O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Zážitky

DRBNA JEDNA DRBAVÁ ... PDF Tisk E-mail
Neděle, 23 červenec 2023
Známej Pepa,  tedy Pepa NČ, kterýho znáte už taky drahně let, i když ne osobně, jako já, mi poslal v poslední době několik zajímavých obrázků, které - řekla bych - celkem dokonale vykreslují jeho současnou psychickou situaci. To holt se stane, když mužskej, který leta letoucí byl na výsluní zájmu všech krásných půvabek - nejlépe tak do 160 cm, blond, s jemně vyrýsovanou postavou, štíhlou, ale zas ne úplně všude, a - maximálně tak do čtyřicítky. A dalším problémem jsou pak drobné zdravotní úkazy, které se vážou k stále se zvyšujícímu věku. Nojo, nejde být stále švarný a všeho schopný padesátník... I když mám pocit, že Pepkovi to vydrželo ještě hodně, hodně moc poté...
 
... DOMA JE NEJLÍP! PDF Tisk E-mail
Neděle, 23 červenec 2023
Se zatajeným dechem poslouchám zprávy z řeckého Rhodosu. Respektive dvě stránky jedné události: jednak to, jak tuhle otřesnou událost líčí lidé, kteří se na Rodosu ocitli v očekávání nádherné dovolené a nyní prožívají nesmírně těžké a náročné hodiny - druhak to, jak se k tomu vyjadřují zástupci některých cestovních kanceláří, kteří jim pobyt prodali a nyní by se o ně měli co nejlépe postarat. Jistě jste to mnozí také slyšeli - "Čtyřiadvacítka" tomu večer věnovala půl druhé hodiny.
 
 
VSTÁVEJ JAKO KRÁVA! PDF Tisk E-mail
Středa, 19 červenec 2023
Jako malá jsem byla sběratelkou vážných chorob. Fakt vážných. Tak jednu za rok jednu a po ní vzápětí další, ještě horší. Ale jinak jsem byla skálopevně zdravá. Ne, vážně: asi v pěti jsem měla ošklivý zápal plic. Tehdy se to léčilo studenými zábaly. Po čtrnácti dnech k nám přišla na návštěvu mámina kamarádka s dvojčaty. Ale neřekla, že jsou těsně po neštovicích... Takže během pár dnů jsem byla komplet osypaná. Dodnes mám při větším opálení vidět na těle drobné bílé puntíky. Pak jsem zas byla až do osmi holka železného zdraví. Následovala dětská obrna. Po půlroce na Bulovce jsem šla domů. V téměř devíti jsem vážila jako prvňáček, a hubeňourství mne nepustilo až do důchodu. Mám pocit, že teprve s důchodem přišly ty ohavné špeky.
 
PŘÍBĚHY VODNÍ, VELMI NEBEZPEČNÉ 3. PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 13 červenec 2023
Tak tohle nebylo zrovna ve vodě, ale bylo to také velmi nebezpečné ...  Probírám se z bezesného spánku a vidím, jak se nade mnou sklání hezoučké děvče v modré košilce, s bílým čepcem na černých vlasech. Jediný pohled na postele s marody okolo, mi napovídá, že jsem na plukovní ošetřovně. Mozek mě poté, jako v sestřihaném filmu, informuje o bouřlivé večerní oslavě, odchodu do civilu na vojenské cimře. Šest nás bylo už ve slušivých civilních šatech a šest ve vojenských mundůrech.
 
BYLO TO KRÁSNÝ, ALE BYLO TOHO DOST PDF Tisk E-mail
Středa, 12 červenec 2023
Jsem zas doma, převálcovaná horkem  floridským i newyorským, nemluvě o tom  našem, tedy mém jihoměstském - pražském. Nejhorší je, když vejdete do bytu, kde se delší čas nebydlelo. První co jsem zaznamenala, byla příšerně špinavá okna. To už zvenku. Doma vzduch správně zamřelej, opuštěnej, všechno lehounce posypáno prachem - jako kdybych vešla do místností po někom neživém. A navíc mi (krucifix) přestalo fungovat splachování... Prý od nepoužívání se tryska na vodu,  která má naplňovat onu nádobu, asi zanesla, takže jen tak šmrcáskově stříká; a navíc všude kolem. No nic, to se zařídí...
 
OBROVSKÁ GRATULACE VERONICE!!! PDF Tisk E-mail
Středa, 12 červenec 2023
Ve světě je teď málo šťastnejch a spokojenejch. Na tohle téma jsem se zrovna před pár dny bavila se synem. Já tvrdila, že si pamatuju, jak mi babička říkávala, že lidi se milovali i v koncentráku, že člověk může být šťastnej i z absolutní maličkosti. No - a co teprve, když něco dlouhou dobu budujete, snažíte se, mnohdy to opravdu jde nesmírně těžce, chcete kolikrát i přestat - a pak se vám váš sen splní, to, oč jste se tak snažili, se vám povede. A tohle je příkladně VERONIKA, která mj. napsala tolik fajn článků pro Kudlanku.
 
ŘÍKÁM TI TO POŘÁD, UKLÁDEJ SI TO!!! PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 06 červenec 2023
Tak zas něco z mé floridské mučírny. Napřed si vám ale postesknu nad tím, jak jsem nepoučitelná. Docela bych brala, i kdyby se v tom posledním slově minulé věty vyměnilo "č" za písmenko "ž". To by se na mne taky hodilo. Ale napřed o kudle. Abyste byli v obraze: už hodněkrát se mi stalo, že jsem napsala článek (píšu ho nejprve ve wordu a pak překopíruju do administrace kudlanky), a pak jsem nějak někam blbě šáhla... a všechno to mé dosavadní snažení v nejtemnějších končinách ztraceno jest.
 
PŘÍBĚHY VODNÍ, VELMI NEBEZPEČNÉ 2. PDF Tisk E-mail
Úterý, 04 červenec 2023
Náš potápěčský tým v počtu dva plus řidič člunu, asistoval 14 dní při hlubokém brodění tanků po dně řeky Labe v Nučničkách u Litoměřic. Šířka brodu asi 100 m, hloubka 5 m. První den všichni členové posádky tanků stáli na břehu a probíhala ukázka záchrany tanku. Tank zastavil uprostřed řeky, z vody trčel jen jakýsi úzký komín, který zajištoval posádce přísun vzduchu. Pak začala naše akce...
 
PŘÍBĚHY VODNÍ, VELMI NEBEZPEČNÉ 1. PDF Tisk E-mail
Pátek, 30 červen 2023

Na vojně jsem byl ženijní potápěč. Při plavání pod vodou na 50 m na jeden nádech, jsme byli instruktorem upozorněni, že se doporučuje maximálně 7-10 hlubokých nádechů a výdechů. Jinak může dojít pod vodou k bezvědomí. Bezvědomí (fakt ne alkoholické) mě potkalo v Mělníku, při výcviku v bočním rameni Vltavy, kde zrovna vykládali šífaři zboží dovezené z Hamburku. Byl jsem ve vodě, na sobě skafandr, boty s olověnou podrážkou, těžký olověný opasek a na zádech láhev se stlačeným vzduchem. S břehem jsem byl spojen provazem a telefonním kabelem.

 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 66 - 78 z 1683
[CNW:Counter]