O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

GROSSGLOCKNER - JO, STÁLO TO ZA TO... - I. PDF Tisk E-mail
Středa, 13 říjen 2010
Přejít na obsah
GROSSGLOCKNER - JO, STÁLO TO ZA TO... - I.
Strana 2
Strana 3
Strana 4
Strana 5
Strana 6
Strana 7
Strana 8
Strana 9

 

 

 

 

 

     Jeskyně byla fakt moc hezká, fotit se tam ale moc nedalo, takže mi prozatím musíte věřit, než se tam podíváte sami. Někdy později večer, nevím přesně, ale asi chvíli po 21:00, přijíždíme k Lucknerhaus (1918m) v Kals am Grossglockner - výchozímu bodu na výstup z jihozápadní strany.

 

 

 

 

      Neprší, nebe je plné hvězd a hora pyšně ční nad údolím. Její silueta je vidět v celé své kráse. 25€ za nocleh se snídaní je krásná cena a dá se platit kartou! Lucknerhaus nám otevřel svoji vřelou náruč.

 

     Za chvíli nás zase zchladil, když jsme zjistili, že jsme nedostali avizované tři dvoulůžka, ale lager. Ve spodním patře jsme však úplně sami, lager je prvotřídní kvality, sprchy lepší než doma. Tak sedíme v restauraci a živě debatujeme nad radlerem, co nás zítra čeká. Dolaďujeme poslední detaily, co do výbavy a tak.

 

     Navrhuju vstát co nejdříve (6:00?), abychom to zvládli případně zítra až na vrchol (3798m), přespali v chatě EHJ (3454m) a další den velmi brzo ráno - což už, proboha, bude pondělí - rychle sestoupili a já mohl jet do práce... Jasně, to víš že jo. Celí nakřivo...

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]