluje. Na můj plán stihnout vrchol ještě dnes se tváří optimisticky, prý se to dá, cesta je prošlapaná, počasí fajn.

 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]