O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

KADEŘNICE NA DRAKA PDF Tisk E-mail
Úterý, 20 červenec 2010

Jsem vcelku konzervativní a to zejména ohledně mého zevnějšku. Potrpím si na jednoduché oblečení, tlumené barvy, kvalitní materiál, elegantní boty a také dobře střižený účes a přirozenou barvu, protože ta moje přirozená barva není nijak zajímavá, spíš taková plavá myší, pomáhám si barvou od kadeřnice. Už více jak deset let si nechávám vlasy přebarvovat na oříškově hnědou s velmi jemnými, jen o pár tónů, světlejšími pramínky.

 

 

 

 

     Mám stále stejnou kadeřnici, která už přesně ví, co si moje hlava žádá a rozhodně se nepouští do žádných velkých akcí, protože bych něco podobného nepřipustila.

 

     Nedávno jsem opět, jako každé dva měsíce, navštívila tu svoji oblíbenou kadeřnici. Bohužel jí ale nenadále onemocněla maminka a musela ji odvézt k lékaři. Slečna, která s ní měla zrovna směnu, se mi nabídla, že jí náhodou odřekla jedna paní stříhání a barvení, a tak jestli bych nechtěla využít jejího volna. OK, řekla jsem ji přesně, co bych chtěla, dívka jen kývla a dala se do práce.

 

     Na mokrých vlasech těžko odhadnete délku stihu, ale přišlo mi, že mi příliš střihla ofinu, a taky boky a vůbec - zdálo se mi, že vlasy příliš sestříhala... Pak mi dala na vlasy barvu a melír, to už neodhadnete vůbec. Celou dobu si se mnou pěkně povídala. Ale - když mi začala vlasy foukat a ty začaly vypadat jako konečný účes, úplně jsem se zhrozila. Ona mi hlavu celou ostříhala minimálně o pět cm víc, než jsem vůbec chtěla.

 

     Nad čelem se mi třepotala kraťoučká štětka, což mi kvůli širokému čelu vůbec nesluší.  A koukám a děsím se dál: mám příliš krátké vlasy na stranách v porovnání s vlasy vzadu. Uff, vypadám jako nekudrantá verze Jaromíra Jágra - tedy v době, když ještě nosil dlouhou řepu. A ta barva...  Žádná oříšková, ale pěkně sytá čokoládová a do toho světlý melír. Kombinace, kterou úplně nesnáším - jako od kolotočů. Prostě vypadám nyní hrozně a to mi potvrdily i moje kolegyně.

 

 

 

 

       A jak jsem reagovala tam? Nebyla jsemschopná jakéhokoliv protestu, jen jsem na stůl vysázela požadovaných sedm stovek a odešla poníženě domů. Manžel si mě prohlížel a ptal se, kdo mi tuhle hrůzu udělal. Prostě strašné, neprofesionálně odvedená práce za tolik peněz.

 

     Kamarádka mi řekla, že by udělala hrozný virvál a nechala by si celou hlavu komplet předělat. Nojo, ale - barva se samozřejmě změnit dá, ale já jsem už nechtěla riskovat, co ještě mi slečna předvede. Přeobjednala jsem se tedy ke svojí kadeřnici a pak opět na stůl vysázela dalších sedm set. Udělala mi krásnou moji barvu, ale - než vlasy dorostou, budu asi raději chodit v kšiltovce... Krátké vlasy, tedy tak moc krátké, jak je teď mám, mi vůbec nesluší.

 

A tak se vás chci zeptat:

Co by jste dělali na mém místě vy?

Stěžovali si? Nezaplatili?

 

Podškubaná Markéta

 

 

Komentáře (31)add feed
Nezaplatila bych - pokud tedy jsi předem přesně řekla, CO na té své hlavě chceš. : wendy
Moje kadeřnice už ví, ale někdy trochu měníme a pak konzultujeme barvu se vzorníkem.

