O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Zážitky

HRŮZA!!! PDF Tisk E-mail
Úterý, 21 listopad 2023
Minulý týden jsem si prožívala jednu sra*ku za druhou. Bylo toho požehnaně, ale už nějaký ten pátek se řídím heslem „Co tě nezabije, to tě posílí“. I když mi v první chvíli málem vystřelí mozek z hlavy, snažím se nejprve uklidnit a poté věci řešit. Ovšem to, co jsem si prožila s dcerou Markétkou, to všechno doposud nepříjemné a špatné, přebilo. Na první čtvrt hodiny jsem byla přesvědčená, že už není, že ji někdo přepadl, unesl a něco hrozného jí udělal. Nebyla totiž v určité době na určitém místě a nebrala mi mobil.
 
TOLIKRÁT JSI ČLOVĚKEM ... PDF Tisk E-mail
Neděle, 19 listopad 2023
Známé přísloví tvrdí, že kolik jazyků umíš, tolikrát jsi člověkem. Zástupy schizofreniků by mohly protestovat, že na to, abyste byli člověkem vícekrát, není znalost cizích jazyků nezbytnou podmínkou, ovšem držme se protentokrát moudrosti našich předků. Umět nějaký cizí jazyk jsem chtěl odjakživa. Naposledy, už před mnoha lety, jsem se rozhodl osvojit si jazyk Leonarda da Vinciho a Federica Felliniho a vrhnul se proto do studia francouzštiny. Přiznám se, že mi to moc nešlo. Naučil jsem se rozlišovat slova „merci“ a „merde“ (to první je slušné a míň se používá) a už v první lekci narazil na jediné francouzské slovo, které si pamatuju dodnes: „le coupable“ („viník“).
 
TO TEDY NEMÁ CHYBU! PDF Tisk E-mail
Neděle, 19 listopad 2023

Historka, která se stala kolegovi mé kamarádky, se mi moc líbí  (zejména proto, že není vymyšlená a čas od času se přihodí ve zmenšených rozměrech a v jiných kulisách leckomu z nás). Sbormistr  pardubického chlapeckého sboru Bonifantes Jan Míšek odeslal 29. 3. e-mailem na cca 420 adres seriózní pozvánku na premiéru koncertu. Mezi příjemci této pozvánky byli *přátelé sboru, *rodiče, *sponzoři, *lidé ze státní správy i samosprávy, *novináři atd. Jeden příjemce odpověděl (bohužel nikoli jen sbormistru Míškovi, ale všem!!!) takto:

 
ČEKÁNÍ NA SNÍH ... PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 09 listopad 2023
Dneska si přečtěte překrásnou vzpomínku na zimu, jak ji prožívala malá DEERES. Až se mi zamlžily oči, když jsem to četla, protože jsem si vzpomněla, jak hodně podobné jsem podzim a konec roku měla i já, a vlastně i hodně z vás. Ono se tu totiž dlouhá léta téměř vůbec neměnilo. Dnešní shon, masírování reklamami už od konce léta, půjčky na dárky a staré pohádky v televizi, to vůbec nepřipomíná tehdejší atmosféru. Ale tradice a vánoční zvyky se za dlouhé desítky let prakticky nezměnily.
 
TLAK MNE TLAČÍ K ZEMI ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 06 listopad 2023
To je fakt hrůza… Nejprve jsem zjistila, že jdu po ulicích jak opilá. Ale přitom nic, jsem absolutně střízlivá! Jen se motám a motám… Kdybych se nedržela vodítka, kterým mne táhne kupředu můj věrný chlupatý pán a vládce, tak bych snad s sebou i švihla... Po návratu domů jsem se dozvěděla, co se to zase se mnou děje. Tedy, když jsem se doma koukla na net, do novin: Česko se právě potýká se silným klesáním tlaku vzduchu. Tlak nám klesl a dole se drží. Což prý může dělat problém lidem s nízkým krevním tlakem. To jsem tedy věděla, ale že by nějak extra klesl tlak i mně?
 
TAKOVÁ TO BYLA PATÁLIE... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 06 listopad 2023
Lidi, to snad není možný! Spáchala jsem dobrý skutek zcela proti své vůli... Představte si typický pražský panelák, dvanáct pater, čtyřiadvacet králičích doupat o rozloze 60 m2, v každém jedna rodina, společné schodiště, výtah s nosností pěti panáčků, nástěnka s domovním řádem, na které je puberťáckou rukou dopsáno „domovník řádí. Doneslo se ke mně, že obyvatelé nedaleké vilové čtvrti nám říkají termiti. Buržousti jedni...
 
DÍKY ZA GRATULACE :-))) PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 26 říjen 2023
Jo, a to že moooc! Až mne trochu dojalo, co lidi si vzpomnělo, že tenhle den si musím (hahahaha) připomenout, jak moc už jsem vetchá... Ale  ne, vetchá je špatný slovo, protože jako vetchou stařenku si představuju takový věchýtek, maximálně 160 cm do výšky a na váhu tak něco mezi padesáti až šedesáti kily. Takže já, se svými 174 cm (o váze taktně pomlčím) rozhodně nejsem vetchá... A taky musím zpětně děkovat rodičům, že mi věnovali super geny, protože se po té fyzické stránce cítím tak o polovinu mladší. 
 
ZA CO, PANE BOŽE, ZA CO? PDF Tisk E-mail
Úterý, 24 říjen 2023
Zase to zdražej. Pro jistotu všechno. Lidi je nutno exemplárně vytrestat za nehoráznost, že nevolili "demokratický" strany, ale dovolili si to hodit největšímu ohrožení demokracie, tedy Babišovi. On si ten Babiš dovolil lidem na platech přidávat, současně snižovat daně, tak to teda ne! "Nechtěli jste nás - demokraty, vykopali jste nás dveřma, tak jsme k vám pěkně po demokraticku vlezli pěti oknama i s dozimetrem a tady máte přes dršťku! To, co vám Babiš nedemokraticky přidal, to si teď od vás zase po demokraticku vezmem."
 
KULINÁŘSKÉ EXPERIMENTY PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 19 říjen 2023
Eva HauserováBylo to vloni před Vánoci, kdy jsme spolčeně se Sofinkou nejdřív spořádaně napekly perníčky. Bylo znát, že to z domova už velmi dobře ovládá, hlavně válení těsta dělala úplně rutinně. Co ale neznala, byly polevy. Rozmíchaly jsme bílek s cukrem a přidaly červenou a zelenou potravinářskou barvu. Ovšem Sofinka objevila, že máme v zásobě ještě černou barvu, kterou koupil můj přítel, abych mu mohla vyrábět šedé hrošíky (zdá se, že s tou infantilitou v tom nejsem sama)…
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 40 - 52 z 1689
[CNW:Counter]