O kudlance se ví, že svého partnera po kopulaci sežere. Když o tom tak uvažuji, myslím, že – v jistých případech – by toto řešení nebylo nezajímavé...

Hubnutí s Kudlankou

Hubnuti

Související články

Význam jmen

Význam jmen

Soutěže

Soutěže

Setkání

Setkani

Přihlášení






Zapomenuté heslo
Nemáte účet? Vytvořte jej!

Anketa

VĚRNOST? PODLE MNE JE:
 
Zážitky

JAKPAK JE DNES U NÁS DOMA? - DÍKY ZA OPTÁNÍ ... PDF Tisk E-mail
Pondělí, 13 květen 2024
Jo, je to o dost lepší. Když já jsem taková skuhra, kňučna a bolestín... fakt mi bylo hodně moc ouvej. Pan primář mi jen potvrdil to, co už říkal minule, tedy že když baba jednou chytne tyhlenc bakterie, které se rozlezou v čůracím aparátu, tak má smůlu, protože se vždycky nějaká ta malinká mrcha někde schová, tajně uhnízdí, aby využila případné indispozice a začala se znovu bujně rozmnožovat... A navíc jsou někdy i rezistentní vůči antibiotikům. Od toho nejhoršího mne vlastně uchránil ten můj "Alkajda".
 
LÁZEŇSKÉ ZPRAVODAJSTVÍ - 1. PDF Tisk E-mail
Pondělí, 13 květen 2024
V loňském roce jsem absolvovala 5x ERCP plus operaci žlučníku, která měla být původně laparoskopická, ale protože během operace zjistili, že je zde zánět, tak proběhla klasicky. Tedy: otevřeli si mě jako sardinky. Popsanými úkony jsem získala nárok na lázně. Teoreticky. Protože není jednoduché získat doporučení, zejména když mne ošetřovali ve třech různých nemocnicích a i v té naší pokaždé jiný doktor. Nešla jsem na zákroky na základě výsledků vyšetření z ambulance, ale vždy přes pohotovost a akutní potíže.
 
PERFORMANCE VÝTVARNÉ PEDAGOŽKY PDF Tisk E-mail
Úterý, 07 květen 2024
Česká umělkyně, videoartistka, performerka, kurátorka a výtvarná pedagožka, jejíž performance se pohybují na pomezí pornografie, prezentuje pouze svoji vizi, jíž je nahé tělo nedílnou a základní součástí. Uspokojuje svou uměleckou potřebu a naplňuje umělecký záměr, do nějž se přihlížející nemusejí, ale mohou různým způsobem zapojit. Kateřina Olivová je vedoucí ateliéru Nových médií 2 na Akademii výtvarných umění v Prazea; jako kostým užívá nahotu a doporučuje každý den hýčkat a objevovat krásu našich těl.
 
PLAVÁČKŮV PŘÍBĚH PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 02 květen 2024
Příběhů o emigraci jsem vyslechl mnoho. Povím vám dnes jeden za všechny, který mi u večerního ohně osobně vyprávěl jeden chlápek, který měl přezdívku Kvakin. On a dva slovenští chlapci se tehdy prostříhali úspěšně hraničním plotem, a tohle zdolání státní hranice do západního Německa se okamžitě rozhodli oslavit. Láhev slivovice kolovala a dokonce si i zazpívali. Po krátké době k nim přijel džíp a rozjaření hoši byli překvapeni, že posádka mluví česky.
 
JEDEME NA "CHALUPU" PDF Tisk E-mail
Čtvrtek, 02 květen 2024
Tak chalupu nebo chatu jsme v blízké rodině nikdy neměli, jen jednou nám vzdálený strýc zapůjčil svou chatu u Vranovské přehrady; jinak jsem jako děcko nechatařila, ani nekempovala. Moje prázdniny na základce spočívaly v pobytu u babičky nebo jiných příbuzných na vesnici. A prázdniny středoškolské či vysokoškolské? Ty byly naplněny jednak povinnou praxí, jednak mojí brigádou, abych si vydělala na parádu.
 
"CÍPÁK" KUDLANKA PDF Tisk E-mail
Úterý, 30 duben 2024
Ahoj kámošky a kámošové, určitě ste si všimli, že poslední dobou nějak pauzíruju. A – už to mám černý na bílym. Ne, nejni to Alzheimer, ani demence, ale fakt jsem nemocná - mám setsakra vošklivej zánět močových cest. Au au, fakt bolavej a nepříjemnej. Bylo mi mizerně už delší dobu, ale minulý týden jsem navštívila svou báječnou paní doktorku, dostala žádanku a ampuli, kterou pak další den i s náplní odevzdala v laboratoři. Následně vyčkala pár dnů, tedy víc než pár, ale každopádně, výsledek tu je, a já dostala e-recept.
 
"BŮH MASAKRU" JE FAKT MASAKR PDF Tisk E-mail
Neděle, 28 duben 2024
Byla jsem s kamarádkou v Činoherním klubu. Vylezly jsme u koně a ten kousek do divadla jsme šly zvolna, protože jsme tentokrát přijely včas. Měly jsme tedy možnost se sem tam i rozhlídnout po Václaváku. No, na jednu stranu jsem docela ráda, že už jsem „mimo pracovní činnost“, takže tam už denně jezdit nemusím. V sedm večer je ještě světlo, takže jsme si mohly nenápadně prohlížet kolemstojící či kolemjdoucí. Ale o těch až později.
 
MŮJ ŽIVOT S KOŇMI - 7. PDF Tisk E-mail
Úterý, 23 duben 2024
Omlouvám se za delší pauzu v tomto seriálu vyprávění, aspoň jste si od tématu odpočinuli a snesete tím spíš pokračování. Začnu školou, tedy mou novou příležitostí k jízdě na koni, kterou jsem získala po nástupu na VŠZ v Českých Budějovicích. Hned, jak jsem se rozkoukala, jsem se ji snažila co nejvíce využít. Škola měla svůj školní statek včetně jezdeckých koní ustájených na Vondrově kousek od Hluboké.
 
PSÍ CESTIČKY PDF Tisk E-mail
Neděle, 21 duben 2024
Jedná se vlastně o cesty pejskařské, tedy psích pánů a paniček, protože zatímco ti je poctivě udržují prošlapané, pejskové většinou běží napřed, pobíhají do stran, případně pročmuchávají všechno možné kolem. Jsou to většinou cestičky neoficiální, které časem krásných procházek prošlapali nejen pejskaři, běžci, případně maminky na procházce s dětmi, ale mnohdy i turisté.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Následující > Konec >>

Výsledky 40 - 52 z 1713
[CNW:Counter]