Barvu bych si asi hned měnit nedala, byl by to záhul na vlasy, snad jen lehčí přeliv na ztlumení kontrastu.
PS : střih, barva, melíry - to není drahé 700 - jen technická.
smilies/wink.gif
Takže tak.
červenec 21, 2010 07:39
Jo - řekla jsi to přesně... : wendy
****************
červenec 21, 2010 07:41
... : Mikin
Posledni cizi clovek ktery zapracoval na mych vlasech byl jisty desatnik Myslivec. Stalo se tak na jare roku 79 na straznici vojenskeho utvaru protiletadlove obrany v Lozorne u Pezinoku.
Od te doby se striham sam. smilies/cool.gif
červenec 21, 2010 08:08
A co melíry mikine, : wendy
kdo ti dělá melíry ? smilies/cheesy.gif
červenec 21, 2010 08:31
Najit dobrou kadernici : Alena P-H
neni jednoducha zalezitost. Kdyz jsme jeste bydleli na Kypru mela jsem obrovske stesti. 5 minut ode mne bydlel kadernik a byl jednicka. Byl to gay(i kdyz zenaty) a byl to umelec. Ale clovek mu nemoh' rict co chce. On se na zenskou podival pronikavym pohledem a udelal si v hlave obrazek jak ji chce videt. Zadne prani o delce, barve co strihu neprijimal a dokonce se urazel. Nekolik zakaznic vyhodil, protoze jeho postup nechtely respektovat. Ale vsechny zenske, ktere jsem u neho kdy videla vypadaly lip po nez pred. A protoze jsem byla skoro sousedka delal mi dobrou cenu. Jo, kde ty lonske snehy jsou...
Ja se zacala strihat sama taky - jako ty Mikine. smilies/smiley.gif
Jsouce clovek naladovy prislo mi jednou do hlavy, ze nutne potrebuju ostrihat o pulnoci. Takze jsem umyla vlasy a vzala do ruky nuzky - no a delala jsem co jsem videla u kadernice. K memu vlastnimu prekvapeni to byl velmi slusny strih. Obcas se mi to ale nepodari uplne podle predstav... smilies/smiley.gif
Vlasy si uz nebarvim takze jsem sul a pepr a tvarim se, ze to nosim jako vyraz individuality. Ale spis jsem lina a lakoma vysolit kupu prachu kazdych 14 dnu. Radsi si za to nakupuju naradicko pro mou dilnu.
červenec 21, 2010 08:33
Kdysi dávno : Macesska
takhle kadeřnice "vylepšila" spolubydlící z intru. Do kadeřnictví se s ní vrátila vychovatelka (rázná to žena), holce vrátili peníze, nevím už, jestli nějak zahlazovali to nejhorší. Od té doby vím, že i práce kadeřnice se dá reklamovat. Samozřejmě, když dotyčná natvrdo odmítne, tak je asi těžké se odvolat (hlavu asi na posouzení ČOI nepošlu a posouzení je individuální). Ale kadeřnice myslím získávají zákazníky hlavně z toho, že je stávající klientky někomu doporučí, takže se jim vyplatí peníze vrátit ("neudělala mi to, jak jsem chtěla, ale byla ochotná a vrátila mi peníze") než se hádat ("ostříhala mě mizerně a nevrátila mi ani korunu").

Za sebe jsem se už před lety vyrovnala s tím, že moje vlasy mají vlastní život a názor na to, co budou dělat, kadeřnice - nekadeřnice. A chápu, že s pokyny "no, já nevim...aby to bylo jednoduchý na údržbu...co si myslíte vy?" se kadeřnice musí řídit převážně instinktem a na výsledek si pak těžko stěžovat. Ovšem kdyby mi vlasy opravdu zprznila, asi bych peníze zpátky vyžadovala.
Těším se, že až budu sůl a pepř jako Alena P-H, tak si nechám udělat žvýkačkově růžovou barvu - tmavé vlasy zůstanou tmavé a bílé budou růžovoučké smilies/smiley.gif
červenec 21, 2010 09:08
Mohu doporučit skutešně vynikajícího kadeřníka : alena puntíkovaná
a není drahej. Pracuje v kadeřnictví na Skalce /v Praze/ a je skutečně moc šikovnej...vlastní zkušenost.
červenec 21, 2010 09:28
aleno, : Macesska
tak šup smilies/smiley.gif Flákni to sem i s telefonem, za reklamu si určitě stěžovat nebude smilies/smiley.gif
červenec 21, 2010 09:36
A nevíte o nějaké kadeřnici nebo kadeřníkovi v Brně, : Myška
který "umí" krátké vlasy? V krátké době po sobě mi odchází už druhá kadeřnice na mateřskou, a i když hodlá jít brzy pracovat, budu se muset nechat aspoň jednou zkrášlit někde jinde, a nevím kde...
červenec 21, 2010 09:46
telefon nemám, : alena puntíkovaná
ale pán se jmenuje Petr Blažek. Na Skalce jiné kadeřnictví není...a je fakt dobrej. Je to kousek od Metra. Lidi vám řeknou.
červenec 21, 2010 09:48
tak já jsem tak trochu od řemesla, : bb2
takže vím, že i mistr tesař se utne, natož učedník, a dám na snahu napravit chybu. Dále vím, že i přesné pokyny chápou různí lidé různě, lidská představivost je neomezená:-) Vím také, že kdo nic nedělá, nic nezkazí, a my kanceláři od počítačů máme občas zkreslené představy, podložené pouze vyklikanými teoriemi jak by to mělo být a jak se to dělá (to je obecně mířený povzdech, ne k Martkétě).
Takže bych určitě řekla, že se mi to nelíbí a je to úplně jinak, než mi to dělá Petruška, ale chápu, že to nemůže Maruška trefit na poprvé. A že peníze mi vracet nemusí, pokud mi to příště Petruška udělá zdarma, nebo Maruška pod dohledem Petrušky. A chtěla bych to potvrdit od vedoucí, nebo od Petrušky. Peníze, virvál, ČOI atd. až pak.


