O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 

POMLÁZKA, NÁDIVKA A PŘÁNÍČKO PDF Tisk E-mail
Sobota, 03 duben 2010

Tak tu zas máme Velikonoce.. Všude vlají fábory,  ze všech výloh obchodů na nás čuměj beránci a zajíčci v nejrůznějších provedeních, hospodyňky si vyměňují recepty na nádivky. Já mám taky jeden a hned vám ho sem píšu:

 

 

 

VELIKONOČNÍ NÁDIVKA 

 

     Uvaříme napřed uzené, pak nakrájíme rohlíky (nebo housky) na kostičky. Kolik máme rohlíků, tolik vezmeme vajec, která rozdělíme na žloutky a bílky. Nakrájené pečivo hojně pokapeme uzeným vývarem, přidáme žloutky, pokrájené masíčko a co nejvíc zeleného, různé nětě, lístky, kopřivy, pažitku atd.  nasekat nadrobno. Můžeme trochu připepřit a přidat trochu muškátového květu, zamíchat a nakonec přidat našlehaný sníh. A upéci. Je to prakticky nezvoratelné - pokud to s pečením nepřeženete a nevyrobíte si živočišné uhlí.

 

Ale kvůli tomu nepíšu. Chtěla bych přítomné feministky a pány upozornit na slovo Pomlázka.

 

 

CO ZNAMENÁ SLOVO POMLÁZKA

  

 

     

     Je původu slovanského a je odvozeno od slova mladý. Ženy a dívky se mají šlehat spletenými větvičkami vrby, které jsou plné jarní mízy a mají dotyčným přinést mládí - tedy pomladit je. POMLADIT, pánové!!!!!! Nikoli pomlátit, jak se snad domníváte.

 

     Já docela chápu, že vám činí potěšení někoho - a zejména některé ženy - aspoň jednou v roce legálně zřezat. Ale to opravdu není účel tohoto pohanského zvyku.

 

     Chcete-li mít doma mladou děvu, plnou energie a kvetoucí, pak šlehejte velmi jemně. Vaše snaha pak bude náležitě oceněna a krásné oči oné našlehané bytosti se budou decentně koukat jinam, až budete celou akci "zapíjet".

 

 

 

 

 

     Pokud se ovšem necháte unést a nezvládnete to, pak se nedivte, že místo krásné mladé víly plné touhy po rozmnožování, budete mít doma zmlácenou a velmi nahvězdičkovanou stařenu.

 

 

VESELÉ VELIKONOCE

 

vám všem přeje

Puntíkovaná

 

 

Komentáře (13)add feed
taková : vlk
krásná prdelka a takhle ji zmastit, fuj tajbl!Rozdal jsem všem svým nejmilejším holkám vajíčka od jedné známé, takže jsem asi divněj, ale vůbec mě to ne×××e ;o) Mlácení a chlastání se mi nějak nechce v tomhle krásném čase provozovat.
Ty nádherné vecičky na obrázku vytvořila moje kamarádka Miri, díky za ně!
duben 04, 2010 15:52
na jakým : Bodka
obrázku?
duben 04, 2010 15:54
druhý pokus : vlk

duben 04, 2010 15:56
Hezky : Bara
Mam na osatce krasne folklorne malovane kraslice, ale fialove bohuzel....

Vanoce na lede, Velikonoce na blate. Takze letos to vyslo. U nas prsi a prsi.
duben 04, 2010 17:35
nádherná výzdoba, překrásné kraslice... : d@niela
a úžasně šikovná ženská!!!
smilies/cheesy.gif
duben 05, 2010 11:42
Nojo, vlku, : Krakonoš
ale co když je to třeba prdelka některý z Mauerovejch sester? Nebylo by tam v tom případě těch jelit málo? Všecko je relativní smilies/grin.gif.
duben 05, 2010 19:46
fialové kraslice : bb2
jsou nádherné smilies/smiley.gif
duben 06, 2010 09:26
velikonoční hlavičku (nádivku) : bb2
dělám taky, ale "co nejvíc zeleného" neberme doslova. Jednou jsem nacpala tolik petrželky, pažitky a kopřiv, že to bylo dobré leda jako krmení pro husysmilies/wink.gif Slepice to velmi ocenily.
duben 06, 2010 09:29
Já tam dala : Alena Bodka
petrželovou nať, celerovou nať, libeček, bazalku, kopr a kopřivy. Musí se dát přiměřeně - pochopitelně. Ale chutnalo to i Fifince.
duben 06, 2010 11:59
Hééézký : Milene
Kraslice hezký a vajíčkový pajduláčci taky.
duben 06, 2010 14:17
tady se velmi pěkné počasí, : Inka
trochu fouká, ale sluníčko svítí od rána, ptáčci v lese a v zahradě zpívají o stošet, všechno se zelená, skalka mi kvete a snad už i tráva mi vyrazí smilies/wink.gif smilies/wink.gif smilies/wink.gif
duben 06, 2010 15:40
- : elinka19
smilies/cheesy.gif smilies/grin.gif smilies/angry.gif smilies/cry.gif smilies/kiss.gif smilies/undecided.gif smilies/tongue.gif smilies/cool.gif smilies/shocked.gif smilies/sad.gif smilies/angry.gif
duben 10, 2012 17:54
... : elinka19
hustý

duben 10, 2012 17:54
Napsat nový komentář

Pro komentování je potřeba, abyste byli přihlášeni. Pokud nemáte ještě svůj účet, prosím zaregistrujete se.


busy
 
< Předch.   Další >
[CNW:Counter]