O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

PÁNOVÉ, TAKOVÁ EROTICKÁ MASÁŽ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 04 červen 2007
Přejít na obsah
PÁNOVÉ, TAKOVÁ EROTICKÁ MASÁŽ...
Strana 2

 Jednou takhle v pátek zde měl manžel pracovně několik lidí ze zahraničí a po pracovní době s nimi musel vyrazit na prohlídku večerní a noční Prahy. Měli rezervovaná místa na večeři v Kampa Parku - krásně umístěné restauraci na břehu Vltavy s výhledem na řeku, Karlův most a noční projíždějící parníky s turisty.

 

 

    

 

     Večer se náramně vydařil a manžel dorazil v před čtvrtou ráno v podroušeném stavu domů. Padl do postele a spal jako špalek. Já ráno vyrážela brzo na zahradu a do přírody, a on měl být (i přestože byla sobota) zase v 11 hodin v práci;  bylo mi jasné, že jeho probuzení bude věc nesnadná, na poslední chvíli a ve spěchu. A tak jsem  - coby správná manželka - prošla bytem a vše důležité, co po jeho příchodu v noci z něho postupně odpadalo v různých částech bytu, se snažila sjednotit na hromádku na stole: mobil, peněženku, doklady od auta, klíče od auta, bytu a zaměstnání, brýle, že až si dá ranní kávu (kterou jsem připravila, jen zahřát vodu a zalít,  koláček vedle na talířku), tak aby to pouze sebral, mohl odejít a nic nezapomněl.

 

 

     Předesílám dopředu, že do soukromých věcí nelezu a nezkoumám, co není moje. Ani dopisy, peněženky, kapsy, ani mobil. Je to zlaté pravidlo, které má něco do sebe. Leč mezi tímto bordýlkem byl volně ložený papírek - paragon. Koukám, zda ho vyhodím, nebo jestli je důležitý - pracovní či ne. A na dokladu stálo psáno: erotická masáž, 1.000,- Kč ve 3.00 hod. ráno z dnešního dne.... Nevěřícně to čtu znova, jestli bdím či sním, a v tu ránu mi začal stoupat tlak na maximum a začala jsem brunátnět.  

   

     Tak on byl na erotických masážích?!?!     

 

     No holky, asi si dovedete představit, co vše mi v jedné minutě projelo hlavou. Pořád je unavenej z práce a já, s pozitivním vztahem k sexu, dělám doma atmosférku, sexy šaty, dobré jídlo, svádím ho co to dá (raději to nebudu ani dál rozvádět a popisovat), aby se vůbec něco dělo, a panáček si vyrazí na erotické masáže?!?! No, musela jsem se hóódně ovládat, abych nezačala řádit jak tajfun. Po dvou kafích mi trochu zchladla hlava a říkám si, že na to musím jít jinak. Otevřela jsem počítač, najela na erotické masáže pro ženy, s krásnými, svalnatými, opálenými hochy a nechala počítač otevřený. Na stůl jsem na navrch hromádky pěkně vystavila onen inkriminovaný lísteček. Vypnula si mobil a vyrazila, přesně jak jsem měla v úmyslu, do přírody - s tím, že se možná vrátím až večer a možná taky až ráno a možná i v podroušeném stavu a po erotické masáži.

Nakonec proč ne? Jsem svobodná svéprávná bytost a můžu si dělat co chci. A přemýšlela jsem, jak se s tím, co vím, poperu. Zlatá nevědomost....     

 

      Dopoledne jsem si hezky užila, udělala jsem pár návštěv, dala si dobrej obídek s desertem, kafíčko a zkusila zapnout mobil.

A - jak jsem správně předpokládala, mé ženské pasti se neminuly účinkem a naskákalo mi tam asi 50 nepřijatých hovorů a 15 smsek od jednoho čísla. Že se mnou potřebuje mluvit a že je to jinak. Zase jsem ho hezky vypnula, protože jak by to mohlo asi být jinak, číst snad umím dobře.

 

      V šest večer už jsem trošku vychladla a byla schopná i normálně komunikovat, tak jsem mobil zase zapnula a za mohutného pípání dalších nepřijatých hovorů a smsek mi mobil ihned zazvonil. Á, manžel... Tak to beru a jen slyším, ať to proboha hlavně nepokládám a přijedu domů, že to je všechno úplně jinak a musíme si to vysvětlit. No, den jsem měla hezký, na víno a na masáže sice ještě nedošlo a protože jsem v jádru hodná holka, tak jsem svolila a vyrazila směrem k domovu, opakujíc si stále dokola, že když nejde o život, nejde vlastně o nic a jela jsem, doufaje, že tomu třeba uvěřím. 

 



 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]