červenec 21, 2010 09:49
... : bb2
když jsem čekala první mimino, sama skoro mimino, šla jsem ke kadeřnice, co dobře znala mé dlouhé, rovné skoro černé vlasy. Hormony asi udělaly své a vlasy si dělaly co chtěly víc než dřív. Tak jsem kromě zástřihu a vyfoukání chtěla lehoučkou, jemňoučkou trvalou, tu, co není na vlasech skoro poznat, ale vlasy drží žádaný tvar. Vyšla jsem jako zpěvák od BoneyM.
červenec 21, 2010 09:53
Vlasy se vůbec v těhotenství chovají divně : wendy
třeba to nebylo kadeřnicí...mně zase držely úplně perfektně a s minimem údržby. Po prvním umytí po porodu zase daly fušku. Jako předtím a jiné už to nebude. Přeci kvůli tomu nebudu celý život těhotná.
smilies/wink.gif
červenec 21, 2010 10:17
já byla "po kadeřnici na pokladnu" : Hani
Tenkrát se ještě melíry míchaly z prášku,napatlalo se to a pak přes to dala igelit. No nějak to s koncentrací přehnala. Pod igelitem to začalo pálit, pak se celý nafoukl. Já snesu hodně, ale tohle bylo děsný, řekla jsem jí jestli mi to nedá pryč, že to servu. No sundala to a pak ješte nějaký čas kolem mně chodila, prostě se do toho bála sáhnout, což nakonec i přiznala. Hlava byla spálená, musela to mazat, měla jsem i vyžrané dva dolíky, kde mi několik let nerostly vlasy. Druhý den jsem vstala s vlasy jako po umytí, celé mokré, zhnisala mi hlava a já byla 14 dná marod, píchali mi injekce, chodila jsem každý den k lékaři. No děs.. ale vlasy už zase mám..a melíry taky smilies/cheesy.gif A stojí mně 500 Kč i s barvou a střihem, včetně žehlení. smilies/cheesy.gif
červenec 21, 2010 10:35
... : Milene
Dcera měla týden před plesem a toužila po trvalý na dlouhý vlasy, takový prstýnky. Tak jsme navštívily salon, já jsem vytasila nemalý peníz a splnila ji přání. Vypadala fakt nádherně ale problém nastal druhý den. Kde nic, tu nic, jen tak trošku lehce sem tam vlnka. Tak jsem byla reklamovat, moc se omlouvali s tím, že se přesně neví jak ta trvalá bude držet a tak. Ale nabídli, že ji před plesem vlasy zadarmo upraví. Tak ji kadeřnice učesala, trochu vyčesala vlasy nahoru, jen tak vlny a výsledek byl opravdu povedený i bez trvalý. Tím jsem si připomněla, když jsem chodila do tanečních, dávno, dávno, tak mamka trvala na tom, že musím chodit ke kadeřnici se nechat učesat. Měla jsem dlouhý vlasy. I brala mne ke svý kadeřnici a ta mně vytvořila vždy na hlavě fakt šílenosti typu stará mladá, drdoly, drdůlky, příčesky. Byla to muka. Dnes nechápu, že jsem se nevzpouzela. Já holt byla vždycky poslušná. smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif smilies/grin.gif
červenec 21, 2010 11:00
Milene, : Macesska
koukám, že moje máma má někde nepřiznanou sestru smilies/cheesy.gif
Akorát ze mně dělala "starou mladou" úsporně doma sama. Já se ubránila, když mi to začalo vadit, ale můj hodný poslušný bratr s vlnitými vlasy má dodnes v očích hrůzu, když vidí fén a kulatý hřeben u sebe. A to mu vzhledem k aktuální povaze vlasového porostu dávno nic nehrozí.
červenec 21, 2010 11:07
... : bb2
wendy, to víš, že to nebylo kadeřnicí, to ty hormony :-)

