O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NÁVRAT K VĚTRNÉ ŘECE - 9. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 26 srpen 2010
Přejít na obsah
NÁVRAT K VĚTRNÉ ŘECE - 9.
Strana 2

 

 

 

 

 

 

     Ráno mě probouzí svými paprsky Slunce. Chlad naznačuje, že už jsem od včerejška, co jsem projížděl Thermopolisem, kterej byl tak 1400 m n.m., vystoupal zase do dvou kiláků. Dnes je to do růžova, nálada 1A. Prostě - paráda! Včerejší olověný mraky nikde, dokonce ani starosti žádný.

 

     Například, že nocuju na zakázaným místě a někomu to nebude vhod. V kempu státního parku Buffalo Bill tohle prostě nehrozí.

 

     Pokud tedy ho máte zaplacenej, pochopitelně. Pravda, něco za něco, ňáký prachy to stálo. Ale, nakonec sem usoudil, že v tak nejistým počasí, co se udělalo odpoledne, můžu jednou za čas takový prachy tady oželet. A přespat tak v poměrným bezpečí, mezi lidma. Pro jistotu.

 

      Sousedi na protějším fleku přes cestu už byli pryč. Na rozdíl od večera se odtud ráno vypařili potichu, jako pára nad hrncem. Je možný, že jim taky bylo líto těch 12 dolarů za místo a tak zmizeli dřív, než by na to případná kontrola Rangera přišla. I když, místní tu takhle nepodvádí. I mně bylo líto takových prachů. Jenže, vstávat před šestou a kvůli tomu se pořádně nevyspat, když už tu jsem, to zas na výletě, když nejde o život, neudělám.

 

     Slunce už si na mě začíná štěrbinami přes stínítko na předním skle svítit. Ještě můžu posunout kousek hlavu stranou, ale, to jen oddálím chvíli, tak maximálně deset minut, než si jeho paprsky mý oči stejně najdou. Pět minut a sunu se ze spacáku. Dřív, než tu kolem mě bude živo. Vyndat mokrou žínku, umýt se, převlíknout a hupky postavit vodu. Než se začne na vařiči vařit, jsem už zpátky z WC i s galonem čerstvý vody. Až teď vidím, že pravá zadní je nějak moc prázdná. Těch ukázanejch deset PSÍ tlaku na tlakoměru to jenom potvrzuje. Míň tlakoměr totiž neukazuje. Normálně pumpuju na 35 PSI. Už pár dní ta guma uchází a dofoukávám jí. Každej den. Ale, takhle prázdná guma za jedinej den ještě nebyla. Něco se stalo. Teď už to vypadá vážně na píchnutí, žádnej vadnej ventilek.

 

     Při snídani studuju návod na použití opravárenskýho spreje, kterej s sebou už pár dní vozím. Nejsem z toho moc moudrej. Jestli je jenom na jedno použití a vlastně na jakej tlak. A protože jsem na to nepřišel, co jako přesně mně ten návod říká, na řadu přišel zase kompresor. Protože už mám naplánovanou zastávku na výměnu přední sjetý gumy u Sama, než přejedu hranice do BC – kde by to bylo mnohem dražší - dokud to bude tak, že nebudu muset pumpovat gumu každou hodinu, je to pořád ještě ok. Při výměně sjetý si pak nechám opravit i tuhle...

 

TOULAVEJ 

 (pokračování příště)

 

 

 

Komentáře (0)add feed
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy

 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]