O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Zážitky

SUPER SELFÍČKO, PANÍ, POJĎTE SEM! PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 28 září 2023

„Nechcete fotku se sovičkou, nebojte se, vezměte si ji na ruku!“ „Nemáte zájem o snímek s hadem?“  U Karlova mostu nebo v Karlově ulici, kde je velká koncentrace lidí, je často vidět lidi, nabízející focení se zvířaty, ptáky. A to přesto, že je to nezákonné. Pražské úřady se proti lidem, kteří v ulicích prodávají lidem tento způsob selfíček, snaží bojovat dlouhodobě.
 
NAŠE PUTOVÁNÍ ZA SVOBODOU - II. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 25 září 2023
Běžel čas a přišlo pozvání pro mě na závěrečný pohovor u INS. Měl jsem přinést potvrzení o složených zkouškách ze znalostí Ameriky, a protože se podivnou náhodou ztratilo, musel jsem zavolat do ústředí ACT o duplikát. Tam jsem se dozvěděl, že oni už zkoušky nedělají z rozhodnutí INS, ale moje doklady mají a posílají. Také jsem měl přinést úředně přeložený a ověřený překlad rozvodového rozsudku a oddacího listu. Znova telefony, cena mezi 300 až 600 dolarů.
 
NAŠE PUTOVÁNÍ ZA SVOBODOU - I. PDF Tisk E-mail
Neděle, 24 září 2023
Přečetl jsem si jednou tady, v rubrice "Tady a tam" něco povídání o tom, jak je doma, tedy ve vlasti, krásně. Je to tak, musím s tím souhlasit. Rád bych na tohle téma přidal dávný náš příběh. V roce 1984 mi pracovníci Pasů a víz v Brně nabídli velkoryse pasy do Jugoslávie. Vzhledem k okolnostem, za jakých se to stalo, pochopil jsem, a pasy přijal. Poté těsně před odjezdem k tomu přidali informace, kde v Bělehradě je kancelář OSN pro uprchlíky a kde se máme hlásit. Nejsme hrdinové a udělali jsme to. 
 
JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 21 září 2023
U nás doma je fajn. Sedím si u počítače, a zas, po celkem delší době, je mi fakt fajn. Na první pohled nebo i poslech by to tak nevypadalo, protože se zrovna hrabu z docela fest nepříjemný virózy. Napřed jsem ani nevěděla, co mi vlastně je. Ti z vás, co se s nimi kamarádí nějaká alergie, mne chápou: člověk kejchá, kašle a místo nosu má vodopád. A navíc už začala obcházet další forma covidové potvory. (Být tak o třicet let mladší, tak se nebojim, ale takhle?) Naštěstí můj synek mi všechno možný otestoval a přeměřil. Dokonce jsem  si vygůglila, co "na to", a nakapala jsem si stoptussin, který jsem ve své lékárničce nalezla. Sice byl trošinku prošlej...
 
LEGRACE NA PLACE - MAXIMÁLNÍ PRŮS... PDF Tisk E-mail
Neděle, 17 září 2023

Dnes se na politiku raději vy-kašleme… Ono se i tak stalo plno velenepříjemností. Tak například podle zpravodajského webu CNN měl Airbus A350 Delta Air Lines v ranních hodinách 1. září vzlétnout z Atlanty s 366 pasažéry na palubě směrem do Barcelony. Nad Virginií ale došlo k toaletnímu incidentu, který piloty donutil k návratu zpět. Co tak závažného se stalo?

 
AUU, OCH, KRUCIFIX, AAAAU... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 14 září 2023
Poslední dny jsem si jen skučela, kňučela a hlavně: sama sobě strašlivě nadávala. Jenže co je tohle platné, sice se na sebe můžu fakt setsakra zlobit, ale jak se znám, a že se už znám za ta dlouhá léta fakt dobře, tak vím, že jestli existuje na světě někdo, koho poslechnu, tak já to rozhodně nejsem. Tak co, už jste nažhavený, drahouškové moji, co sem to zas vyvedla? Co jsem dělala, respektive čím jsem si zas ublížila?  OK, napovím vám, ale stejně - pokud se nepodíváte dál, tak tomu neuvěříte - chcípu si tu díky schůdkům. Malejm nízkejm schůdkům pro psa!
 
TEJDEN S FLORIDSKÝM AMOREM PDF Tisk E-mail
Neděle, 03 září 2023
"Sladký a nevinný. Tak vypadá tenhle floridský amor! Vrací se z USA, aby si našel českou (nebo slovenskou) dívku, se kterou založí rodinu, po které velmi touží. Chris všem okamžitě padne do oka, působí tajemně, a tak není divu, že ho něžnější klientela vily bude mít nutkání prozkoumat." Ne, todle jsem nevymyslel já, ale volíznul z VIP Star.cz. Kdybych to bejval věděl, byl bych určitě bejval uctivější. Ale nevěděl jsem, tak jsem nebyl.
 
TEN NÁDHERNEJ KRYSAŘÍK PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 24 srpen 2023

V okamžiku, kdy jsme schopni určit polohu krysaříka v naší posteli a nemusíme ani rozsvítit, je rozhodnuto, že ho musíme zase vykoupat. Periodické koupele krysaříka se stávají v naší rodině zdrojem veselosti všech. S vyjímkou mě a krysaříka. Krysaříka je totiž nejdříve nutné polapit. Z tohoto důvodu se pořádá něco mezi safari a přivoláváním deště.

 
DOPORUČUJU, HEZKÉ PRO DUŠI I PRO OKO PDF Tisk E-mail
Neděle, 20 srpen 2023
Robin Wright fights for survival in the snowy wilderness in trailer for her  directorial debut Land | Daily Mail OnlineChci vás zase po delší době pozvat na jeden netflixový film. Land (Země) je psychologické drama z roku 2021,režírované známou herečkou Robin Wright v jejím režijním debutu podle scénáře Jesse Chathama a Erin Dignamové. Hrají Robin Wright, Demián Bichir a pár dalších. Robin dávno není tou křehkou dlouhovlasou blondýnkou, která zamotala hlavu Forrestu Gumpovi. Herecky dozrála už dávno, nyní nám předkládá intimní příběh o jednom radikálním rozhodnutí, za kterým stojí hluboká ztráta.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 53 - 65 z 1689
[CNW:Counter]