Milene, připomněla jsi mi mládí, poprvé jsem na holiče dostala ve 13, kdy holky dávno chodily "s mamkou k její holičce, asi si dám foukanou" a já chodila na na kluka, občas vylepšeno máminým uměním "pojď, zastřihnu ti vlasy, na tupý sestřih, to se teď nosí". No tupě jsem pak vypadala, to jo. A zdarma:-) Když jsem pak v těch 13 poprvé mířila do kadeřnictví k mámině Danušce, bylo to stejně jen proto, že paní Dana se zeptala když už jí máma přivede taky dceru, jinak by mě stříhala možná až do matury:-) Byla jsem z té náhlé vlasové dospělosti tak mimo, že jsem se narvala do dětské židličky. Ale zase se to nepřehánělo, byl to nadlouho jediný odborný zásah, protože "to byl kvalitní sestřih a stačí jen obnovovat", hehe. Až do sestřiny svatby v mých 15, to mě vzali při jednom s nevěstou. Ale to už jsem měla dlouhé vlasy a nedala si do nich moc zasahovat.
červenec 21, 2010 11:43
Jéé, to jste mi připomněly naše domácí pokusy s vlasama. : mamča
Asi do 15ti jsem byla světle zrzavá, a děsně mě to štvalo. Když jsem šla do tanečních, maminka souhlasila, že "si s těma vlasama můžu něco udělat". Moje starší sestra, budoucí výtvarnice, se toho chopila s chutí, a napřed použila osvědčený 40ti % Peroxid vodíku. Výsledek byl nežádoucí, barva byla víc než blond, spíš růžová. Tak co s tím ? Šupky dupky do drogérie pro "Barpon", údajně světle hnědý. Bohužel tam nebylo napsáno, že se to nesmí dát na odbarvené vlasy. Po spláchnutí barvy by mi i vodník Česílko záviděl. smilies/cheesy.gif Žabí zeleň, co se mi skvěla na hlavě, nešla ničím přebít.
Do tanečních jsem ten večer nešla, ani druhý den do školy. Maminka mě propašovala zahalenou do šátku, zatemněním se rovnající burce, ke své kadeřnici, která na mě zkoušela různé barvy, až jsem byla pestrobarevná jak kohoutí ocas, naštěstí v několika odstínech hnědozrzavé. Dneska bych byla za melírovanou krasavici.
Naštěstí mi vlasy rychle rostou, takže to spálené cosi, co bývalo mými vlasy, šlo za měsíc ostříhat na slušivého zrzavého ježka s různobarevnými hnědými špičkami bodlin, a po prázdninách jsem byla zas zrzka.
Překvapivě jsem pak za pár měsíců ztmavla do hněda. Asi se vlasy bály dalších brutálních zákroků...
červenec 21, 2010 12:19
Podškubaná Markéto, : Rozmarýna
to vydržíš, vlasy dorostou. Ale plně Tě chápu. Chodila jsem ke kadeřnici a byla jsem s ní spokojená. Před svatbou jsem se s ní domluvila, že mě v den svatby učeše a že by bylo dobré svatební účes vyzkoušet v úterý před svatbou. Tak jsem k ní v úterý naklusala. Kadeřnice řekla, že už by to chtělo trvalou (v roce 1982 se trvalá nosila). Nejprve mě ostříhala a pak mě natrvalila. Jenže tím zkudrnacením se ty vlasy strašně zkrátily. Na závěr mě ještě učesala na hlavě klasickou "bábovku" jakou nosily staré baby. Šla jsem od ní v slzách. Vypadala jsem jak debil. Ženich, když mě uviděl se zhrozil. Přesto jsem tenkrát zaplatila. Dnes bych to neudělala a to co bych jí řekla, by si za rámeček nedala.
Hned jak jsem došla od kadeřnice, tak jsem vlasy ještě ten den 3x umyla a 3x vyfénovala a nakulmovala a totéž jsem dělala každý den 3x, abych tu trvalou totálně zničila. Celkem se mi to podařilo a ve svatební den jsem se učesala sama a do vlasů jsem si zapíchla jednu antúrii. Nakonec ten účes nebyl tak špatný a "bábovku" na hlavě jsem neměla.
červenec 21, 2010 12:44
mamčo, : Macesska
to zní jako kombinace Anny ze Zeleného domu a dcer Betty MacDonaldové smilies/cheesy.gif

