O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NÁVRAT K VĚTRNÉ ŘECE - 10. PDF Tisk E-mail
Středa, 15 září 2010
Přejít na obsah
NÁVRAT K VĚTRNÉ ŘECE - 10.
Strana 2
Strana 3

 

 

 

 

 

 

     Začíná stoupání do Sylvan Passu, 8530 ft. - 2600 m n.m. Nahoře je ještě na stráních sníh.

 

 

      Teď ve dne taje a dělá ze skal vodopády. V noci tu bude ale ještě pěknej mráz. Kousek pod průsmykem začínají první ohořelý stromy z požáru z roku 1988. Ohořelo tu tehdy 40% stromů v parku!!! a teď tu stojí jako němí svědkové mezi novým začínajícím dorostem.

 

     Je vidět, že příroda si tu poradila i s něčím takovým, jako byla tahle katastrofa. I bez lidské pomoci. Sjíždím pořád níž a níž, až k jezeru, největšímu jezeru v Severní Americe ledovcového původu. Zastavuju. Na břehu piknikuje zajímavej pár. Podle čepce ženy budou patřit k nějaké sektě. Ale, lednička a vařič napovídají, že tahle neodmítá vymoženosti moderní doby, jako ty jiné, co je jich tu plno.

 

     Stojím na okraji tý pověstný caldery v Yellowstonu co vede částečně svým okrajem i pod jezerem.  Přede mnou je Colterovo peklo...

 

 

TOULAVEJ 

 

 

Komentáře (2)add feed
Toulavej : Mikin
kdyz ctu o tvem vecnem dofukovani pneumatik, tak si vzpominam na sve cesty severni Amerikou a podobne problemy. Hlavne na sterkovych silnicich v divocine by clovek nekdy za opravy gum utratil vic, nez za benzin.
Ja to resim pokud mozno kvalitnimi gumami a pouzivanim "spuntu" (outside plugs). Cela souprava se da koupit ve Wallmartu nebo Canadian Tire za nejakych $15, dalsi spunty za par centu, dira se tim zacpe zvenku (nekdy nemusis ani sundavat kolo z auta). Me tenhle vynalez usetril uz snad tisice dolaru a i kdyz se vsude doctes, ze se jedna o pouze docasnou opravu, tak me nikdy zadny ten spunt ani nevypadl, ani neprestal tesnit. A pouzivam je uz aspon 15 let.
Jen tak mimochodem - kde se ted toulas ?
září 16, 2010 18:12
Mikine, už jsem zpátky ve staré socialistické Evropě : toulavej
:-)
říjen 13, 2010 16:39
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]