O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Zážitky

TRPAJZLÍCI LETEM SVĚTEM - MĚLI TEĎ SVÁTEK PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 27 červen 2024
Vtipný zahradní trpaslíkTřeba nějakého máte ve vitrínce mezi broušenými skleničkami doma, nebo vám - podstatně větší - hlídá kytičky na zahradě. Ale – jestlipak víte, že Francouzi založili společnost „Fronta za osvobození zahradních trpaslíků“, což je „nezisková organizace s cílem je osvobodit“? Za tímto účelem pořádá akce, kdy bere trpaslíky ze zahrad a přemisťuje je na nová místa – hlavně do volné přírody jako „přirozeného prostředí zahradních trpaslíků“. Právně se jedná o krádež, je to přirovnáváno ke krádeži rádia ze zamčeného automobilu.
 
Z FRANTIŠKOVÝCH LÁZNÍ "TROCHU JINAK" PDF Tisk E-mail
Pondělí, 24 červen 2024
Cikán Tibor byl velký lhář a rád vyprávěl. Každý večer po desáté, když jsme potmě vzpomínali na holky, dával do placu téměř neuvěřitelné historky ze svého sexy života. „Chlapi, toto mi nebudete věřit,“ začínal vždycky, aby nás napnul. „Hrál jsem jednu letní sezonu ve Františkových Lázních s kapelou ve vinárně hotelu. Hotový ráj, chlapi! Hotový ráj.“ zasnil se. „No tak, pokračuj, pokračuj!“ ozval se někdo ze tmy. A tak Tibor pokračoval:
 
LÁZEŇSKÉ ZPRAVODAJSTVÍ - 4. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 24 červen 2024

Dnes se vrátíme do překrásných západočeských lázní, kterými nás provází Milena – někdy mám pocit, že jsem tam s ní, při společných procházkách popíjíme čarovnou vodu, a jen tiše poslouchám a dívám se (i když – těch kilometrů, co ona tam našlapala!). A vůbec nevadí, že nám představuje „lázně podzimní“, tedy tedy s krajinou usínající, ale za to poklidné, příjemné k toulání, a hlavně bez davů letních turistů z celého světa.

 
POTKAL POTKAN PRAŽANA ... PDF Tisk E-mail
Úterý, 11 červen 2024
Praha je prošpikovaná nejrůznějšími kanály. Dávnými, pradávnými, tedy těmi, které už se dávno nepoužívají, i kanály zbrusu novými. Kanalizace se stavěla od středověku, takže máme pod nohama kanály, o kterých ani nemáme tušení… Jenže potkani ano. Odhaduje se, že pod Prahou jich je asi pět milionů.  Ale dokud si žijí po svém někde dole, není prý se čeho bát...
 
JEŽIBABA SE GRILUJE - ANEB KUDLANKA MÁ HOREČKY PDF Tisk E-mail
Neděle, 09 červen 2024
Ahoj holky a kluci,  tak jsem si říkala „ty to zvládneš“,  ale jak vidím, tak dneska prostě ne-e.  Už čtyři dny se mnou lomcuje blbá chcípapka, nejspíš obyč viróza, ale dává mi těžce zabrat.  Teče mi z očí, z nosu, bolí mi v uších, v puse mám červeno a pálí už i dýchání (pochopitelně, že na to nic nejni.) Omlouvám se i svému milovanému psovi (žádné kilometrové coury), ale ráno, v poledne a večer se dokodrcám před dům na lavičku, on se samoobslouží, s hovínkem nejde daleko; tak jen sebrat, odnést do koše - a – domů!
 
CHVÁLA KNIHOBUDEK PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 06 červen 2024
Začalo to využitím starých telefonních budek, ale díky kreativitě nadšených lidí můžete najít knihobudky v různém provedení: např. na nádraží v České Třebové slouží k účelu sdílení knížek staré piano - mimochodem, tato „knihobudka“ je v péči místní knihovny, která ji pravidelně doplňuje vyřazenými knihami. Vznikla v rámci projektu „knížka do vlaku“, kdy se předpokládalo, že knihu ve vlaku přečtete a v cíli odložíte na jiném nádraží do jiné knihobudky pro využití jiným čtenářem.
 
LÁZEŇSKÉ ZPRAVODAJSTVÍ - 3. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 03 červen 2024

Pátek - V+W, ale jiné, než tradiční - Na dnešek jsem si udělala podrobný scénář. Začátek skoro nuda, masáž, procházka pro vodu na pitnou kúru, snídaně. Po snídani přišlo na řadu písmeno W, tedy karlovarský Westend. Čtvrť bohatých v tehdejší době, domy připomínající spíše menší zámky. Jeden z nich byl cílem mé výpravy, tzv. Becherova vila. Já ji znám z dětství, kdy byla využita jako dům dětí a mládeže, chodila jsem tam na kroužky. Nyní je opravena do původního stavu a slouží jako galerie. Nádherný dům, ale v nabídce, co lze ve Varech vidět, bohužel zapadající...

 
NÁDHERNÁ A VRAŽEDNÁ "REKLAMA" PDF Tisk E-mail
Středa, 29 květen 2024
Že se ráda dívám na detektivky, o mně víte. Mám ráda takové ty "pohádkové", kdy se něco stane, pak je vyšetřování a závěrem je zloduch odveden v poutech. Co nemám ráda, jsou ty s putýnkama krve, nebo kde se prezentují detaily mrtvol až do mrtě. Prostě preferuju  vraždění s vkusem. :-))). V současný době jsem se dala navíc na filmy a seriály, které jsou hodně točené dronem - ráda se dívám na tamější krajinu, bydlení, styl života, pozoruju, jak se jednotlivá místečka na naší planetě od sebe liší. Teď jsem objevila něco, co splňuje obé - bezva detektivka i "projížďka krásnou zemí".
 
LÁZEŇSKÉ ZPRAVODAJSTVÍ - 2. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 20 květen 2024
Jsem už lázeňský povaleč v záběhu - dnes mám tři lázeňské procedury, a první hned ráno. To mne strčili do velkého igelitového pytle a zkusili zaživa senážovat (protože takhle jsme na farmě vyráběli senáže = obalili jsme balík zavadlé píce do fólie a oxid uhličitý vytvořený mikroorganismy píci zakonzervoval).  Tak po tomhle "zakonzervování" následovala procházka k prameni, určeného k pití před snídaní, a vzhledem k žízni (nic jsem od probuzení nepila) rychle ještě za tepla jsem měla pohárek vypitý.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 1 - 13 z 1683
[CNW:Counter]