Když jsem jela v 15 na brontosauří tábor, tak ke mně měla maminka řeč, jak mám zůstat cudnou nedotčenou dívkou a na závěr pravila "a máš dlouhou ofinu, pojď, já ti ji přistřihnu". Namočila, přistřihla, mělo to zub, přistřihla znova, pak to uschlo a konstatovala jsem, že pro mou ctnost udělala maximum, protože s ruským mužikem si žádnej brontosaurus nezačne.
červenec 21, 2010 12:57
Dredyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy : Ozy
Hehesmilies/cheesy.gif Mám dredy na hlave asi 2 roky a mamka asi 5smilies/tongue.gif Kolikrát se na nas lidi divaji jak kdybychom nebyly z tyhle planetysmilies/cheesy.gif ale vubec to neresimsmilies/smiley.gif To co si nosim na hlave je jen moje vec, i kdybych si tam nechala zasadit strom, kazdemu to muze byt uplne jednosmilies/cheesy.gif V Americe se vás zeptaji - Wow, jak dlouho to mas? V Čr se zeptaji - Hm, jak casto si to myjes?
-Clovek co je nikdy nemel, nezazil by o tom nemel mluvit jako o samozjreme veci, ze mate vsi a podobny hovadiny. Je to blbost.smilies/smiley.gif

červenec 21, 2010 13:15
Macesska 12:57 : mamča
Mě zas maminka utěšovala slovy : "Vlasy nejsou zuby, ty dorostou". smilies/cheesy.gif
Jednou, když mi bylo osm, a maminka ležela po havárce dva roky v nemocnici, jeden z četných babiččiných mileneců mě vzal k pánskému holiči. Jo, vypadala jsem přesně tak - ruský mužik, šmrncnutý zrzavým Irčanem. smilies/cheesy.gif
Ale jako skvělá antikoncepce pro dnešní nezletilá děvčata, jsou i rovnátka. Ewa Farna je sice dost zpopularizovala, ale stejně, vadí to při líbání... smilies/grin.gif
červenec 21, 2010 13:26
Ozy : mamča
Já Ti to přeju, když se Ti dredy líbí. Ale jako věci neznalá, se ptám : Jde to česat ? Jak se to myje ? Netlačí to na polštáři ? A co s tím, když odrůstají ?
červenec 21, 2010 13:29
mamča mě předběhla, Ozy : wendy
ok, měj si na hlavě třeba planou třešen nebo siamskou kočku, ale taky by mě zajímala ta praktická stránka věci.

