O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

NÁVRAT K VĚTRNÉ ŘECE - 1. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 22 červenec 2010
Přejít na obsah
NÁVRAT K VĚTRNÉ ŘECE - 1.
Strana 2
Strana 3
Strana 4

 

 

 

 

 

 

 

      Nakonec jsem neodolal, když je tu tak příhodný místo a ještě si tu i vypral... V BC k tomu, podle mých zkušeností, nebude moc příležitostí.

 

      Když teda nevyužíváš Laundromaty - veřejný prádelny, který jsou tam, stejně jako tady, prakticky všude. V BC takovýhle „nóbl" odpočívadla určitě nenajdeš.  Mýdlo s jelenem, jako vždycky, zatáhlo na jedničku. Je to jedna z mála jistot na tomhle světě, na kterou si můžeš vsadit, že tě nezklame. A to už minimálně sto let. V zemi nadbytku a plýtvání, pokud jde o jistoty, tomu může konkurovat možná tak burákový máslo. A nebo přesvědčení, že tady bolševik nikdy vládnout nebude. Teda, aspoň myslím, snad. Doufám - i když, kdo ví, čemu všemu jsou lidi schopný i tady ještě uvěřit.

 

      Při vší neustále rostoucí všeobecný vzdělanosti společnosti je těch prostých naivních s volebním hlasem přesto bohužel čím dál tím víc. A rovnostářský ideje bolševika jsou natolik lákavý, že jsou nezničitelný všude na světě. Tedy i tady ...

 

     Procházím se teď v blízkým okolí prázdný RA, hlavu v tom hicu už skoro suchou a opatrně našlapuju mezi ostny zdejšího prérijního porostu. Tady máš botu nebo ponožku plnou bodlin na to šup. Stejně tak snadno se tu můžeš potkat i s varovně zdviženým vocáskem plným jedu škorpióna nebo tím chřestícím, co dal jméno místním snejkům.

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]