V době, kdy se houfně dělaly trvalé doma, k tomuto kroku přistoupila i naše sousedka. Její manžel Laďa chvíli brblal, ale pak nosil občerstvení, větral místnosti, a hlavně si dával štamprdličku "na špatně" a to neměl dělat. Holky, když tvalou dodělaly, a trochu materiálu jim zbylo, se zeptaly Ladi, zda by si taky nedal trvču, když má svoje vlasy rovné jako hřebíky. Ten v opilecké pýše prohlásil, že klidně, on že teda jo...a trval na tom.
No a když ráno protrhl oko a doklátil se do koupelny, ze zrcadla na něj koukal rozcuchaný kudrnatý čert, jen růžky přidělat ! Pochopitelně to se dělo navečer zaspal a tak byl na mrtvici. A nepřejte si slyšet, co zkusil v práci...
smilies/wink.gif smilies/cheesy.gif
červenec 21, 2010 16:44
no já už jsem si také prošla ledačím, : Inka
trvalými, zelenými vlasy, dlouhými vlasy v převážné většině, černým ježourem to jsem vypadala jako Ferda Mravenec, blonďatým ježourem s hnědým podrostem osvědčily se melírky a dlouhé vlasy, protože mi pomerně velmi rychle rostou .... a přestože jsem poměrně moderní holka, tak zubařů a holičů se bojím a to velice a dávám si velký pozor ke komu chodím a v tom jsem velmi konzervativní. Takže zubařku mám již leta perfektní z výzkumného ústavu stomatologického a leta mi dělá hlavu má dobrá kamarádky ze základky. Je to úžasný člověk, má na to nějakou zvláštní buňku navíc, dá si s Tebou kafe, prohlídne Tě jakou máš hlavu a kavalitu vlasů, probere co na hlavě mít chceš, řekne Ti jaké máš vlasy, o jejich růstu, co Ti bude slušet a co ne, jaký střih, pracnost údržby ..... nikdy jsem od ní neodešla zklamaná, vždy vypadám dobře a tak se i cítím. A to se mnou dělala docela dost experimetů a dost drastických a všechny dopadly naprosto úžasně. Proměny lidí nebo spíš jejich vizáže jí moc baví. Nakonec k ní chodíme celý náš velký rodinný klan.
červenec 21, 2010 22:29
já to mám vždycky jinak než jsem chtěla : Oliva Pepková
a tak už jsem se smířila s tím, že mám asi nereálné požadavky. Chodím jednou za pár let a nechávám se spíš překvapit, jdu s tím, že to bude "prostě kratší a jiné". A i když mám někdy oči z důlků, tak si řeknu, že jsou to jen vlasy, dorostou,...a budu z nich stejně bezradná jako teď
červenec 21, 2010 22:43
telefon pro alenu : Táňa - chipushit
Petr má telefon 608 277 639, odpolední mívá v úterý a ve čtvrtek
červenec 22, 2010 07:40
Bacha : Táňa - chipushit
Na Skalce bývalo ještě jedno kadeřnictví - podchodem k obchodům. Tak to ne. Musíš pěkně z metra doleva a je to v přízemí obyčejného paneláku.
červenec 22, 2010 07:43
no já mám telefon a mail : alena puntik
na jeho maminku. Je tom moje kamarádka a má ode mne dvě kočky. Petra jsem doučovala angličtinu, když se připravoval na zkoušky na školu. Vlasy mi dělal u nich doma. Ale je fakt hrozně šikovnej.
červenec 22, 2010 11:25
trvalá trvalá : blanče
Jako náctiletá jsem nosila trvalou - kudrny na polodlouhém mikádu, celek pod uši. Pak holička otěhotněla (jak to tady čtu, fakt je bezpečnější si najít kadeřníka - chlapa) a její nástupkyně mi na hlavě udělala cosi co vypadalo jak z vlnitého plechu, u uší nakrátko a na zádech nesmyslný pramen. Když došla máti domů, našla mne v slzách rozhodnutou, že na gympl se nevrátím a jdu se živit úklidem s šátkem na hlavě. Voda a kulma nepomohly - bylo to strašně silné. Máti mě ostříhala, sice jsem vypadala, že mám africké předky i když jsem blond, ale nějak jsem to rozchodila.
Pak dlouho pohoda - jsem konzerva, jak si oblíbím účes, nosím ho x let a experimentům jsem se vyhýbala. Po porodu třetího dítěte jsem si připadala taková nanicovatá a po klasické melírové proceduře jsem si vyžádala barevný proužek na oživení. Proužky byly 3, maličké. Ovšem když je kadeřnice smývala, lup, zapustila se jasně červená barva do celé hlavy. Hrdinně jsem odešla na sraz s rodinou, stala jsem se ten den nejbarevnějším objektem celé květinové výstavy Flora. To byl pátek nebo sobota, snažila jsem se přes víkend zvyknout si, ale lekla jsem se při každém pohledu do zrcadla, bratr mne vykázal z místa spolujezdce, že se vždycky při pohledu doprava děsně vyděsí a babi doma prohlásila, že to co mám na hlavě musí být trestný...V pondělí v 6 ráno jsem seděla na sedačce u kadeřnice a do odrostení jsem byla holt na tmavo..(ale s červenými odlesky:-))
červenec 23, 2010 15:48
Když byl k dostání nejbarevnější odstín do fialova jen BARPON : wendy
tak jsem to poprvé neodhadla a chodila pak týden s šíleně fialovou hlavou. Pamatuju se, že se jedna maličká holčička v autobuse rozbrečela, když mě viděla...
smilies/wink.gif
červenec 26, 2010 07:42
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]